RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Znam da nije Samsung, ali da li je prevara uopšte, šta kažu poznavaoci? Sumnjalo se i u Kodak, pa ispade ok i istina
Meni piše da nema. A i stoji mi 1000+ din.Netac SSD 128GB za 6.5$, ko je propustio prvu turu.
I just found this on AliExpress:
US $12.62 | Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC
![]()
Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Meni je stigao pre neki dan, a klinac slučajno provalio da daljinski od Iris-a radi na njemu. 🤣Pojavila se senzacija
27$ magicubic u save now, drugari odmah kupili po dva komada, a uzeo sam i ja još jedan, ko nije iskoristio onu prvu turu kad smo za 20$ kupovali sad je šansa.
Pogledajte prilog 470389
Ne da radi nego sve zaje*e posto sam gledao dve utakmice u isto vreme (tv i projektor) i dok sam trazio kanal na TVu projektor poludio... tek posle par trenutaka sam shvatio sta se desava, i gotovo je nemoguce (bar u mojim uslovima) zabraniti Iris daljinskom da ne komanduje projektoruMeni je stigao pre neki dan, a klinac slučajno provalio da daljinski od Iris-a radi na njemu. 🤣
Jel ima neki koji ima zvučnike i daljinski i može da se instalira na njemu Netflix/Disney/Prime?Pojavila se senzacija
27$ magicubic u save now, drugari odmah kupili po dva komada, a uzeo sam i ja još jedan, ko nije iskoristio onu prvu turu kad smo za 20$ kupovali sad je šansa.
Pogledajte prilog 470389
Gde to vidiš?Anker A40 30$ isto tu a ja platio 40+
Pravi shipping vidiš tek kada dođeš do checkout sekcije odnosno plaćanja.baš me zanima kako dolazite do toga. Ja kada prebacim na Makedoniju imam popust sa novčićima 60%, li je šipin zato veći nego na Srbiji.
Nikad nisam ispratio do kraja to, ali mislim da ne dopunjuju preko dana u Big Save.
Mislim da ovde vazi neka od varijanti:
- dopune svakog dana u 9 ujutru po principu na koji je SuperDeals davao neke bas niske cene ranije (mislim da ni ovo ne rade) ili
- dopune nekog odredjenog dana u nedelji od 9 ujutru (npr. nedelja ako ste danas uspeli da uzmete) ili
- odredjenog dana u nedelji i/ili mesecu se promeni ponuda i tako u ciklusima (mislim da je ovo situacija).
Pratimo danas i ovih dana pa cemo da vidimo sta rade![]()
Anker is recalling its Soundcore and PowerConf Bluetooth Speakers after receiving 33 reports of the speakers’ lithium-ion batteries overheating and, in some instances, emitting smoke or causing small fires.
The affected models — A3102016, A3302011 and A3302031 — were sold exclusively on Amazon in 2023 and cost between $28 and $130, according to the Consumer Product Safety Commission (CPSC). Approximately 69,000 speakers were sold in the US, and an additional 9,764 were sold i Canada.
Anker and Amazon have contacted all known purchasers, according to the CPSC. The affected speakers can be identified by an SN code that is printed on the underside of the speakers. To check whether your devices were affected, type the SN code on Anker’s website. Anker said it will offer free replacement speakers to those affected.
Consumers who own the recalled speakers are advised to stop using them immediately, power them off, and disconnect them from chargers or other external power sources.
Moj za model piše samo: A3105, tako da kontam da nije loša serija.I jedno bitnije obavestenje, proverite svoje Ankere - mozda je neki iz serije dospeo i kod nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari