Šta je novo?

Midea Extreme klima uređaji (iskustva)

@team1 napiši koju reč više ako negde posebno treba da se obrati pažnja.
U principu nije mnogo komplikovano rasklapanje samog kucista. Kad odvrnes sve srafove i onaj sakriveni iza vratanaca skidas je tako sto povuces zadnji deo na dole i vuces ka sebi i zatim dizes ka gore dok se ne oslobodi sa gornjih zabica. Ide mi na zivce sto ne mogu verikalni uzmerivaci da se izvade, kao npr na Mission modelu i da se lepo operu, nego mora jedan po jedan na klimi sa krpom.
Posebna napomena poslednji put kad sam vracao kuciste nisam puvukao donji deo (jer zapne na sredini), gde je rupa od prostora za duvanje, na dole pa sam odvalio plastiku motorica, odlepio sam...

Da li je u redu da midea extreme 9000btu modulira najnize na 250w?Ocekivao sam da ce vise spustati.

Što da nije ok. Niko nije komentarisao da ta klima spušta ispod 250W.

U specifikacijama pise od 160-990w,pa sam mislio da ce spustati ispod 200

Isto piše i za većinu Gree klima pa retko koja spušta ispod 400W.

U prevodu čitajte više iskustva korisnika na forumima nego specifikacije u prodavnicama.

9ka bi trebalo i nize po mojoj logici,ali tek sam poceo da merim pa cu videti.Za sad je minimum 250w

Isto kao i pre, mada ja nisam koristio klimu danima, ali evo sad upalio preko app, štelovao, radi... Probaj da obrišeš keš u aplikaciji pa probaj ponovo.

9ka bi trebalo i nize po mojoj logici,ali tek sam poceo da merim pa cu videti.Za sad je minimum 250w
Najbolje da se grejes dzabe ili da ti eps jos i doplacuje 😂Pa dal je moguce da se bunis za 90w🤦‍♂️ako ona moze na 160 ne znaci da ce i kod tebe da spusti na toliko i radi,to su brale pod idealnim uslovima specifikacije.

kako se pali da na daljinskom meri temp pošto nemam dugme za to, i feel ili folow me
i da li moze da se podesi da meri na daljinskom temperaturu a da se upravlja klimom preko aplikacije?

kako se pali da na daljinskom meri temp pošto nemam dugme za to, i feel ili folow me
i da li moze da se podesi da meri na daljinskom temperaturu a da se upravlja klimom preko aplikacije?
Set dugme dok se ne pojavi coveculjak na daljinskom i onda ok dugme

Proradilo mi je kad sam resetovao wifi na klimi,nesto mi je kontrola preko wifi poremetila daljinski

Nije samo to,skoro mi nista nije radilo na daljinskom osim led dugmeta za ekran.Ali to nisam primetio ranije jer sam klimu kontrolisao preko aplikacije.
Ali sad imam drugi problem,svaki put kada klima dostigne temperaturu i iskljuci se,pri ponovnom ukljucivanju radi defrost koja god da je spoljna temperatura.Ne znam kako to da resim

svaki put kada klima dostigne temperaturu i iskljuci se,pri ponovnom ukljucivanju radi defrost koja god da je spoljna temperatura.Ne znam kako to da resim
To je normalno kod Xtreme, nazad u temi smo ispisali stranice o tome. Ukratko, tako je programirana da radi, i za razliku od pravog defrosta traje jako kratko i po tome se razlikuju.

Nazad
Vrh Dno