Od kaj uzmite taj "lifetime" spotify (netflix, disney i slicne servise) ako moze info o tome?To je baš preskupo.
1500 "lifetime" imaš već godinama da uzmeš.
Dali su sigurni deka ce trajati?
Hvala unaprijed.
Od kaj uzmite taj "lifetime" spotify (netflix, disney i slicne servise) ako moze info o tome?To je baš preskupo.
1500 "lifetime" imaš već godinama da uzmeš.
Ma joj, uvek pišemo o tome ovde.Ja sam najvise uzeo ovako zbog oflline moda ako mislis na crackovan apk kao lifetime imao sam ja ranije to i koristio imao neke probleme sa njim pa presao na real deal a prosle godine sam uzeo individual preko Egipta za 18€ godinu dana ove godine je bas skocila cena tako da mislim da je ovo ok
Od kaj uzmite taj "lifetime" spotify (netflix, disney i slicne servise) ako moze info o tome?
Dali su sigurni deka ce trajati?
Hvala unaprijed.
Odabrao sam Argentinu. Pa može se birati od zemalja koje su trenutno ponuđene na sajtu upgrader.cc. s tim da, ti sam ne mijenjaš ništa oko svog naloga (zemlja) jer sve oni iza sajta urade za tebe tj. dodaju te u Premium family i promjene ti zemlju na nalogu za koju si se ti odlučio.@bogata_sirotinja na koju zemlju ti je Spotify što si kupio preko upgrade.cc, da li može da se bira zemlja na koju će biti nalog?
Aktuelno i dalje.Imam jedno mesto u dugogodišnjoj familiji, kome treba neka se javi.
Ziv bioNe može više ni sa jednom zemljom.Jedina opcija ti je gift care preko Indije ali to ti je za individualni paket.
Ima, upgrader.cc, radi sve ok.Jel ima još varijanti lifetime?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari