Šta je novo?

Yettel Hipernet

U opstim uslovima ugovora koji ja imam kod Yettela za Hipernet duo paket, kaze da se ugovor moze otkazati nakon isteka ugovorne obaveze uz postovanje otkaznog roka od 15 dana od dana izjave. A za produzenje su sami zvali na broj telefona mesec dana pre isteka sa ponudom za produzenje (12 meseci dinar).
Ja mislim da meni nisu nudili 12 meseci za dinar, e ima neki kontak nekoga za to(moze na PM) ili da prelazim na yunet

Mene su zvali 3m pred istek ugovora i ponudili novi. Ako su mene zvali kapiram da zovu sve.

a sta se desi kad istekne ugovor placam i dalje normalno ili povecaju racun? mozda bi ostao do januara ako ne poskupe

@Esso na datum isteka ( ili kasnije ) BOX paketa, odeš u MTS i tražiš zahtev idavanja IDP broja, ne pominješ raskid.
Ostaviš mob kontakt i zovu nazad kroz dan-dva i nude 50% na 24 meseca.
Mnogo bolje nego da prelaziš u jetel.

@Esso na datum isteka ( ili kasnije ) BOX paketa, odeš u MTS i tražiš zahtev idavanja IDP broja, ne pominješ raskid.
Ostaviš mob kontakt i zovu nazad kroz dan-dva i nude 50% na 24 meseca.
Mnogo bolje nego da prelaziš u jetel.
Vec sam to odradio i ponudili su mi 18m 50% i 6m 6600din, sto sam odbio. Ugovorna obaveza mi je istekla i dali su mi IDP broj. Sada ili prelazim u yettel ili gasim sve usluge od mts-a

Da si uzeo plavi Box4 dali bi ti pune dve godine 50%, no dobro.
Malo ćeš se u početku nervirati u jetelu, ali ćeš se u međuvremenu navići :)

Iskren da budem ja razmisljam i da produzim ugovor u yettel-u ako bude oke ponuda. Internet radi odlicno, cak su i televiziju ispeglali dovoljno da nema svakodnevnih problema. Nema vise da se muti slika kad su vece utakmice, nema svakodnevnih restartovanja box-a, sve u svemu sljaka dovoljno dobro sad. Ne mogu da uporedim sa IRIS-om jer ga nisam koristio, ali ovo je bar za moje potrebe zadovoljavajuce, veliki mi je plus sto radi na "obicnom" internetu box, samo se zakaci na wifi, ne treba mu posebna vlan mreza kao sto je kod IRIS box-a.

I sta moze da se dobije za korisnika koji ima mts optiku, pa je prelaz tehnicki bezbolan?

Sta sa mobilnim brojem?

Ja sam pogodio (i mrzelo me da se bakćem) 22 meseca za 1650 din ostatak 4300 za veliki paket NET+TV....doduše ja sam nov korisnik.
U pa ti si se dobro pogodio. Ako je ugovor na 24 meseca i ako nisi pogresio i napisao 22 umesto 12 :), ekvavilent ovoj ponudi bi bilo ako sam dobro racunao, skoro 14 meseci po dinar.

U pa ti si se dobro pogodio. Ako je ugovor na 24 meseca i ako nisi pogresio i napisao 22 umesto 12 :), ekvavilent ovoj ponudi bi bilo ako sam dobro racunao, skoro 14 meseci po dinar.
Nisam nudili mi prvvo 20 po 1650 i ostatak 4300 pa mi podigli na 22 nešto imam utisak da sam se dodatno cimao da je možda moglo i 24....ali to neću znati jer me mrzelo :)

to je 11m za dinar. mogao si da dobijes 12m za dinar.

@niki999
Ti si dobio vise nego 50% popusta, covek nije primetio pa mu i racunica nije dobra. E jedino ako se oni nisu negde prevarili i dali ti po ovoj ceni, koja jeste malo cudna, kao da su ti dali 50% nize tarife.

@niki999
Ti si dobio vise nego 50% popusta, covek nije primetio pa mu i racunica nije dobra. E jedino ako se oni nisu negde prevarili i dali ti po ovoj ceni, koja jeste malo cudna, kao da su ti dali 50% nize tarife.
Pa pojma nemam juče me zvali ja tražio 13 meseci po dinar oni mi rekli to nema više evo ti ovo...dogovorio sam se da mi uvedu pred novu godinu...ako su oni lagali mene i ja lažem vas :)...da je bio jetel jeste jel sam posle zvao kol centar da mi pošalji telefon agenta...zvali su preko one fiksne centrale 444....pa ne može direkto da se dobije...

Poslednja izmena:
@niki999
Ma nije nama problem vec tebi, ako su ti rekli po jednoj ceni a dobijes ugovor po drugoj. Proveri ti to jos jednom.

Da se cimaš za 1 mesec
E BRAVO
nisam rekao da treba da se cima, nego sta je mogao da dobije. da li ce se cimati ili ne na njemu je... uostalom koje je cimanje da kazes necu 11, mts mi daje 12m => hocu 12m?

22*1650=36300 2*4300=8600 Ukupno 24: 44900 Tvoja varijanta 1*12=12 dinara 12*4300=51600 Ukupno 24 51612. Da li negde grešim?

@niki999

da, da, nisam obratio paznju, vidim da si dobio vise od 50% tako da je to i vise nego dobra ponuda...

nisam rekao da treba da se cima, nego sta je mogao da dobije. da li ce se cimati ili ne na njemu je... uostalom koje je cimanje da kazes necu 11, mts mi daje 12m => hocu 12m?

da, da, nisam obratio paznju, vidim da si dobio vise od 50% tako da je to i vise nego dobra ponuda...
Pitali su me na kraju za ova dva meseca da li hoću da ostanme na large paketu ili da li hoću da pređem na manji. Ja sam rekao da želim da ostanem na većem. I 5 puta sam pitao jel 22 puta 1650 i 2 puta 4300 i uvek mi je potvrđeno tako je. U svakom slučaju kada dođu u decembru videćemo...tamo pred kraj...možda se i ne pojave...sve je moguće...

Poslednja izmena:
SBB je večeras ubio Yettelove IP adrese, tako da više ne rade UM kanali

Pošto MTS povećava harač razmišljam se o povratku u Yettel, ali ovaj put kompletno sve, pa dva pitanja:

1. Kakva je Smart TV aplikacija, da li je dovoljno stabilna za povremeno korišćenje? I da li STB radi i na WiFi-ju ili ću morati da kabliram sa jednog kraja stana na drugi?
2. Kakve ponude daje Yettel za prelazak sa mts-a i njihove optike, uz IDP?
3. Kako funkcioniše prenos uz IDP, da li moram da im prvo nosim opremu pa da onda prelazim u Yettel ili mogu da prođem bez prekida usluga?

Poslednja izmena:
1. Dobra je aplikacija, ispravljeni su skoro svi mogući bagovi, dobra je i WebOs aplikacija. Radi na wifi
2. Mimslim da možeš dobiti 13 meseci za dinar
3. Zatražiš idp, dobiješ ga, ugovoriš da ti dođu iz yettela, iskoriste oni taj idp, vratiš opremu mts-u, idp i služi da NE dođe do prekida usluga

Koliko ja znam, nema više gratis meseci, samo 50% popusta na pretplatu.

Hvala na pomoći, proveriću. Svakako mi odgovara i da je 50%, mada bi ovih 13 meseci po dinar bilo zaista ekstra.

trenutno u ponudi imaju:
  • Yettel Kod Kuce M (internet 300/150 Mbps i televizija), 22 meseca 50% - 1650 din mesecno i 2 meseca puna cena - 3299 din mesecno
  • Yettel kod kuce L po ceni M paketa 22 meseca (500/250 Mbps + HBO i Cinemax kanali u paketi), 22 meseca 50% M paketa - 1650 din i 2 meseca puna cena L paketa - 4299 din
Izabrah drugu opciju, deluje kao dobra ponuda, nadam se da se necu pokajati :)

Nazad
Vrh Dno