Ko je rekao da uopšte radiš normalnu registraciju. Naravno da ti ne daje mogućnost za Gift card. Sve sam lepo napisao ovde i dao linkove gde da klikneš za registraciju - stavka 2.Ja ne vidim da moze da se uzme bez toga, pri registraciji nudi (meni makar) placanje karticom ili paypalom i trazi zip code.
Neznam kako je kod onog upustvo covek uspeo da uzme prvo normalnu pretplatu pa da prebaci na giftcard?
I za to sam napisao da se izloguješ sa Hulu-a pošto te je verovatno upamtio pa odeš na link koji će ti dati izbor paketa kao da nisi registrovan i kad uneseš mail, prepoznaće da si registrovan na Hulu i ponuditi ti da prebaciš paket.Ja sam probao i (opet) nisam uspeo. Tj, opet sam uspeo da potrošim 25 $ na gift card, aktivirao ga na Hulu preko nove e-mail adrese, ali ne mogu nikako da iskoristim akciju.
U jednom trenutku je ponudio da se prebacim, ali kad prebaci na Disney - ništa od toga.
Sada na tv ne mogu da instaliram Hulu (moraću malo da se pomučim), ali radi na računaru i na FireStick.
Proceduru sam već objasnio. Ako ne želiš da rizikuješ, nemoj ni da pokušavaš.Da li bi neko mogao da napiše proceduru?
Znači
Bez us paypall
Sa našom karticom
Gift card
Da ne bacam džabe pare.
Meni nudi opciju ubaci gift card ali nisam kupio da probam. Ne baca mi se 25$ ako ne može
Pojednostavljeno rečeno, otvoriš https://secure.hulu.com/start/gifting i ubacis gift card (nije bitno da li si logovan/registrovan, registrovat se možeš i posle ubacivanja gift carda), nakon toga odabereš paket po zelji i to bi bilo to.Ja citam ali ne razumem izvini ako te nervira.
Ubacujem Gift card na tom linku kome ako nisam vec registrovan?
Kad ubaciš Gift card, tek onda dobijaš mogućnost da se registruješ (naravno ako nemaš kod njih nalog) i tada unosiš svoju mail adresu i ostale podatke.
Znaci meni je ovo ....
Pa zna tako što će ti nakon unosa gift carda traziti da se registruješ? I na taj nalog će taj gift biti dodeljen.Hvala na odgovoru ja tu nisam razumeo kako Hulu zna ko ubacuje Gift card i za koga i kako se ja kasnije pozivam na taj Gift card?
Izvini što sam te iznervirao. Sve radim kako treba ali ne mogu ovaj korakČitate li uopšte šta sam napisao, malte ne i nacrtao?🤔
Zar je toliko teško ispoštovati svaku stavku redom?
Ko je rekao da uopšte radiš normalnu registraciju. Naravno da ti ne daje mogućnost za Gift card. Sve sam lepo napisao ovde i dao linkove gde da klikneš za registraciju - stavka 2.
Pa kad ubaciš Gift card, tek onda pratiš dalju proceduru za registraciju gde će ti dati u sledećim koracima mogućnost da uneseš svoju mail adresu, pass, neki random ZIP kod i registruješ se.
I za to sam napisao da se izloguješ sa Hulu-a pošto te je verovatno upamtio pa odeš na link koji će ti dati izbor paketa kao da nisi registrovan i kad uneseš mail, prepoznaće da si registrovan na Hulu i ponuditi ti da prebaciš paket.
Takođe, imaš i na svom novootvorenom Hulu nalogu da kad odeš u Account, Manage with Disney, gde ukoliko nije podešen uneseš taj svoj password od Hulu-a, pa probaj i tako.
Upustvo za instalaciju App na Android sam takođe napisao. Čitate li vi ljudi uopšte šta piše?
Svi mogu da instaliraju Hulu aplikaciju i bez pretplate ako tačno poštuju proceduru.
Dakle, da bi imao pristup Hulu aplikaciji, moraš prvo otvoriti američki email da bi imao pristup američkom PlayStore-u (sve se radi sa U.S VPN-om), a onda isto na TV-u. Pre bilo kog čačkanja po TV-u, uključi na njemu NordVPN U.S server, onda podesi taj novootvoreni nalog u Android settingsu TV-a, pa tek ćeš tad dobiti na PlayStore mogućnost da switchuješ tvoj stari nalog na novi. Tada ćeš u PlayStore-u videti Hulu app. VPN na TV-u ne gasiš dok sve to radiš.
Zaista ne znam šta nije jasno.🤔
Proceduru sam već objasnio. Ako ne želiš da rizikuješ, nemoj ni da pokušavaš.
Uvek postoji mogućnost da nešto pođe po zlu, recimo ubodeš blokiran U.S VPN server.
Mada i to u Nordu možeš da menjaš dok ne naiđeš na onaj koji radi.
Meni za sad rade svi koje sam probao (random 5-6 servera)
…………i da li može našom karticom?
Uopšte me nisi iznervirao, samo kažem da pažljivo pratite upustva.Izvini što sam te iznervirao. Sve radim kako treba ali ne mogu ovaj korak
. Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno
Ne mogu da nađem hulu za 9.99$ i da li može našom karticom?
Naravno da nisam.😉@Shomi22 ; hvala ti za detaljno i postupno uputstvo koje si postavio; iako sam pažljivo čitao i išao korak po korak - nisam uspeo. Ne znam zašto nisam, ali nikako ne mislim da je zbog toga što ti nisi nešto dobro napisao. Izvini ako si to tako shvatio.
Da, u pravu si.@Shomi22
Ti nisi vidio da tebi povlaštena pretplata traje do 8.2.25?
Nakon toga ti je 10..99$!
Piše 2.8.25., ali kod njih ide prvo mjesec, pa dan...
Pošto si i ti već kupio Gift Card za Hulu i rizikovao, red je da je iskoristiš, a ne da propadne.@Shomi22 : Hvala na strpljenju!
Mguće da je problem do vpn-a; izlogovan sam sa hulu,com, kada izaberem deal 2,99 $ unesem korisničko ime, lozinku i prijavi me na hulu nalog gde mi ne nudi (niti se nudi) akcija 2,99 $.
Koristim CyberGhost, probao sam SurfShark, probao sam VPN.lat na mobilnom telefonu.
Mislim da sam probao i NordVPN, ali se ne sećam gde je zapelo. Probaću i njega, nekako.
jesi li siguran da si uopšte dobio taj popust?Da, u pravu si.
Sada vidim u history da mi je prvo naplatio 9,99 i 10$ prelazak, a pošto sam stavio Gift Card od 25$ ostalo mi je samo za dva meseca.😁 To je cena registracije bez američke kartice ili američkog PayPal-a. Izgleda da ću morati da do februara, odnosno dok ne počnu da skidaju 10,99$ dodam još 25$.😁
Pogledajte prilog 469096
Hajde prvo probaj sa Manage with MyDisney
Ali gift kartice nisu validne za bilo kakve akcije, to ti pokušavamo reći, to su primetili i drugi, a čak i piše na Hulu stranici ispod black friday deala, sitnim slovima "not redeemeble via gift cards".U svakom slučaju, registrovan sam na Hulu, pa i ako ne uplatim, čekam sledeću akciju.🤣
Rizikovao sam i prošao registraciju bez američkih kartica i PayPala.
Sad je bar lako u budućnosti sa Gift Cardom loviti akcije.
Ma nisu parcijalno. Onaj njihov izračun sledećih naknada nije ispravan tu, ali ako zaključiš da pretplata košta 11$, a on je uplatio 25$, znači 2 meseca i nekih 10 dana (za preostala 3$) dobije za te pare (taman do 8.2.)Mislim da su naplatiti nešto parcijalno od normalne cijene, od BF ponude ni traga ..
Napisao sam ono što sam ja uradio i okačio slike na kojima piše plan skidanja novca.Ja bih rekao da nije...😁
Još je druge ljude navodio na krivi postupak i ljutio se... 😋
Znači jedino ide US PayPal, i određene kartice (AmEx, Payz Discover...)...
Sad je kasno. Pisalo se da ne može nikako da se registruje preko Gift kartica, pa me to zaintrigiralo da se upustim u ovu avanturu.Ali gift kartice nisu validne za bilo kakve akcije, to ti pokušavamo reći, to su primetili i drugi, a čak i piše na Hulu stranici ispod black friday deala, sitnim slovima "not redeemeble via gift cards".
Pa sa razlogom je rečeno da se ne može! 😂Sad je kasno. Pisalo se da ne može nikako da se registruje preko Gift kartica, pa me to zaintrigiralo da se upustim u ovu avanturu.
Ja kolko znam vise ne moze da se napravi US Paypal.Ali odmah ti je pisalo da gift card ne prolazi i da nije valjan za BF akciju...
Rizika nema jer se odmah vidi prije naplate cijena koju plaćaš!
P.S. Navodno se može napraviti US PayPal ali ti zip code mora biti isti tvoj lokalni kao od nekog grada u Americi, ako uopće postoji..
To nisam probao...
I btw jednom kad iskoristite BF ponudu, iduće godine vam treba novi account jer ne možete uzeti opet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari