Šta je novo?

Vivo x200 Series

@krisss Uzeo sam ga cim je izasao, mozda 7 dana posle, jer su drugari bili u Pekingu. Kupljen u Vivo radnji. Kostao malo preko 940e. Tamo tesko mozes da platis kesom, e onda idu *******cije, preko wechata, preko alipaya, pa se uzima preko toga 5%...itd...
Naravno prosao carinu, i sve ispalo 1140e :D Skupo, jeste... ali nisam se pokajao, kao sto kazem. Nije hajp, analizirao i gledao 3 razlicita uredaja, dugo. Gledao da uzmem X7 Ultru, Oppo X8 koji izasao skoro, X100 Ultru, i onda izadje ovaj :)

@krisss Uzeo sam ga cim je izasao, mozda 7 dana posle, jer su drugari bili u Pekingu. Kupljen u Vivo radnji. Kostao malo preko 940e. Tamo tesko mozes da platis kesom, e onda idu *******cije, preko wechata, preko alipaya, pa se uzima preko toga 5%...itd...
Naravno prosao carinu, i sve ispalo 1140e :D Skupo, jeste... ali nisam se pokajao, kao sto kazem. Nije hajp, analizirao i gledao 3 razlicita uredaja, dugo. Gledao da uzmem X7 Ultru, Oppo X8 koji izasao skoro, X100 Ultru, i onda izadje ovaj :)
skupo dabome hahah nadao sam se da imas iskustva sa onim kineskim stranicama sto salju u evropu kao trading shenzhen i sl jer je tamo oko 800e
ako neko zna molio bih za pomoc

@krisss druže o čemu ti razmišljaš, pa dodaj bar 30% na tu cenu za porez i carinu dok ti stigne na kuću. To se isplati kupiti samo u slučajevima koje je čovek naveo (ideš lično ili neko od tvojih na istok)!

Jao ne znam...
Ne bih znao zasto je jedan isti fon 997e a drugi 877e...a carina? :D
Msm jesu braca kinezi... :p

1731869780350.png
1731869753058.png

To ni ja kod trandingshenzena nisam skapirao.. i ako sam se dopisivao sa njima, obe opcije garantuju da nemaš dodatne troškove ako naučiš npr na adresu u De, a opet jedna opcija je 150e skuplja.

Jedino što mi pada na pamet je da ti dodatno naplate ubacivanje google servisa na taj način, ne znam šta bi drugo bilo

To ni ja kod trandingshenzena nisam skapirao.. i ako sam se dopisivao sa njima, obe opcije garantuju da nemaš dodatne troškove ako naučiš npr na adresu u De, a opet jedna opcija je 150e skuplja.
Ni tradingshenzhen ni giztop ne šalju za Srbiju evo sad će dve godine skoro.
Dobrodosao u Vivo klub :D

Ja pročitah, da će X200 i X200pro ići globalno, a X200mini ostaje u Kini. Boje: titanijum, siva i zelena. Neće ga biti u beloj boji. Nažalost.
Onda bi trebalo da može, da se naruči iz Češke legalno. Bar kad dođe Evropa na red.
X200ultra izlazi sredinom 2025. Koristiće jednoinčni senzor.

@Arhein jel imas problem sa kamerom? Posto je navodno samo neka serija zakacila probleme, a kod nekih je sve okej.
Hej, u smislu flera, ili ti nekog prelivanje svetla? Pa ne, video sam testove, pa sam uzeo da probam pod raznim uglovima i sve je dobro...
Stižu stalno updejti, kako za system, tako i za neke nove dodatke, kamera poboljšanja, optimizacija UI-a itd... Sto se mene tice sve je vec optimizovano :p

Ko bi rekao da ce vivo biti "kralj" fotografije.
Jel se meni ovo cini da je video bolji kod viva i da ne moze iphone da mu pridje?

To da iPhone modeli snimaju video koji je ''za 3 svetlosne godine/3 klase bolji od celokupne android konkurencije'' je jedno od najvećih preterivanja ikada, koje su prihvatili ne samo iKorisnici, nego i 90% Bench Android ''sekcije''. A to sve zbog odlične stabilizacije video snimanja, koju su dobili godinama posle nekih Android brendova, a zanimljivo je da su iP modeli među poslednjim dobili kamkorder koji snima stereo zvuk. Da, odlični su iP kamkorderi i sam vrh ponude svakako, ali nema govora da kidaju sve ostale za 3 klase, i slične gluposti.

Najveci problem je nekonzistentnost medju tzv flagshipovima izmedju razlicitih proizvodjaca.

Kod nekih je stabilizacija i bitrate fenomenalan apsolutno, kod nekih je plac majke bozije, a slicno kostaju svi, po 600-700e minimum, iste cipove imaju, ali toliko varijacije ima da nije normalno.

Meni je Fold 5 npr imao fenomenalnu stabilizaciju, dok Note 20 Ultra uzasna. Xiaomi T serije (gornja srednja klasa) uzas boziji, midrange Huawei/Nova/Honori neki tu i tamo, ali ih sve manje vise sije iPhone SE 2020. To je problem, sto se ne zna sta se dobija, isto ko kad fusare sa FP scannerom ili (jos cesce kod kineza) virtualnim proximityem.

Ima netko informaciju da li ce x200 pro(kineski origin os) podrzavati android auto?X100 pro novim azuriranjem od nedavno ima android auto. Odmah bi ga narucio ali bez android auta jednostavno ne mogu.

Pitanje je da li hoce. Ultra jos nije dobila android auto.

Vivo je odavno kamera king, Oppo odmah iza.

Da ali me nervira što su smanjili senzor(e) u odnosu na x100 ultra. Jeste novi proces i optimizacija ali opet fizika je fizika.

Nazad
Vrh Dno