Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Pozdrav svima,dali je moguce uzeti spotify godisnji preko Indije ili Pakistana,dali postoji nacin?
Vidio sam da opciju za placanje nude UBI,dali postoji nacin napraviti njihove prepaid platne kartice ?
Spotify Egipat + egipatski paypal

Screenshot 2024-12-26 at 14.56.58.png

Ja sam kupio mesečnu pretplatu, ali eto moze i godišnja.
Individual je oko 1.35e, a family oko 2e

Možeš da pokušaš i preko gift cards Indiju, ali mislim da ne moze family plan preko toga, ali moze individual

Kod mene se ne učitava sa više različitih pretraživača egipatski Paypal

Da.

Potrebna ti je egipatska adresa koju možeš na Google naći i egipatski broj telefona (neki random broj jer ne proveravaju) i to je to. Ne treba VPN za paypal
Uspio sam,ali jedva..
Bez vpn nisam uspio napraviti paypal racun u Egiptu,jednostavno ne ucitava,s vpn uspio bez problema.
Kansije za dodati karticu problem,pokusao s par kartica i nista,svaki put odbije.
Uspjelo mi s prepaid karticom od Deutsche Bank

Postovani, ja sam isto pokusao da linkujem karticu sa egipatskim pay pal-om ali su mi sve odbijene. Jel postoji neki drugi nacin? Ili da li postoji neka druga jeftina zemlja na kojoj mogu da registrujem paypal?

Postovani, ja sam isto pokusao da linkujem karticu sa egipatskim pay pal-om ali su mi sve odbijene. Jel postoji neki drugi nacin? Ili da li postoji neka druga jeftina zemlja na kojoj mogu da registrujem paypal?
Da li si probao sa prebaciš sredstva sa normalnog PayPal naloga na Egipatski? Terijski bi to moglo ali treba probati u praksi.

Ako kome treba Spotify,nek mi piše na pp.Imam još jedno mesto.

Čitam da se prebacujete na Egipat i pitam se zašto...
Hvala sto se zanimam 🤨
Otvorim Spotify i piše mi da ne koristim u zemlji iz koje plaćam? Turski preko Google play ...
You're using Spotify in a different country than the one your account is registered to. If you and other members on your plan want to continue using Premium, you'll need to update your account within the next 7 days.

Od kad ovo?

Ja sam juce dobio mail. Ovo je google prevod maila sa Turskog:
Ажурирајте начин плаћања да бисте наставили да слушате уз Премиум
Користите Спотифи у другој земљи од земље у којој је ваш налог регистрован. Ако ви и други чланови вашег плана желите да наставите да користите Премиум, мораћете да ажурирате свој налог у наредних 7 дана.

Meni maloprije došla obavijest kad sam otvorio Spotify.

Znači sad egipatski PayPal i egipatski Spotify?

Pokušao otvoriti egipatski PayPal i traži mi da pošaljem photo ID? Jel i vama tako bilo?

Poslednja izmena:
Probat ću tako!

E sad ne vidim nigdje za promjenu jezika, a registracija je na arapskom preko aplikacije! 🤣

Poslednja izmena:
Iphone?

Meni ne da ni screenshotat. Molim te možeš li mi screenshotat sve iduće korake.. hvala!

Nije problem otvoriti Egipatski paypal problem je posle ubaciti karticu. Nisam uspeo sa 4 razlicite kartice 3 VISA i jedna Mastercard. Koje kartice prolaze i da li ima veze sto sam to radio kroz browser?

Nije problem otvoriti Egipatski paypal problem je posle ubaciti karticu. Nisam uspeo sa 4 razlicite kartice 3 VISA i jedna Mastercard. Koje kartice prolaze i da li ima veze sto sam to radio kroz browser?
Meni prolazi Mastercard Raiffeisen/Unicredit/Aircash bez problema. Kroz app, bez VPN-a.

Hvala. Ali opet isto traže osobnu. Kad si ti otvorio EG PayPal?

Ja sam ubacio karticu, Revolut Mastercard

Hmmm. Vidjet ćemo situaciju kroz iduće dane. Bit će otvaranja novih EG PayPal naloga...

Nazad
Vrh Dno