Moja greska izvinjavam se, citao sam o Lords of the fallen pre ovoga pa sam pobrkao loncice hahaha. Mislio sam da sam jos uvek u toj temi 😁Kakav Lumen i Nanite u ovoj igri? Uopšte nema toga ovde, njihov engine je Id Tech engine, ne UE5.
Na Series X je 60 fps-a, a ne 30, kao što se može videti u DF-om videu gore.
Paradajz, šteta što je u tom slučaju neću igrati a baš sam se ponadao lepim momentima kao što je bilo prilikom davnog izgradnja IJ & Infernal Machine...I bolje je sto su isli na FPS izvedbu jer pored Uncharteda i novog TR-a ne bi mogla sta da trazi niti bi mogli da izvedu "blockbuster" avanturu iz 3. lica.
Opet moram da ponovim, mučno forsiranje RT koji ne vredi mnogo - a košta (u FPS) mnogo...Budalastine po meni. A da ne mozes da igras bez RT, teske reci bih upotrebioFull path tracing nije vredan paznje, zaista, vrlo malo realnih promena, FPS prepolovljen, a i dalje ostale LOD problem sa senkama, samo su sada senke totalno "omeksane" jer je ipak u pitanju Ray tracing, pa se eto manje vidi da senke imaju los LOD. Ovo je jedna od onih igara koja tehnicki nije dovrsena, ali je igriva. Trenutno se treba baviti sa LOD opcijom iz konzole koja po meni vredi vise nego RT, ali i ona obara FPS, ali ni priblizno kao RT.
r_loadscale 5 umesto r_loadscale 1
gde vazi ova cena?Lepo izgleda igra, jedna od boljih.
Budala nisam proverio email I čekam tri dana duže da počnem igru a Microsoft častio pristupu na MS Compay portal, sa čudnovatim cenama. 🥳
Pogledajte prilog 470922
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari