Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

A može li neko da mi objasni kakva je razlika u ovim paketima na tom sajtu?

A može li neko da mi objasni kakva je razlika u ovim paketima na tom sajtu?
U tome da ako hoćeš da preprodaješ kupiš veći paket jer te više komada ispadne jeftinije. Popust na količinu.

Kapiram da nisam mogao da zeznem.
Elem, na profilu sam imao premium koji ističe za mesec dana. Ovaj će se samo nadovezati?

Ne znam, ali je najbolje da sačekaš da taj istekne, pa tek onda ovaj (aktiviraju za par minuta bukvalno), jer te oni ubacuju u neku random familiju i menjaju po potrebi zemlju naloga tvog.

Zaboravio sam taj nalog da sam imao od MTS.
Resice valjda ako bude prob :)

Da li moze neko da objasni da li moram da imam premium na Spotify da bih aktivirao lifetime: https://upgrader.cc/ ili ne?
Naravno da ne, zato i postoji ovaj sajt, da svoj free nalog napravis da bude premium "lifetime".
Ja imam Premium i aktivirao sam ovo i ne vidim da je lifetime..
A gde bi to inace video? Jel kapiras ti da ne postoji stvarno zvanivno "lifetime" ?
Ovo "lifetime" znaci da ako ti se deaktivira mozes da pomocu broja narudzbine koju ti oni daju da uradis reaktivaciju preko njihovog sajta.

i to dok traje, a sigurno neće večno.
lepo su u faq stavili: The term 'Lifetime' in our service refers to the lifespan of our platform, Upgrader.cc.
Pa da, ali dok se to desi odavno si u plusu što se tiče pretplate.
Lično ja koristim već 2+ godine, za smešne pare.
Tako da danas da se zatvori njihova platforma ja sam u debelom plusu što se tiče plaćanja Spotify-a.

2 slobodna mesta u familiji od 15.12.
Kontakt na pm.

Prebacio se na Egipat, dobio standardnu ponudu 3 meseca free pa posle egipatske cene. Ne prihvata našu karticu, pokušao PayPal-om i skinuto mi 8 EGP, međutim i dalje sam na free planu. Da li je trebalo uneti karticu pre promene regiona?

Ne bi trebalo da radi jer Spotify gleda karticu po zemlji izdavanja, a Netlix fore pretplate na matičnu zemlju, otkazivanje, pa pretplata preko vpn-a sa već unetom karticom, ne rade.

Ako ti je prošlo preko PayPal-a, to bi trebalo biti to, ali moguće da ili baguje nešto, ili te i dalje vidi kao free jer si platio srpskim PayPal nalogom.

Nemam druge ideje.

Prebacio se na Egipat, dobio standardnu ponudu 3 meseca free pa posle egipatske cene. Ne prihvata našu karticu, pokušao PayPal-om i skinuto mi 8 EGP, međutim i dalje sam na free planu. Da li je trebalo uneti karticu pre promene regiona?
Hvala na ideji za paypal.
Napravih egipatski paypal u 5 minuta, bez VPN-a, stavio random broj na koji ne šalju kod za potvrdu.

I pazario Spotify preko Egipta taman kad su me skinuli sa turske.

1.30€ za individual, family 2€ :)

IMG_6346.jpeg
IMG_6347.jpeg

Jel bolji kvalitet zvuka kod Spotify u odnosu na Tidal obicni ili YT Music? Sta je prednost? Veca baza pjesama?

Jel bolji kvalitet zvuka kod Spotify u odnosu na Tidal obicni ili YT Music? Sta je prednost? Veca baza pjesama?
Spotify ima bolji zvuk od YT Musica, ali ne od Tidala i npr Apple Musica.
Sto se tiče kataloga, YT Music naravno ima najveću bazu jer uključuje i zvanične i nezvanicne verzije.

Pa u principu bi (na papiru) trebalo da Spotify ima bolji zvuk od YT musica, ali je u praksi to skoro neprimetno. Tidal i Deezer imaju neuporedivo bolji kvalitet zvuka. Baze pesama su manje više iste, s tim što YT ima i nezvanične verzije, tj ako nema na YT onda i ne postoji. :LOL:

Ja imam Spotify preko Indije kad je bio onaj bag do 2027-e 🤣 al sam sad na Apple Music.

Pozdrav svima,dali je moguce uzeti spotify godisnji preko Indije ili Pakistana,dali postoji nacin?
Vidio sam da opciju za placanje nude UBI,dali postoji nacin napraviti njihove prepaid platne kartice ?

Može na Enebi da se uzme gift card za godinu dana Indije. Bila je neka nestašica, ali uglavnom ima.
Za ovo drugo ne znam.

Vrh Dno