Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Ja sam najvise uzeo ovako zbog oflline moda ako mislis na crackovan apk kao lifetime imao sam ja ranije to i koristio imao neke probleme sa njim pa presao na real deal a prosle godine sam uzeo individual preko Egipta za 18€ godinu dana ove godine je bas skocila cena tako da mislim da je ovo ok
Ma joj, uvek pišemo o tome ovde.
Nije krekovana app nego premium aktiviran na tvom nalogu (ubačen u neku familiju).

Od kaj uzmite taj "lifetime" spotify (netflix, disney i slicne servise) ako moze info o tome?

Dali su sigurni deka ce trajati?

Hvala unaprijed.

Pisali smo 10 puta, ali evo opet
Storely.rs stranica na instagramu.
Ja koristim godinama Spotify kupljen preko njih, i ja i dosta ljudi kojima sam dao da kupe.

Jel ima još neko na ovom forumu da je kupio preko Storely.rs i da je zadovoljan?
Da ne bude da samo jedan član hvali.

Ja sam kupio preko upgrade.cc Spotify Lifetime i evo radi. Kupio sam i za dva druga i samo jedan od njih je imao problem koji se opet, preko gore pomenutog sajta riješio.
Za 7€ pa dok traje, traje...
Pa i sami ovi preprodavci na raznim stranicama kupuju na ovom sajtu, pa onda prodaju vama.

Sad sam tek primetio da su ubacili spotove. Ako pesma ima spot onda ga pusti, može da se uključi i isključi. Kad je ovo dodato?

Imam jedno mesto u dugogodišnjoj familiji, kome treba neka se javi.

@bogata_sirotinja na koju zemlju ti je Spotify što si kupio preko upgrade.cc, da li može da se bira zemlja na koju će biti nalog?
Odabrao sam Argentinu. Pa može se birati od zemalja koje su trenutno ponuđene na sajtu upgrader.cc. s tim da, ti sam ne mijenjaš ništa oko svog naloga (zemlja) jer sve oni iza sajta urade za tebe tj. dodaju te u Premium family i promjene ti zemlju na nalogu za koju si se ti odlučio.

Ja uzeo za druga pre par minuta preko upgrade.cc, sve proslo za par minuta i sve ok.

@Sunshine4747
Da, moraš im dati email/korisničko ime i šifru sa kojima se loguješ na Spotify da bi ti mogli aktivirati Premium. Naravno, šifru možeš promjeniti...
Ako ti ukinu Premium, opet sve radiš preko sajta upgrader.cc tj. Ideš na Renew ključa kojeg si dobio (da ti ga oslobode) a onda opet sa istim ključem aktiviraš Premium.

Preko koje zemlje je trenutno najpovoljnija familija?

Ne može više ni sa jednom zemljom.Jedina opcija ti je gift care preko Indije ali to ti je za individualni paket.

A jedno noob pitanje, jel radi familija na domacem, posto vidim da na stranici za odabir paketa sitnim slovima pise "Besplatno za najviše 6 član(ov)a porodice sa prebivalištem na istoj adresi."? Kad kazem familija mislim "familija" :D

Ne,bitno je da su svi na istoj adresi.Znači koja je tvoja adresa na apk mora biti i ostatak grupe.Samo isprave u podešavanjima i to je to.

Hvala za info. Reko da nisu i oni uveli neki sistem provere householda iako mi je bilo besmisleno ali bolje da pitam :D 9e na 6 meseci i nije toliko stravican deal u ovoj situaciji.

Da li moze neko da obasni kako da promenim zemlju na Spotify-u imao sam Egipat i istekao mi premium i sada zelim da se prebacim na neku drugu recimo Indiju i tamo da reedemeujem kod? Unapred hvala!

Udješ u account kroz browser (ne kroz app) i ideš na "edit profile" i tu imaš postavku regiona (moras imati ukljucen npr indijski VPN da bi ti u meniju ponudlio uopste da promenis na Indiju)

Nazad
Vrh Dno