Šta je novo?

World of Tanks

50k bondova, uzmeš 121b i još par premijum tenkova za te pare. Pakao...
Ali ok ako imaš bondova kao blata i razumem.

Da l moguće, kakav algoritam ima wot, mene sa tier VI gun, tura da igram protiv tier X.

50k bondova, uzmeš 121b i još par premijum tenkova za te pare. Pakao...
Ali ok ako imaš bondova kao blata i razumem.
Nemam bondova ko blata.Dao sam sve sto sam imao :) To mi je godinu dana igranja :) Mozda i vise. Ne secam se kad sam kupio 907. Ti tenkovi 121b i ostali koji mogu da se kupe svaki dan me ne zanimaju :)

Nemam bondova ko blata.Dao sam sve sto sam imao :) To mi je godinu dana igranja :) Mozda i vise. Ne secam se kad sam kupio 907. Ti tenkovi 121b i ostali koji mogu da se kupe svaki dan me ne zanimaju :)
Validno, ja sam gledao da bondovima uzmem tenkove koji mi znače za kredite i treniranje posade jer nisam nikad igrao do te mere da nakupim veliki broj bondova.

Nema. To je nagradni tenk za kampanju. Trebao si da igras kamapanju da bi stekao uslov da ucestvujes na aukciji tenka ili da ga dobijes za dzabe ako ispunis uslov.

Pošto sa t-44 treba da gulim EXP da bi otključao jači top, povratio sam svoju artiljeriju kako bih se svetio tier 9 i tier10 što ne mogu sa t-44 da ih busim.

Inače igram i sa t44 ali je stvarno sramota da top skida sam 180 dmg a i loše probija oklop.

Pošto sa t-44 treba da gulim EXP da bi otključao jači top, povratio sam svoju artiljeriju kako bih se svetio tier 9 i tier10 što ne mogu sa t-44 da ih busim.

Inače igram i sa t44 ali je stvarno sramota da top skida sam 180 dmg a i loše probija oklop.
Probaj da koristiš XP boostere da ubrzaš proces otključavanja modula.

Otključao sam jači top. Sada može da se igra. Inače sam prvo otključao slabiji top ali brze puni. Posle idem na jaci i onda tier IX.

T44 igraš sa 100mm, 122mm možda mora da se otključa da bi se išlo na 430-ali to ne znači da je bolji.

Skuplje ga je igrati sa 122mm takođe

Mene nerviraju neka "scout" lajt vozila koja prkose zakonima fizike ali izgleda to ne mare u wotu jer gde ima ovaca koji žele biti vukovi biće i para.

Srećan sam kada u partiji ima samo jedan scout ili čak nijedan jer tada možeš da igraš agresivnije na većim mapama.

Bre u prvih 20 sekundi neko bude spotovan. Pa to je smejurija.

naravno da ne prkose zakonima fizike, rade po setu pravila koja su na serveru, ista za sve i ne mozes ih menjati, osim ako im ne hackujes servere

Mene nerviraju neka "scout" lajt vozila koja prkose zakonima fizike ali izgleda to ne mare u wotu jer gde ima ovaca koji žele biti vukovi biće i para.

Srećan sam kada u partiji ima samo jedan scout ili čak nijedan jer tada možeš da igraš agresivnije na većim mapama.

Bre u prvih 20 sekundi neko bude spotovan. Pa to je smejurija.
Normalno je da te nerviraju, to je zato sto si nov igrac i vrv jos ne kapiras kako funkcionise spot mehanika u igri.
Inace, scout klasa je klasa koja najvise utice na game, jos ako imas dobra dva saigraca pobijete sve pilice. :ROFLMAO:
sheridanplotun15kills.jpg

Nisam nov u igrici nego nisam igrao mislim bar 3 ili 4 godina. Tada nije bilo toliko izmišljenih tenkova koji prkose zakonima fizike.

Takodje kada se Heavy tenk ili bilo koje drugo vozilo gadja iz blizine, mora da bude probijanje oklopa. U redu je na 200 ii više metara da ne probije ali na 5-10 metara svaka granata bi probila bilo koji oklop.

Neki tenkovi su overpowered i njih najviše volim da lovim.

Primetio sam za medium tenk proggeto 46, toliko njih kampuje i čeka u pozadini igre i kada je već rešena igra, oni sa 100 odsto healt dodje i kao pirana napada.

Inače 1 na 1, derem ih.

Skini mod battle hits, on ti omogucava da posle bitke pogledas gde si pogadjao protivnike i gde su oni pogadjali tebe, mozda ti to pomogne da skapiras zasto ne probijas u nekim nelogicnim situacijama.

Realno šta EBR može da uradi i za WOT je previše. Okretanje pod 90 stepeni u mestu je tolika glupost čak i za arkadu kao WOT.

U poslednje vreme mi ne smetaju toliko loši timovi, i 15-3 i 3-15 partije, ni EBR ma ni artiljerije ali me RNG ubi u pojam. Neke tenkove koje markiram sam morao da ostavim jer me rng sa njima uništi-a znam da tenk ima solidan top i ne želim da ga omrznem(a blizu je tome).

Malo unakazili ceo wot dodavanjem izmišljenih tenkova koji su overpowered od postojećih.

Voleo bi da ima server gde prosto možeš da igraš kao pre 5-6 godina kada nisu postojale razne linije tenkova koje ni danas ne postoje.

Kada si pomenuo EBR, juče sam ispizdeo kada sa TD object 704, nisam uspeo da mu probijem oklop. Samo "critical hit".

Igrica je u teškom kanalu.

Kada si pomenuo EBR, juče sam ispizdeo kada sa TD object 704, nisam uspeo da mu probijem oklop. Samo "critical hit".

Igrica je u teškom kanalu.
Da, cesto im ode granata u tockove, 0 dmg.
A kad pogledas iz cega si ga spicio to je u realnom zivotu trebalo da otkine i tocak i osovinu iz sasije...

No dobro, to je samo bangavi WoT :)

Da, cesto im ode granata u tockove, 0 dmg.
A kad pogledas iz cega si ga spicio to je u realnom zivotu trebalo da otkine i tocak i osovinu iz sasije...

No dobro, to je samo bangavi WoT :)

I još da granata pomeri 5 kubika zemlje iza 😁

Jel ima na jednoj mapi pesma "Djurdjevdan" na stranom jeziku ili ja fleširam?

Edit: Sad proverio, jeste. 😁

Brate Book, gde se seti ovoga...jedva se prepoznah :LOL:

Sramota me jedne stvari - ne mogu da se setim ime jednog dečka sa snimka koji više nije među živima 😢.

Nazad
Vrh Dno