Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Nisam do sad Prime koristio, jel biblioteka ista za sve zemlje? Ima li Kodi addon, jer pretpostavljam da prevoda ima malo ili ih nema?

Jel isto kao i sa Netfliksom da ona zavisi od lokacije IP adrese a ne države uplate? Pa da nakon kupovine u Egiptu, možeš sa VPN da se preseliš u USA i imaš veću biblioteku?

Jel isto kao i sa Netfliksom da ona zavisi od lokacije IP adrese a ne države uplate? Pa da nakon kupovine u Egiptu, možeš sa VPN da se preseliš u USA i imaš veću biblioteku?
Da, možeš sa VPN da gledaš, ali ima neka fora da se USA i UK katalozi gledaju preko Amazon sajta a ne preko Prime Video sajta. Ne znam kako funkcioniše sa aplikacijom.

Mislim da UK moze lagano da se gleda us VPN probao sam. Prebacivao i na US ali baca na UK i tu. A preko sajta prepoznaje VPN. Koliko se secam taj US ne radi osim ako nije kupljen tamo. Ako gresim neka neko ispravi

Pa sad nemaš cimanje kad sam postavio proceduru. Realno pet minuta posla. :)
Hulu možeš instalirati na koliko hoćeš uređaja, ali samo na dva istovremeno gledati.
Disney možeš gledati na četiri istovremeno.;)

Nemam pojma, nikada ga nisam delio. Mada meni i Netflix radi ovde u Holandiji i u Beogradu, samo s vremena na vreme dobijem email da ažuriram kućanstvo.
dal na Hulu ima prevod na sprski ili hrvatski ? pitam za majku hoce da gleda neku seriju koja na zalost samo ima na Hulu.

Meni su turci upravo suspendovali karticu za Prime. Je li se neko selio u Egipat sa postojećim nalogom?

Evo i meni nije prošla uplata na turski Amazon...

Što sada?

Poljska ima Prime Gaming, Egipat ne?

Poslednja izmena:
Možda to i nije loše. Jer HR ponuda i nije baš nešto, a većinom tu gledam Amazon originale...

Nema engleskog?

Jel uopće ima negdje info zašto više ne prima "strane" kartice?

Upravo me pozdraviše turci da mi ne primaju karticu za Prime.
Koje su opcije? Vidim da se pominju Poljska i Egipat?

Aktivirao Poljake ali ne radi Prime Gaming

"Add your mobile number to enable Prime Gaming.​

To protect your Amazon account, enter your mobile phone number before proceeding:"

Ima li rješenja?

Svakako je prvi mjesec besplatno.. Ništa, onda selim u Egipat

Jel' mora nov nalog ako menjam zemlju? Ili mogu da promenim region na turskom?

Prošao Egipat. Hvala. Nudio mi samo mesečni plan ali ponovoj ceni nije bitno.

Nazad
Vrh Dno