Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LTC 138$. Ako ovo nije bik, onda ne znam šta jeste.
kad se drze btc.d kao pijan plota. Da je eth skakako uz ostale altove i da je sad na oko 5k vec bi btc.d bila ispod 50%

Nego US gov. je poslao 10k btc na coinbase. Treba ispratiti narednih dana, ako nastave da salju (prodaju) tesko da btc nece napravti jaci pull back, a onda verovatno i altovi nece izdzati.
Tramp napravi hajp, Bajden odradi rug pull.

Čekam ga i ja. Mislim da je x10 od trenutne cene prilično realno.

Kako da ne. Svi shitovi idu od x5 do x100. Nema stresa uopste, koji god da se odabere. Imajte u vidu da ni priblizno nece biti gaina u ovom bullu kao u prethodnim u shitovima. U narednim jos manje. Pamet u glavu....

Kako da ne. Svi shitovi idu od x5 do x100. Nema stresa uopste, koji god da se odabere. Imajte u vidu da ni priblizno nece biti gaina u ovom bullu kao u prethodnim u shitovima. U narednim jos manje. Pamet u glavu....

Capture.JPG

Chart BTC+ETH dominacije. Recimo najgori scenario, da je ovde kraj ciklusa, BTC ne može dalje, i ovo je početak alt sezone kojom se ciklus završava, kao dve prethodne alt sezone koje sam označio strelicama. Ako je dno skoro sigurno opet na oko 58%, to znači da će šitovi u proseku napraviti 4x.

Treba uvek odvaditi deo profita. Ne znamo kada ce kraj ciklusa. Do sada su ciklusi bili slicni, sto ne znaci da ce sledeci, pa i trenutni biti takav. Obicni ljudi su ti koji najvise novca izgube, kad se podvuce crta na kraju, uglavnom sveza riba sto bi rekli.
Svaki ciklus imamo neke ultra shine coine, ali ih je iz ciklusa u ciklus sve manje procentualno i treba imati dosta srece nabosti pravi i jos bitnije izaci u pravom momentu. Ono sto je zajednicko vecini shitova, je da nakon bulla svi gravitiraju ka 0 i vecina ce tesko postici pikove iz prethodnih ciklusa. U ostalom, 99,9% coina, pogotovo u poslednjih 5 godina je napravljeno sa iskljucivom namerom da se nekom uzmu pare. Niko ne kreira coin iz nekog drugog razloga.
Daleko od toga da ce kripto nestati, nece. Jer pruza ljudima ono sto zele, kocku, sto je narod siromasniji, to je vise podlozan kocki. Mnogi ne mogu da stvore neke skupe nekretnine, dok im kripto daje nadu za tako nesto. Uz veliki rizik naravno.
Recimo u proslom ciklusu je akcenat bio na ETH, pogledajte u ovom ciklusu koliko je ljudi bilo u BTC, a koliko u ETH .Mislim da je odnos 10\1 u korist ETH, zasto je to tako? Kontru od vecine je najpametnije igrati u vecini slucajeva i nikako ne ostajati u shitovima, resiti ih se u ovom bulu po svaku cenu, preci u USD, BTC, eventualno ETH (mada ce i kod eth biti turbulencija pa cemo videti kako ce se izboriti).

Mozes sam da zakljucis na osnovu pisanja ovde i ako si na nekim kripto grupama/kanalima. To su ti najbolji izvori...
U ostalom vidis kako se instant na ETH reaguje 🙂.

rvn i svi ostali gpu novcici koji su danas skocili 25% je nista. nista na tu cifru , u zavisnosti od grafike koje kopaju cena mora skociti jos bar x2 da bi mineri bili na pozitivnoj nuli (kod nas). zanimljivo da nijedan gpu projekat maltene jos ne mrda. Iznogud.

Mozes sam da zakljucis na osnovu pisanja ovde i ako si na nekim kripto grupama/kanalima. To su ti najbolji izvori...

Mani ti šta ljudi pišu na internetu, još više batali "osećaj" i instinkt gomile. Imali smo i ovde stado pametnjakovića dok ih mod nije rasterao. Ono što ti je uvek prvo merodavno i jedino sveto je chart. Na linku možeš da pogledaš istoriju broja aktivnih adresa za vodeće kriptose i vidiš da zapravo nisi bio u pravu.

To nije nikakav izvor. Ja sam mislio da postoji neki relevantni članak koji sam preskočio.

Zna li neko za RIPLE da li ima da reši još jedan spor sada u decembru ?
Ja mislim da ih je sve do sada rešio.

Ja sam napravio plan stepenastog izlaska ovako u zagradi je ATH :
ETH 6000 do 9000 (4800) ; DOGE 0,6 do 1 (0,73) ; LTC 150 do 200 (412) ; DOT 20 do 30 (55) ;
LINK 30 do 40 (52) ; XRP 3 do 3,5 (3,8) ; SOL 240 do 500 (263) ; BCH 550 do 1000 (4355) ; ATOM 20 do 30 (44,7)
Moje pitanje je šta mislite o mojoj proceni za izlazak. Savet šta je bolje i zašto. Neki info sveži o koinu zašto sačekati višu cenu ili ...

Ja sam napravio plan stepenastog izlaska ovako u zagradi je ATH :
ETH 6000 do 9000 (4800) ; DOGE 0,6 do 1 (0,73) ; LTC 150 do 200 (412) ; DOT 20 do 30 (55) ;
LINK 30 do 40 (52) ; XRP 3 do 3,5 (3,8) ; SOL 240 do 500 (263) ; BCH 550 do 1000 (4355) ; ATOM 20 do 30 (44,7)
Moje pitanje je šta mislite o mojoj proceni za izlazak. Savet šta je bolje i zašto. Neki info sveži o koinu zašto sačekati višu cenu ili ...
Mislim da su ti rasponi previse uski za neke coin-e i postoji mogucnost da nista ne prodas... ja sam korigovao svoj plan i pocinjem da prodajem ETH vec od 4000 pa na gore - doduse male kolicine i samo zato sto meni i te male kolicine donose FIRE status... ali prodavanjem na 4k i malo vece kolicine na 5k se stitim da ipak uzmem neke novce ovaj ciklus za slucaj da bull bude cancelovan uskoro zbog X razloga

Ako DOT i ATOM dodju do 30$ izlazim kompletno. Samo sto ih ja stejkujem i moram bar mesec dana ranije da krenem sa tim zbog lock perioda. To je jedino smor kod njih. ETH uskoro izlazim sa onom kupljenom kolicinom na 3575$. Do 3800$ ako dobaci skroz sam zadovoljan time. To je jos 200$+ na moju prodajnu cenu. Jos ako bude neka veca korekcija bice prilike za buy back. Ako i ne bude ide u prilog DOT-a i ATOM-a jer ce i oni gore tako da sam pokriven. Ista je prica sa STRAX-om. 18 dana lock period. Ali videcemo.

Imas bull flag sa targetom na 55-60, ako se odigra, prodaj.
NFA 😛

Ajde i sada po vama da li da prodam Tron ili ne posle ovakvog skoka? Kako se pravi poll ovde? Da poslusam pobednika. 😀 Da zajedno napravimo jedan trejd.
Sto da pitas kad ces da uradis suprotno? 🤣
Jel planiras da shortujes ili skroz da izadjes?

Sto da pitas kad ces da uradis suprotno? 🤣
Jel planiras da shortujes ili skroz da izadjes?
Ne planiram bukvalno nista i taj Tron mi bleji godinama. Cisto me je zanimalo misljenje mase i da namerno to uradim da vidim kako ce proci trejd. Taman cu imati koga da krivim ako bude pogresan. 😀 Ako bih prodao ide cela kolicina ( oko 100k komada ). Nije nesto puno za sume sa kojima ja trejdujem ali moze biti zabavno. 😀

Ne planiram bukvalno nista i taj Tron mi bleji godinama. Cisto me je zanimalo misljenje mase i da namerno to uradim da vidim kako ce proci trejd. Taman cu imati koga da krivim ako bude pogresan. 😀 Ako bih prodao ide cela kolicina ( oko 100k komada ). Nije nesto puno za sume sa kojima ja trejdujem ali moze biti zabavno. 😀
Nije malo novcica, oborices cenu ako sve odjednom prodas.
Necu da napisem nista da ne budem krivac 🤣

Edit: Da su moji novcici ja bih istovario polovinu. Jurio bih korekciju pre Nove i tu bih dokupio nazad i istovarao posle oko dolara sve. Ako brzo dodje na dolar onda tu pola, pola ispod 2.
To je naravno pod pretpostavkom da se nastavi bull

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno