Iz iskustva kada je neispravno obicno se otegne na mesec dana... Nadam se da neces biti takve srece.
I ja se nadam, pogotovo što je, u principu, DOA. Svakako ću javiti ishod.
Iz iskustva kada je neispravno obicno se otegne na mesec dana... Nadam se da neces biti takve srece.
Ako nije problem marka frižidera i ko je uvoznik. Stiče se utisak da se mnogo oštećenih stvari gura preko Ananasa. Džaba onda vaučer od 5000 dinara kada uvaljuju krš robu.Treba mi savet. Sinoć su mi isporučili frižider naručen preko Ananasa na kojem sam naknadno video da ima malo fizičko oštećenje postrance, gde je kompresor.
Hajde, to bih i progutao, ali jutros sam da ga upalim – on mrtav. Tačnije, kompresor se ne čuje da radi, displej ne reaguje, samo LED svetlo radi unutra.
Šta mi preporučujete da uradim: reklamiram kao neispravan i oštećen proizvod ili da idem na odustanak od kupovine ili možda nešto treće?
Ako nije problem marka frižidera i ko je uvoznik. Stiče se utisak da se mnogo oštećenih stvari gura preko Ananasa. Džaba onda vaučer od 5000 dinara kada uvaljuju krš robu.
Koji model frižidera. Ako je NF uključi ga podesi temperaturu i zatvori. I proveri nakon pola sata da li radi. Oni se malo drugačije puštaju od običnih frižidera.
Biće sigurno za koji dan, stavljaju čestoKoja je verovatnoća da se u narednih par dana (nedelja) pojavi a5000 vaučer za neku veću kupovinu? Treba da kupim monitor, na ananasu je skoro pa najjeftiniji pa ako ima šanse da bude još neki dinar jeftiniji da pričekam malo, ako ne, da uzimam.
Stigao mi jutros mejl iznenadjenja, pa da podelim lepu vest. Nisam 100% siguran zbog cega sam tacno dobio vaucer (da li zbog otkazivanja porudzbine ili neko ipak cita forum), svakako nece da se baci! Hvala Ananasu!Slazem se sa obojicom da im je sistem bez veze, svaki paketomat ima nekoliko razlicitih velicina u koju mogu da se ostave paketi.
Logicno bi bilo kad si vec porucio paketomat po svojoj potrebi da obezbedis i kutije (odredjene velicine) za iste.
Napisao sam vec da mi je prvi put dozvoljena posiljka na paketomatu za grupnu porudbinu, na opste iznenadjenje i naravno posle 10 dana je vracena, iako sam ih zvao da pitam gde je zapelo, pozvali su me iz City-ja da ce da nadju paket i nakon par dana su posiljku otkazali.
Ja poručio dva ona troseda sa rukohvatima pre sa a5000 i mogu reći da za taj novac nisu loša, samo ne računaj da ćeš da spavaš na njima,Da li je neko naručivao trosed preko ananasa i da li je pametno poručivati tako kabaste stvari preko njih? 🤔
Novac se često ne vidi kao uplata već kao oslobođena rezervisana sredstva.Pitanje za ljude koji su vraćali robu Ananasu: Koliko vremena je prošlo od trenutka promene statusa u "Novac je refundiran." do trenutka kada je novac zaista i vraćen na račun?
Jedan dan.Pitanje za ljude koji su vraćali robu Ananasu: Koliko vremena je prošlo od trenutka promene statusa u "Novac je refundiran." do trenutka kada je novac zaista i vraćen na račun?
- 60 minutaPitanje za ljude koji su vraćali robu Ananasu: Koliko vremena je prošlo od trenutka promene statusa u "Novac je refundiran." do trenutka kada je novac zaista i vraćen na račun?
Ja gledao nutribulit sa sparka ne moze, ali moze isti sa bc groupVeć 2 ili 3 dana vrti kajron A1000 za 8.000, ali kad god probam, iskorišćen je. Piše 300 dnevno.
Kapiram da su potrošeni, ali kada izbacuje nove, kada stalno vrti isti tekst? U ponoć? Ujutru? Random?
Da li je neko naručivao trosed preko ananasa i da li je pametno poručivati tako kabaste stvari preko njih? 🤔
Već 2 ili 3 dana vrti kajron A1000 za 8.000, ali kad god probam, iskorišćen je. Piše 300 dnevno.
Kapiram da su potrošeni, ali kada izbacuje nove, kada stalno vrti isti tekst? U ponoć? Ujutru? Random?
Ja malopre kupio nutribulit iz bc groupa sa -1000din, u korpi moze biti samo iz te ponude, nije htelo kada je bio i sparkov modelProbao sam testa radi, da ubacim neki artikl koji se dobija klikom na vaučer i da dodam vaučer, ali isto mi kaže da je iskorišćen.
Ok, hvala za odgovore, ljudi. Nije mala para u pitanju, 28.000, a za sada nije vraćeno/uplaćeno. Ako danas do podne ne legne novac natrag, zvaću ih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari