Šta je novo?

Supernova (2024)

Komso, meni ova migracija dosla ko kwc na desteku, da otkacim ovo djubre od SN i predjem kod lokalca...
Moras prvo da im posaljes mail ili u radji pismo da se neslazes sa novim uslovima i ili hoces da ti ostanu stari uslovi ili raskidas bez penala . Ako ti pristanu na raskid to je to . A ako prihvate da ne promene cenu moraces jos da ih trpis :p Ja sam imao problema sa racunima zadnji meseci zbog migracije uvek mi dodje uvecan racun ,uvek sam se zalio i proslo je uvek rese . Sada cekam da mi stigne za ovaj mesec racun pa cu onda da se i ja pismeno(ili emajlom) zalim na raskid ugovora zbog uvecanja cena. Ako ostane cena koja je do sada istrpicu ih jos ako ne prelazim i ja kod lokalca :)

I personalno 😎
Ne vredi, lokalac nije sproveo mrežu do mene još, sad jedino da uzmem neki niži paket samo net bez ugovora pa kad dođe da pređem ili opet da veslam po supernovoj dve godine, ne znam ni ja... A zbog posla mora ozbiljan net da bude.

Da li ima negde objava za Supernovu, da će povećati cene i korisnicima pod ugovornom obavezom?

Da li ima negde objava za Supernovu, da će povećati cene i korisnicima pod ugovornom obavezom?
Svima. Rok za podnesak zahteva za raskid je do 30.
… pisao na mail juče, još ne odgoaraju… bio u poslovnici i kažu zahtev o raskidu u pisanoj formi… da li neko ima formu koju je podnosio prošli put, kako bi ih ubrzali…?! Hvala!
… nadjoh stari efektive, zgodan da se preformulišr malo…
Možeš u slobodnoj formi kao prilog koga skenira službenik/ca Telekoma, a u njihovom obrascu su deštiklirani kvadratići za penale u preostalim pretplatama i razlici, dok u posebnoj napomeni pišeš da podnosiš zahtev raskid zbog promena cene shodno članu 131 ZEK.

Poslednja izmena:
A gde piše kako planiraju da migriraju korisnike, super plan 2 je imao tri paketa, sad će da budu dva.

Ima u obaveštenju iz 6. 11. šema migracije, danas sam poslao prigovor i ja ili da mi ostane ista cena ili barem da mi ostave sve kanale otključane posle poskupljenja, videćemo sutra šta će da odgovore. Inače pišite slobodno preko chata na MTS sajtu jer oni odmah proslede upit Supernovoj i dobijete odgovor na mejlu u roku od 20-30 minuta, dok ovako kada sam ja slao mejl na [email protected] nekad sam čekao i po dan-dva dok odgovore...1000003035.jpg1000003036.jpg1000003037.jpg1000003038.jpg1000003039.jpg

Ja sam odlučio. Sutra otkucam dopis da otkazujem ugovor zbog poskupljenja cena i svima podelim. Supernova, MTS, A1 i SBB.
To plaćam.
Kad nazovu razjasniće se sve, ko poskupljuje, ko ne, koji paketi i koja cifra.
Dosta mi je svega.

Jel neko uspeo da forwarduje port na optici Supernove ?
Kako ste izbegli CGNAT?

Ja sam forwardovao na coax sa ipv6 i konektujem se sa ipv6 VPS servera.

Znači, sa 1000mb/s net prelazim na 400mb/s, smanjuju mi broj kanala i plaćam 5250 dinara umesto 4899 :D vreme je da se vratim na SBB, još ako izboksujem 24 meseci po 50% puna kapa.

Meni nije jasno kako to moze jednostrano neka kompanija da menja uslove ugovora i da se bavi obmanom korisnika bez da plati penale do isteka ugovorne obaveze. Nekima je mozda ovo drugo poskupljenje za godinu dana. Mi korisnici ako ne postujemo ugovor placamo penale do zadnje pare iako je 1 dinar zvanicno najmanja novcana jedinica koja se koristi kod nas, a kompanije koje se bave ovakvim kriminalnim delatnostima ekskluzivno angazuju izvrsitelje u rekordnom roku kako bi nam dokazali da oni imaju sva moguca prava a mi korisnici nikakva.
Bas me zanima da li se ona, kako se zove, valjda Antimonopolska agencija za zastitu konkurencije za Evropsku uniju, da li oni prate ova desavanja i sta cine da nam olaksaju zivot? Bukvalno su ljudi bezali od Telekoma, bili na Kopernikusu, kupio ih Telekom i gasili su kanale korisnicima uz ultimatum da se potpise novi ugovor ili da se odustane od usluge, naravno i da se placa do kraja ugovorne obaveza bez obzira sto usluga televizije nije dostupna, onda su kupili Exenet i tu su zezali ljude, unistili mozda i najboljeg provajdera u zemlji i pre oko 2 godine tiho kupili NetNet (ako ne gresim, mozda se drugacije zove) i ne znam jos koliko operatera kako bi imali ovaj monopol uz verovatno najvece cene u Evropi, mozda i u svetu.
Ako je stvarno u najavi novo poskupljenje i zakljucavanje kanala onda je to ozbiljno krsenje ugovora i prava korisnika i stvarno nije resenje nase odustajanje od ugovora. Ovakvo stresiranje 2-3 puta godisnje je stvarno suvisno i cini se da postaje navika.

… opasno su se zaigrali, ponašaju se kao da im niko ništa ne može… ništa kod njih nikada nije besplatno ili za dinar, samo je pitanje koliko će te više na kraju koštati… monopolista pokupovao sve što je mogao, pa sad lupa cene koliko želi… sada već očigledno i bez trunke srama…

pa to je telekom guraju namerno sve kao i hrana i namernice u srbiji gledjau dokle limit kad puknemo onda ce reci pa nismo mi.

Ja sam 1 novembra potpisao za srednji paket kojeg vise nema za 4k( sad je to plan2M)...medjutim sada je 4800din i uopste se ne isplati pored ovaj prvi paket plan2S...zanima me da li mogu da predjem na ovaj prvi paket plan2s ? coax je u pitanju..Nemam drugi izbor od SuperPrevare:mad:

Screenshot_2.png

Poslednja izmena:
tek sad vidim da su caletu poturili ugovor za potpis samo 1 mesec 50% manje dok preko telefona su rekli prva 5 meseca 50% popusta..(n) kakav sljam

Meni prvo poslali ugovor na mejl, i onda sam poslao odgovor da sam saglasan (12meseci 50%)
Ja sam 1 novembra potpisao za srednji paket kojeg vise nema za 4k( sad je to plan2M)...medjutim sada je 4800din i uopste se ne isplati pored ovaj prvi paket plan2S...zanima me da li mogu da predjem na ovaj prvi paket plan2s ? coax je u pitanju..Nemam drugi izbor od SuperPrevare:mad:

Pogledajte prilog 469635
Ne, moguce je preci na veci paket, na manji nazalost ne.

Meni prvo poslali ugovor na mejl, i onda sam poslao odgovor da sam saglasan (12meseci 50%)

Ne, moguce je preci na veci paket, na manji nazalost ne.
Zar ne mogu da raskinem ugovor zbor krsenja ugovora promena paketa / vece cene i onda da predjem na neki drugi paket ?

Mene zanima jel može negde da se vidi na kojem smo trenutno paketu, pošto ludaci na svakih pola godine migriraju pakete i menjaju im nazive.

Samo znam da sam do sada imao i sve kanale i coax net 400/20.

Da li i postojeci korisnici Super Plan 2 S ima neko poskupljenje ili ne? Vec su mi digli 500 din. kad mi istekao ugovor prosle godine.
Verujem da ce opet kad mi istekne ugovor, jer sad pretplata kosta 4099rsd.

Od kad su poceli da naplacuju dodatne uredjaje? imam jedan move stb i dve kartice, dok nisam potpisao novi ugovor polovinom oktobra nije mi to naplacivano. Sad kao dva su dzabe a treci se naplacuje, gde im to pise ja ne znam? stvarno su postali pilicari da imam alternativu menjao bi ih sutra!

Nazad
Vrh Dno