Stranica me uputi na nešto za grejanjeIma, upgrader.cc, radi sve ok.
Stranica me uputi na nešto za grejanjeIma, upgrader.cc, radi sve ok.
Kapiram da nisam mogao da zeznem.UPGRADER.CC | Automated Spotify Upgrade Service
Powerful & Cheap Spotify Upgrading Serviceupgrader.cc
Ako je protiv pravila, sry brišite
U tome da ako hoćeš da preprodaješ kupiš veći paket jer te više komada ispadne jeftinije. Popust na količinu.A može li neko da mi objasni kakva je razlika u ovim paketima na tom sajtu?
Kapiram da nisam mogao da zeznem.
Elem, na profilu sam imao premium koji ističe za mesec dana. Ovaj će se samo nadovezati?
Naravno da ne, zato i postoji ovaj sajt, da svoj free nalog napravis da bude premium "lifetime".Da li moze neko da objasni da li moram da imam premium na Spotify da bih aktivirao lifetime: https://upgrader.cc/ ili ne?
A gde bi to inace video? Jel kapiras ti da ne postoji stvarno zvanivno "lifetime" ?Ja imam Premium i aktivirao sam ovo i ne vidim da je lifetime..
i to dok traje, a sigurno neće večno.Ovo "lifetime" znaci da ako ti se deaktivira mozes da pomocu broja narudzbine koju ti oni daju da uradis reaktivaciju preko njihovog sajta.
Pa da, ali dok se to desi odavno si u plusu što se tiče pretplate.i to dok traje, a sigurno neće večno.
lepo su u faq stavili: The term 'Lifetime' in our service refers to the lifespan of our platform, Upgrader.cc.
Hvala na ideji za paypal.Prebacio se na Egipat, dobio standardnu ponudu 3 meseca free pa posle egipatske cene. Ne prihvata našu karticu, pokušao PayPal-om i skinuto mi 8 EGP, međutim i dalje sam na free planu. Da li je trebalo uneti karticu pre promene regiona?
Spotify ima bolji zvuk od YT Musica, ali ne od Tidala i npr Apple Musica.Jel bolji kvalitet zvuka kod Spotify u odnosu na Tidal obicni ili YT Music? Sta je prednost? Veca baza pjesama?
Pa u principu bi (na papiru) trebalo da Spotify ima bolji zvuk od YT musica, ali je u praksi to skoro neprimetno. Tidal i Deezer imaju neuporedivo bolji kvalitet zvuka. Baze pesama su manje više iste, s tim što YT ima i nezvanične verzije, tj ako nema na YT onda i ne postoji.Jel bolji kvalitet zvuka kod Spotify u odnosu na Tidal obicni ili YT Music? Sta je prednost? Veca baza pjesama?
Turski Apple ID oko 1€ košta Apple MusicKoja je najpovoljnija opcija za apple music?
Da, danas se pretplatio.@S03 ,čekaj može Spotify preko Pay Pal-a?
Ako imaš iPhone,prebaciš Apple ID na turski i pošaljem ti zahtev.😉Koja je najpovoljnija opcija za apple music?
Hvala na ideji za paypal.
Napravih egipatski paypal u 5 minuta, bez VPN-a, stavio random broj na koji ne šalju kod za potvrdu.
I pazario Spotify preko Egipta taman kad su me skinuli sa turske.
1.30€ za individual, family 2€
Pogledajte prilog 470744
Pogledajte prilog 470745
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari