Nemam pojma, nešto trtljaju na ukrajinskom, pokušavam da učim jezik, tu i tamo razumem po koju ali ide teško.Da zanemarimo bagove kako vam se sviđa priča i gameplay ?
Ćapio sam neki dobar armor od vojnika.Nemoj kupovat puške i armore,prati priču,ko šta neko reće,questove,pa malo sporedne pa malo explorer,tako reć na svaka tri sata nadjem armor,i uvek bolji od predhodnog,kojeg sam upgrejdovao.Baćene pare uzalud,a do para se vrlo teško dolazi.Instalirao mod da mogu prodavat i crvene puške,il su trebali stavid nekog NPCa šta kupuje staro željezo
BTW stešovi se nalaze više manje ko u prethodnim delovima,isto tako artifakti,al u vrlo manjem broju
Odlicna igra.Da zanemarimo bagove kako vam se sviđa priča i gameplay ?
Trebalo bi da ima takav u Rostoku.Nemoj kupovat puške i armore,prati priču,ko šta neko reće,questove,pa malo sporedne pa malo explorer,tako reć na svaka tri sata nadjem armor,i uvek bolji od predhodnog,kojeg sam upgrejdovao.Baćene pare uzalud,a do para se vrlo teško dolazi.Instalirao mod da mogu prodavat i crvene puške,il su trebali stavid nekog NPCa šta kupuje staro željezo
BTW stešovi se nalaze više manje ko u prethodnim delovima,isto tako artifakti,al u vrlo manjem broju
Gledao juše,nisam ga našao....ili ga još nema^^
Crvena oružija bi trebalo da kupuje jedan od dvojice tradera u Rostoku.
koristio sam kada sam nasao taj detektor. Mislim da je ovaj sa displejom koji pokazuje krug bolji.Vidim da niko ne koristi onaj detektor sa antenomšugave li tehnike
Evo sad se prosetao do Rostoka i trader Ragman kupuje crvena oruzija. Nalazi se u garazi ispred hale ( izmedju Arene i Bazara, oker dupla metalna vrata ) gde su ovo dvoje sto si naveo.Gledao juše,nisam ga našao....ili ga još nema
Barmen u podrumu,ne kupuje
armorerka i puskar isto tako,jedino nisam proverio onog u kafiću na početku
Vidim da niko ne koristi onaj detektor sa antenomšugave li tehnike
Koja ti je grafika upitanju ?Ovo bas ne moze da se igra sa slabijim grafikama, ili debelo nesto treba da se popravi...FSR i FG nemaju skoro nikakvog uticaja. Smanjenje detalja sa low na max je par FPS vise od onih 11![]()
Igram sa 1080ti i odlicno radi. Zaboravio da promijenim my gearKako tebi radi sa ovom GRAFom, ima li jos neko sa slabijom grafikom da igra? Mozda bolje perfomanse sa - Update_v1.0.3?
Ово је катастрофа. Једина мана кеца, који је по мом мишљењу био скоро савршен, је што око CNPP има гомила борбе, лута лудачког као и пушака, а ниси имао неких споредних мисија, трговаца, да се задржиш ту дуже. Сад кад сам ово чуо немам воље ни да играм двојку.CNPP su ostavili za dlc koji ce ko zna kada izaci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari