skupo dabome hahah nadao sam se da imas iskustva sa onim kineskim stranicama sto salju u evropu kao trading shenzhen i sl jer je tamo oko 800e@krisss Uzeo sam ga cim je izasao, mozda 7 dana posle, jer su drugari bili u Pekingu. Kupljen u Vivo radnji. Kostao malo preko 940e. Tamo tesko mozes da platis kesom, e onda idu *******cije, preko wechata, preko alipaya, pa se uzima preko toga 5%...itd...
Naravno prosao carinu, i sve ispalo 1140eSkupo, jeste... ali nisam se pokajao, kao sto kazem. Nije hajp, analizirao i gledao 3 razlicita uredaja, dugo. Gledao da uzmem X7 Ultru, Oppo X8 koji izasao skoro, X100 Ultru, i onda izadje ovaj
![]()
mozda brze stigne a vreme je novacTo ni ja kod trandingshenzena nisam skapirao.. i ako sam se dopisivao sa njima, obe opcije garantuju da nemaš dodatne troškove ako naučiš npr na adresu u De, a opet jedna opcija je 150e skuplja.
Ni tradingshenzhen ni giztop ne šalju za Srbiju evo sad će dve godine skoro.To ni ja kod trandingshenzena nisam skapirao.. i ako sam se dopisivao sa njima, obe opcije garantuju da nemaš dodatne troškove ako naučiš npr na adresu u De, a opet jedna opcija je 150e skuplja.
Dobrodosao u Vivo klub@krisss Uzeo sam ga cim je izasao, mozda 7 dana posle, jer su drugari bili u Pekingu. Kupljen u Vivo radnji. Kostao malo preko 940e. Tamo tesko mozes da platis kesom, e onda idu *******cije, preko wechata, preko alipaya, pa se uzima preko toga 5%...itd...
Naravno prosao carinu, i sve ispalo 1140eSkupo, jeste... ali nisam se pokajao, kao sto kazem. Nije hajp, analizirao i gledao 3 razlicita uredaja, dugo. Gledao da uzmem X7 Ultru, Oppo X8 koji izasao skoro, X100 Ultru, i onda izadje ovaj
![]()
Ovaj drugi, skuplji je vec u EU, i ne placa se carina niti porez na njega, i pise da je free delivery. Prvi jeftiniji verovatno placas dostavu, i carina ako prodje prodje. ako ne platis.Jao ne znam...
Ne bih znao zasto je jedan isti fon 997e a drugi 877e...a carina?
Msm jesu braca kinezi...
Pogledajte prilog 467008
Pogledajte prilog 467007
Hej, u smislu flera, ili ti nekog prelivanje svetla? Pa ne, video sam testove, pa sam uzeo da probam pod raznim uglovima i sve je dobro...@Arhein jel imas problem sa kamerom? Posto je navodno samo neka serija zakacila probleme, a kod nekih je sve okej.
Moraju nešto i za ultru ostavit.Da ali me nervira što su smanjili senzor(e) u odnosu na x100 ultra. Jeste novi proces i optimizacija ali opet fizika je fizika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari