Čitate li uopšte šta sam napisao, malte ne i nacrtao?🤔
Zar je toliko teško ispoštovati svaku stavku redom?
Ko je rekao da uopšte radiš normalnu registraciju. Naravno da ti ne daje mogućnost za Gift card. Sve sam lepo napisao
ovde i dao linkove gde da klikneš za registraciju - stavka 2.
Pa kad ubaciš Gift card, tek onda pratiš dalju proceduru za registraciju gde će ti dati u sledećim koracima mogućnost da uneseš svoju mail adresu, pass, neki random ZIP kod i registruješ se.
I za to sam napisao da se izloguješ sa Hulu-a pošto te je verovatno upamtio pa odeš na link koji će ti dati izbor paketa kao da nisi registrovan i kad uneseš mail, prepoznaće da si registrovan na Hulu i ponuditi ti da prebaciš paket.
Takođe, imaš i na svom novootvorenom Hulu nalogu da kad odeš u Account, Manage with Disney, gde ukoliko nije podešen uneseš taj svoj password od Hulu-a, pa probaj i tako.
Upustvo za instalaciju App na Android sam takođe napisao. Čitate li vi ljudi uopšte šta piše?
Svi mogu da instaliraju Hulu aplikaciju i bez pretplate ako tačno poštuju proceduru.
Dakle, da bi imao pristup Hulu aplikaciji, moraš prvo otvoriti američki email da bi imao pristup američkom PlayStore-u (sve se radi sa U.S VPN-om), a onda isto na TV-u. Pre bilo kog čačkanja po TV-u, uključi na njemu NordVPN U.S server, onda podesi taj novootvoreni nalog u Android settingsu TV-a, pa tek ćeš tad dobiti na PlayStore mogućnost da switchuješ tvoj stari nalog na novi. Tada ćeš u PlayStore-u videti Hulu app. VPN na TV-u ne gasiš dok sve to radiš.
Zaista ne znam šta nije jasno.🤔
Proceduru sam već objasnio. Ako ne želiš da rizikuješ, nemoj ni da pokušavaš.
Uvek postoji mogućnost da nešto pođe po zlu, recimo ubodeš blokiran U.S VPN server.
Mada i to u Nordu možeš da menjaš dok ne naiđeš na onaj koji radi.
Meni za sad rade svi koje sam probao (random 5-6 servera)