Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Da li bi neko mogao da napiše proceduru?
Znači
Bez us paypall
Sa našom karticom
Gift card
Da ne bacam džabe pare.
Meni nudi opciju ubaci gift card ali nisam kupio da probam. Ne baca mi se 25$ ako ne može

Čitate li uopšte šta sam napisao, malte ne i nacrtao?🤔
Zar je toliko teško ispoštovati svaku stavku redom?
Ja ne vidim da moze da se uzme bez toga, pri registraciji nudi (meni makar) placanje karticom ili paypalom i trazi zip code.
Neznam kako je kod onog upustvo covek uspeo da uzme prvo normalnu pretplatu pa da prebaci na giftcard?
Ko je rekao da uopšte radiš normalnu registraciju. Naravno da ti ne daje mogućnost za Gift card. Sve sam lepo napisao ovde i dao linkove gde da klikneš za registraciju - stavka 2.
Pa kad ubaciš Gift card, tek onda pratiš dalju proceduru za registraciju gde će ti dati u sledećim koracima mogućnost da uneseš svoju mail adresu, pass, neki random ZIP kod i registruješ se.
Ja sam probao i (opet) nisam uspeo. Tj, opet sam uspeo da potrošim 25 $ na gift card, aktivirao ga na Hulu preko nove e-mail adrese, ali ne mogu nikako da iskoristim akciju.

U jednom trenutku je ponudio da se prebacim, ali kad prebaci na Disney - ništa od toga.

Sada na tv ne mogu da instaliram Hulu (moraću malo da se pomučim), ali radi na računaru i na FireStick.
I za to sam napisao da se izloguješ sa Hulu-a pošto te je verovatno upamtio pa odeš na link koji će ti dati izbor paketa kao da nisi registrovan i kad uneseš mail, prepoznaće da si registrovan na Hulu i ponuditi ti da prebaciš paket.
Takođe, imaš i na svom novootvorenom Hulu nalogu da kad odeš u Account, Manage with Disney, gde ukoliko nije podešen uneseš taj svoj password od Hulu-a, pa probaj i tako.

Upustvo za instalaciju App na Android sam takođe napisao. Čitate li vi ljudi uopšte šta piše?
Svi mogu da instaliraju Hulu aplikaciju i bez pretplate ako tačno poštuju proceduru.
Dakle, da bi imao pristup Hulu aplikaciji, moraš prvo otvoriti američki email da bi imao pristup američkom PlayStore-u (sve se radi sa U.S VPN-om), a onda isto na TV-u. Pre bilo kog čačkanja po TV-u, uključi na njemu NordVPN U.S server, onda podesi taj novootvoreni nalog u Android settingsu TV-a, pa tek ćeš tad dobiti na PlayStore mogućnost da switchuješ tvoj stari nalog na novi. Tada ćeš u PlayStore-u videti Hulu app. VPN na TV-u ne gasiš dok sve to radiš.

Zaista ne znam šta nije jasno.🤔

Da li bi neko mogao da napiše proceduru?
Znači
Bez us paypall
Sa našom karticom
Gift card
Da ne bacam džabe pare.
Meni nudi opciju ubaci gift card ali nisam kupio da probam. Ne baca mi se 25$ ako ne može
Proceduru sam već objasnio. Ako ne želiš da rizikuješ, nemoj ni da pokušavaš.
Uvek postoji mogućnost da nešto pođe po zlu, recimo ubodeš blokiran U.S VPN server.
Mada i to u Nordu možeš da menjaš dok ne naiđeš na onaj koji radi.
Meni za sad rade svi koje sam probao (random 5-6 servera)

Poslednja izmena:
Ja citam ali ne razumem izvini ako te nervira.
Ubacujem Gift card na tom linku kome ako nisam vec registrovan?
Kad ubaciš Gift card, tek onda dobijaš mogućnost da se registruješ (naravno ako nemaš kod njih nalog) i tada unosiš svoju mail adresu i ostale podatke.
Cenim hoces reci da treba da se otvori US gmail i da se registruje na Hulu sa njim.
Pa onda otici na tvoj link i ubaciti Gift card na svoj nalog.
Onda ce te odmah ili pri sledecem ulasku na taj nalog ponuditi promenu paketa npr.
Sto se gledanja na TV tice kod mene na LG nece da moze tako, mora region da se promeni tu ne pomaze vpn.

Poslednja izmena:
Ja citam ali ne razumem izvini ako te nervira.
Ubacujem Gift card na tom linku kome ako nisam vec registrovan?
Kad ubaciš Gift card, tek onda dobijaš mogućnost da se registruješ (naravno ako nemaš kod njih nalog) i tada unosiš svoju mail adresu i ostale podatke.
Znaci meni je ovo ....
Pojednostavljeno rečeno, otvoriš https://secure.hulu.com/start/gifting i ubacis gift card (nije bitno da li si logovan/registrovan, registrovat se možeš i posle ubacivanja gift carda), nakon toga odabereš paket po zelji i to bi bilo to.

S tim da smo već utvrdili da nećeš moći da dobiješ ovaj BF deal preko gift carda, što su potvrdili i na Redditu

Hvala na odgovoru ja tu nisam razumeo kako Hulu zna ko ubacuje Gift card i za koga i kako se ja kasnije pozivam na taj Gift card?
Jasno da ne moze ovaj deal sa Gift card da se realizuje.

Hvala na odgovoru ja tu nisam razumeo kako Hulu zna ko ubacuje Gift card i za koga i kako se ja kasnije pozivam na taj Gift card?
Pa zna tako što će ti nakon unosa gift carda traziti da se registruješ? I na taj nalog će taj gift biti dodeljen.
Ali mozes se ti prvo i registrovati pa onda ići na taj link, potpuno je svjedeno.

Tačno. Inače, kao što sam već napisao, e-mail za nalog ne mora biti američki.
Stavi slobodno tvoj regularni.
Američki je potreban samo za skidanje Hulu aplikacije na TV.

Poslednja izmena:
@Shomi22 ; hvala ti za detaljno i postupno uputstvo koje si postavio; iako sam pažljivo čitao i išao korak po korak - nisam uspeo. Ne znam zašto nisam, ali nikako ne mislim da je zbog toga što ti nisi nešto dobro napisao. Izvini ako si to tako shvatio.

Čitate li uopšte šta sam napisao, malte ne i nacrtao?🤔
Zar je toliko teško ispoštovati svaku stavku redom?

Ko je rekao da uopšte radiš normalnu registraciju. Naravno da ti ne daje mogućnost za Gift card. Sve sam lepo napisao ovde i dao linkove gde da klikneš za registraciju - stavka 2.
Pa kad ubaciš Gift card, tek onda pratiš dalju proceduru za registraciju gde će ti dati u sledećim koracima mogućnost da uneseš svoju mail adresu, pass, neki random ZIP kod i registruješ se.

I za to sam napisao da se izloguješ sa Hulu-a pošto te je verovatno upamtio pa odeš na link koji će ti dati izbor paketa kao da nisi registrovan i kad uneseš mail, prepoznaće da si registrovan na Hulu i ponuditi ti da prebaciš paket.
Takođe, imaš i na svom novootvorenom Hulu nalogu da kad odeš u Account, Manage with Disney, gde ukoliko nije podešen uneseš taj svoj password od Hulu-a, pa probaj i tako.

Upustvo za instalaciju App na Android sam takođe napisao. Čitate li vi ljudi uopšte šta piše?
Svi mogu da instaliraju Hulu aplikaciju i bez pretplate ako tačno poštuju proceduru.
Dakle, da bi imao pristup Hulu aplikaciji, moraš prvo otvoriti američki email da bi imao pristup američkom PlayStore-u (sve se radi sa U.S VPN-om), a onda isto na TV-u. Pre bilo kog čačkanja po TV-u, uključi na njemu NordVPN U.S server, onda podesi taj novootvoreni nalog u Android settingsu TV-a, pa tek ćeš tad dobiti na PlayStore mogućnost da switchuješ tvoj stari nalog na novi. Tada ćeš u PlayStore-u videti Hulu app. VPN na TV-u ne gasiš dok sve to radiš.

Zaista ne znam šta nije jasno.🤔

Proceduru sam već objasnio. Ako ne želiš da rizikuješ, nemoj ni da pokušavaš.
Uvek postoji mogućnost da nešto pođe po zlu, recimo ubodeš blokiran U.S VPN server.
Mada i to u Nordu možeš da menjaš dok ne naiđeš na onaj koji radi.
Meni za sad rade svi koje sam probao (random 5-6 servera)
Izvini što sam te iznervirao. Sve radim kako treba ali ne mogu ovaj korak
. Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno
Ne mogu da nađem hulu za 9.99$ i da li može našom karticom?

Izvini što sam te iznervirao. Sve radim kako treba ali ne mogu ovaj korak
. Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno
Ne mogu da nađem hulu za 9.99$ i da li može našom karticom?
Uopšte me nisi iznervirao, samo kažem da pažljivo pratite upustva. :)
Očigledno ne radite po njemu, ili nešto preskačete.
Jutros sam moj post poslao sinu koji je u Beogradu na Viber i sve je završio za par minuta.

Ali hajde, ponoviću još jednom, nije mi teško.
Pošto je već do sad apsolvirano da ne vrede naše kartice, naš PayPal, niti bilo koje druge, sem Američkih, dakle to otpada, pa pitanje "jel može našom kreditnom karticom" nema smisla. Jednostavno, NE MOŽE. ;)
Šta je ostalo kao mogućnost? Jedino Gift Card, jel tako.
E sad, ako bi pokušao da se registruješ normalnim putem (podrazumeva se da je sve vreme uključen US VPN): odeš na hulu.com, pa klikneš na SingUp, uneseš svoje podatke, došao bi do trenutka kada moraš da platiš AMERIČKOM kreditnom karticom ili AMERIČKIM PayPal-om, koje nemaš, to je valjda jasno? Tu nema opcije za Gift Card.
Da bi se to prevazišlo radiš striktno po ovoj proceduri, jer to je jedini način da se uopšte pretplatiš na HULU i usput registruješ ako nemaš nalog, američke kartice i američki PayPal.
Tačka. Kraj.

Kako si se registrovao za 9,99$?
Po mojoj proceduri sa Gift Karticom?
Jesi li uopšte kupio i uneo Gift Karticu?
Odakle ti je Hulu skinuo novac (9,99$)?
Ne razumem, ne možeš da nađeš Hulu za 9,99$, a kažeš "Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno"?????????????
Daj, brate, ako već pišeš, napiši da te ceo svet razume. Zaista mi je teško, a verujem i ostalima da protumačim tvoj post, ako ne znam šta si, kako si radio i šta uopšte želiš.

Stvarno ne ljutim, ali za ovo treba imati strpljenja.:)
Zaista nemam problem da odgovorim na neki smisleni post, ali nikako da ga pročitam.:unsure:

Evo, sad ponovo puštam Hulu na TV-u da proverim NordVPN (radnom US server) i sve radi ko Doxa.:p

Pogledajte prilog Hulu.mp4

Poslednja izmena:
@Shomi22 ; hvala ti za detaljno i postupno uputstvo koje si postavio; iako sam pažljivo čitao i išao korak po korak - nisam uspeo. Ne znam zašto nisam, ali nikako ne mislim da je zbog toga što ti nisi nešto dobro napisao. Izvini ako si to tako shvatio.
Naravno da nisam.😉
Tu sam da pomognem.🙂
Poenta je u tome što niko ne napiše precizno gde je zapelo i kako.

Koliko sam shvatio ti ne nalaziš Hulu akciju za 2,99$, a registrovao si se sa Gift Card po mom uputstvu , što znači da si uplatio preko nje 25$ Hulu-u?
Da bi ti se akcija pojavila na ekranu, a koja traje samo do 2.12.2024., uđi na Hulu.com gde si verovatno automatski ulogovan i odjavi se.
Posle toga klikni na ovaj Link i videćeš je.
Izaberi Disney Bundle Duo Basic (2,99$ mesečno godinu dana) i tražiće ti da uneseš mail da bi se navodno registrovao, međutim čim ukucaš mail prepoznaće da si registrovan na Hulu i ponudiće ti da prebaciš svoj paket od 9,99$ na ovaj novi. I to je to.

Eventualno, ako bude nekih problema, a ne bi trebalo, kao što sam napisao u par postova iznad, uloguj se ponovo u Hulu, idi na svoj Account (gore desno gde stoje tvoji inicijali), pa na Manage with MyDisney, gde ukoliko nije podešen uneseš taj svoj password od Hulu-a, pa ponovi ovo što sam iznad napisao.

ŠTA GOD DA RADITE SA HULU (pa i Log In), MORA BITI UPALJEN USA VPN!!!
U suprotnom neće vam prolaziti “one-time pass code for Hulu” koji vam stiže na mail sa kojim ste se registrovali da bi ste verifikovali email adresu.

Napomena: ja imam NordVPN i sa njim radi, kao što možete videti u postu iznad. Da li će raditi i sa nekim drugim, ne znam. Probajte.😉

Poslednja izmena:
@Shomi22

Ti nisi vidio da tebi povlaštena pretplata traje do 8.2.25?

Nakon toga ti je 10..99$!

Piše 2.8.25., ali kod njih ide prvo mjesec, pa dan...

Poslednja izmena:
@Shomi22 : Hvala na strpljenju!

Mguće da je problem do vpn-a; izlogovan sam sa hulu,com, kada izaberem deal 2,99 $ unesem korisničko ime, lozinku i prijavi me na hulu nalog gde mi ne nudi (niti se nudi) akcija 2,99 $.

Koristim CyberGhost, probao sam SurfShark, probao sam VPN.lat na mobilnom telefonu.

Mislim da sam probao i NordVPN, ali se ne sećam gde je zapelo. Probaću i njega, nekako.

@Shomi22

Ti nisi vidio da tebi povlaštena pretplata traje do 8.2.25?

Nakon toga ti je 10..99$!

Piše 2.8.25., ali kod njih ide prvo mjesec, pa dan...
Da, u pravu si.
Sada vidim u history da mi je prvo naplatio 9,99$ Hulu, pa 10,99$ Bundle Duo Basic, a pošto sam stavio Gift Card od 25$ ostalo mi je samo tih 5,1$ do februara.😁 To je cena registracije bez američke kartice ili američkog PayPal-a. Izgleda da nije prihvatio akciju.😁
Ispade da i nije povoljno, odnosno da plaćam po regularnoj ceni.😂
U svakom slučaju, registrovan sam na Hulu, pa i ako ne uplatim, čekam sledeću akciju.🤣
Rizikovao sam i prošao registraciju bez američkih kartica i PayPala.
Sad je bar lako u budućnosti sa Gift Cardom loviti akcije.
IMG_4501.jpeg
@Shomi22 : Hvala na strpljenju!

Mguće da je problem do vpn-a; izlogovan sam sa hulu,com, kada izaberem deal 2,99 $ unesem korisničko ime, lozinku i prijavi me na hulu nalog gde mi ne nudi (niti se nudi) akcija 2,99 $.

Koristim CyberGhost, probao sam SurfShark, probao sam VPN.lat na mobilnom telefonu.

Mislim da sam probao i NordVPN, ali se ne sećam gde je zapelo. Probaću i njega, nekako.
Pošto si i ti već kupio Gift Card za Hulu i rizikovao, red je da je iskoristiš, a ne da propadne.
Iskreno i meni je kao što sam napisao ponudio da pređem na taj paket, što sam i uradio. Nigde nije pisala cene sem na toj ponudi koju sam izabrao, pa mi je bilo logično da prihvatim prebacivanje. Sad se ispostavilo da to i baš nije tako sjajno.

Poslednja izmena:
Da, u pravu si.
Sada vidim u history da mi je prvo naplatio 9,99 i 10$ prelazak, a pošto sam stavio Gift Card od 25$ ostalo mi je samo za dva meseca.😁 To je cena registracije bez američke kartice ili američkog PayPal-a. Izgleda da ću morati da do februara, odnosno dok ne počnu da skidaju 10,99$ dodam još 25$.😁
Pogledajte prilog 469096

Hajde prvo probaj sa Manage with MyDisney
jesi li siguran da si uopšte dobio taj popust?
udji u account i tu treba da ti piše koji paket koristiš i do kada traje discount

Ja bih rekao da nije...😁

Još je druge ljude navodio na krivi postupak i ljutio se... 😋

Znači jedino ide US PayPal, i određene kartice (AmEx, Payz Discover...)...

Ja sad gledam i ne mogu matematiku da skapiram sta su naplatili i kako do 8feb2025

Mislim da su naplatiti nešto parcijalno od normalne cijene, od BF ponude ni traga ..

U svakom slučaju, registrovan sam na Hulu, pa i ako ne uplatim, čekam sledeću akciju.🤣
Rizikovao sam i prošao registraciju bez američkih kartica i PayPala.
Sad je bar lako u budućnosti sa Gift Cardom loviti akcije.
Ali gift kartice nisu validne za bilo kakve akcije, to ti pokušavamo reći, to su primetili i drugi, a čak i piše na Hulu stranici ispod black friday deala, sitnim slovima "not redeemeble via gift cards".
Mislim da su naplatiti nešto parcijalno od normalne cijene, od BF ponude ni traga ..
Ma nisu parcijalno. Onaj njihov izračun sledećih naknada nije ispravan tu, ali ako zaključiš da pretplata košta 11$, a on je uplatio 25$, znači 2 meseca i nekih 10 dana (za preostala 3$) dobije za te pare (taman do 8.2.)

Posto nikako drugacije ne moze, ako ima nekoga ko ima US Paypal a nece da koristi ovu ponudu ja bih mu dao virtuelnu Master karticu sa iznosom od 36usd da stavi na svoj Paypal
Ili u kesu pa nek skida sa njegove kartice mesecno kako god.

Ja bih rekao da nije...😁

Još je druge ljude navodio na krivi postupak i ljutio se... 😋

Znači jedino ide US PayPal, i određene kartice (AmEx, Payz Discover...)...
Napisao sam ono što sam ja uradio i okačio slike na kojima piše plan skidanja novca.
E sad što nisam primetio razliku u pisanju datuma, nisu ni drugi sem tebe, što ne znači da sam imao lošu nameru.
Takođe sam napomenuo da sam rizikovao 25$ da bacim.
Tako da, nikoga nisam navodio na krivi postupak. Svako radi na svoju odgovornost, to se valjda podrazumeva, pogotovo kod ovakvih akrobacija.
Uostalom, ako čitaš postove, ima i njih kojima ta procedura nije prošla i svako kao i ja rizikuje. A što se ljutnje tiče, nekoliko puta sam napisao da se uopšte ne ljutim i nesebično se trudio da objasnim ono što sam ja uradio.😉
Svakako ovaj tvoj post je paušalan i nije korektan, pa me sad malo i ljuti.😤
Pogotovo kad se neko naslađuje emoji-om.😉
Ali gift kartice nisu validne za bilo kakve akcije, to ti pokušavamo reći, to su primetili i drugi, a čak i piše na Hulu stranici ispod black friday deala, sitnim slovima "not redeemeble via gift cards".
Sad je kasno. Pisalo se da ne može nikako da se registruje preko Gift kartica, pa me to zaintrigiralo da se upustim u ovu avanturu.

Poslednja izmena:
Ali odmah ti je pisalo da gift card ne prolazi i da nije valjan za BF akciju...

Rizika nema jer se odmah vidi prije naplate cijena koju plaćaš!

P.S. Navodno se može napraviti US PayPal ali ti zip code mora biti isti tvoj lokalni kao od nekog grada u Americi, ako uopće postoji..

To nisam probao...

I btw jednom kad iskoristite BF ponudu, iduće godine vam treba novi account jer ne možete uzeti opet...

I ja sam sada došao do ovog zaključka čitajući sitna slova: not redeemable via gift card :ROFLMAO:

Pa kad sam pisao kako da se pretplatite, prije ovog nesporazuma ,nigdje nisam spomenuo da se može preko gift kartice, jer sam znao da ne može...

Sad je kasno.😁
Svakako ću iskoristiti ovu pretplatu. Neće da se baci.
Uostalom kad mogu Netflix da plaćam 15e mesečno, mogu i ova dva servisa 10.😉
Jes da je lepše proći po turskim cenama, ali ni ovo nije loše.
Možda pošalju neki email sa nekom dobrom ponudom kad mi istekne pretplata, kao što to radi NordVPN, kako bi me naterao da produžim.

Ali odmah ti je pisalo da gift card ne prolazi i da nije valjan za BF akciju...

Rizika nema jer se odmah vidi prije naplate cijena koju plaćaš!

P.S. Navodno se može napraviti US PayPal ali ti zip code mora biti isti tvoj lokalni kao od nekog grada u Americi, ako uopće postoji..

To nisam probao...

I btw jednom kad iskoristite BF ponudu, iduće godine vam treba novi account jer ne možete uzeti opet...
Ja kolko znam vise ne moze da se napravi US Paypal.
Gde si to procitao daj mi izvor da vidim kako su to radili ili pojasni.

Personal Account: Unfortunately, PayPal requires a US Social Security Number (SSN) for personal accounts, which is not feasible for non-US residents. Therefore, it’s not possible to open a personal US PayPal account from Europe.

Nazad
Vrh Dno