Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Znam da nije Samsung, ali da li je prevara uopšte, šta kažu poznavaoci? Sumnjalo se i u Kodak, pa ispade ok i istina

Potrazi ga kroz Coins, nekad ne radi direktno.

A mozda je bila i mala tura.

Meni MKD nikako da proradi. Probao sa mojim og nalogom bar 10 puta relog i clear cashe i vpn i nista. Sa vpnom napravio nov nalog i opet relog i sve al i dalje nista...

Pojavila se senzacija

27$ magicubic u save now, drugari odmah kupili po dva komada, a uzeo sam i ja još jedan, ko nije iskoristio onu prvu turu kad smo za 20$ kupovali sad je šansa.
IMG_0523.png

Meni je stigao pre neki dan, a klinac slučajno provalio da daljinski od Iris-a radi na njemu. 🤣
Ne da radi nego sve zaje*e posto sam gledao dve utakmice u isto vreme (tv i projektor) i dok sam trazio kanal na TVu projektor poludio... tek posle par trenutaka sam shvatio sta se desava, i gotovo je nemoguce (bar u mojim uslovima) zabraniti Iris daljinskom da ne komanduje projektoru

Pojavila se senzacija

27$ magicubic u save now, drugari odmah kupili po dva komada, a uzeo sam i ja još jedan, ko nije iskoristio onu prvu turu kad smo za 20$ kupovali sad je šansa.
Pogledajte prilog 470389
Jel ima neki koji ima zvučnike i daljinski i može da se instalira na njemu Netflix/Disney/Prime?
Gledam neki setup za spavaću sobu. Ili ako može da se na njega poveže Amazon Fire Stick ili slično.

Netflix ima (nisam probao kako radi, svakako bolje ce raditi sa Fire Sticka), zvucnik ima (ok je, bolje je kad se poveze na BT zvucnik tipa Anker, JBL i sl.), daljinski ima, mozes da povezes sta hoces na njega kao da je eksterni monitor jer ima HDMI port i samo propusta signal kroz sebe.

Za te pare nema konkurenciju, uzimaj ako te pusti iz Big Save posto pise da nema vise ali svejedno pusta da se prodje korak do Buy Now po toj ceni.

Sad ne da da pusti da se prodje, ali treba staviti u korpu, pustice u toku dana verujem opet.

Nikad nisam ispratio do kraja to, ali mislim da ne dopunjuju preko dana u Big Save.
Mislim da ovde vazi neka od varijanti:

• dopune svakog dana u 9 ujutru po principu na koji je SuperDeals davao neke bas niske cene ranije (mislim da ni ovo ne rade) ili
  • dopune nekog odredjenog dana u nedelji od 9 ujutru (npr. nedelja ako ste danas uspeli da uzmete) ili
  • odredjenog dana u nedelji i/ili mesecu se promeni ponuda i tako u ciklusima (mislim da je ovo situacija).

Pratimo danas i ovih dana pa cemo da vidimo sta rade :)

Ljudi ja sam sad pokusao odabrao sve i kad idem pay dobijem ovo.....

Prilozi

• Screenshot_20241207_121408_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241207_121408_AliExpress.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 204
@Lanikor

Kako se bese pristupa "save now" sekciji, posto nije na glavnoj strani?

2m 0,62$
lepo…
blagodarim @yasig

baš me zanima kako dolazite do toga. Ja kada prebacim na Makedoniju imam popust sa novčićima 60%, li je šipin zato veći nego na Srbiji. Meni recomo ovaj "WARNING DRONES ZONE " nikada nije ispod 2,6€

Navedeni kabal od 2 m recimo 4€. Šta li radim pogrešno ?

I ja ne dobijam te minimalne cene. Sta god radio ne vredi. Tako da nisi jedini :D

baš me zanima kako dolazite do toga. Ja kada prebacim na Makedoniju imam popust sa novčićima 60%, li je šipin zato veći nego na Srbiji.
Pravi shipping vidiš tek kada dođeš do checkout sekcije odnosno plaćanja.

Nikad nisam ispratio do kraja to, ali mislim da ne dopunjuju preko dana u Big Save.
Mislim da ovde vazi neka od varijanti:

• dopune svakog dana u 9 ujutru po principu na koji je SuperDeals davao neke bas niske cene ranije (mislim da ni ovo ne rade) ili
  • dopune nekog odredjenog dana u nedelji od 9 ujutru (npr. nedelja ako ste danas uspeli da uzmete) ili
  • odredjenog dana u nedelji i/ili mesecu se promeni ponuda i tako u ciklusima (mislim da je ovo situacija).

Pratimo danas i ovih dana pa cemo da vidimo sta rade :)

Ipak dopuna sutra u 9, da ne bude suvisnih pitanja, ako vam ne radi - zakasnili ste.

Prilozi

• Screenshot_20241207_153205_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241207_153205_AliExpress.jpg
    80 KB · Pregleda: 152
I jedno bitnije obavestenje, proverite svoje Ankere - mozda je neki iz serije dospeo i kod nas

Anker is recalling its Soundcore and PowerConf Bluetooth Speakers after receiving 33 reports of the speakers’ lithium-ion batteries overheating and, in some instances, emitting smoke or causing small fires.
The affected models — A3102016, A3302011 and A3302031 — were sold exclusively on Amazon in 2023 and cost between $28 and $130, according to the Consumer Product Safety Commission (CPSC). Approximately 69,000 speakers were sold in the US, and an additional 9,764 were sold i Canada.
Anker and Amazon have contacted all known purchasers, according to the CPSC. The affected speakers can be identified by an SN code that is printed on the underside of the speakers. To check whether your devices were affected, type the SN code on Anker’s website. Anker said it will offer free replacement speakers to those affected.
Consumers who own the recalled speakers are advised to stop using them immediately, power them off, and disconnect them from chargers or other external power sources.

Ryzen 5 7500f 137$ a razer blackshark v2 x 27$ u save nov. Jako dobre ponude.
Edit razer kroz coine jos par $ dole

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno