Baš htedoh da pitam šta se dešava. Stvarno ne razumem kako im je to u interesu. Donedavno sam mislio da to blokira internet provajder to mi ima više logike. Na yetelu je radilo, zato i uzeh Hipernet (pa EON preko njega, nalog od roditelja koji su na SBBu). Da li rade ti kanali preko EON OTT paketa?SBB je večeras ubio Yettelove IP adrese, tako da više ne rade UM kanali
Mogao si i da im posaljes email, posalju ti kredencijale i blagoslov da koristis svoj ruterUspeo sam da dekodiram bin fajl od yettel rutera i izvukao sve parametre za PPOE kao i admin pass.
Da li smem i da li uposte mogu to da koristim tako sto cu da povezem modem na svoj solidan ruter i izbegnem upotrebu Yettel rutera? Imam Netgear AX6000 WiFi Router (RAX80)?
Meni su takodje iz Yettela bili na vrata malopre, nude mi 22 meseca 50% cene skupljeg paketa plus TV, rece on i za jeftiniji paket, al mene taj nije o@niki999
Ti si dobio vise nego 50% popusta, covek nije primetio pa mu i racunica nije dobra. E jedino ako se oni nisu negde prevarili i dali ti po ovoj ceni, koja jeste malo cudna, kao da su ti dali 50% nize tarife.
Zvanicno, aktivirati app na 10 uredjaja, gledati istovremeno 6, mada je bilo ljudi da su se zalili da imaju preoblem i ispod tog limita.Meni su takodje iz Yettela bili na vrata malopre, nude mi 22 meseca 50% cene skupljeg paketa plus TV, rece on i za jeftiniji paket, al mene taj nije o
interesovao pa nisam ni obratio paznju.
Zanima me, osim onog stb uredjaja za tv, na koliko tv-a ili android box-eva je moguce instalirati aplikaciju istovremeno?
da, ne, da.Takođe, da li su svi korisnici na yettelu po defaultu natovani? Da li hoće da izbace iz nata ako pitam(moglo je na mtsu) ili mora da se plaća javna statička IP adresa?
Ja nisam još instalirao Yetell tek 23.12...ali su me zvali i rekli da će mi dati 24*1650 za veći paket i ako nisam ništa dodatno tražio.Meni su takodje iz Yettela bili na vrata malopre, nude mi 22 meseca 50% cene skupljeg paketa plus TV, rece on i za jeftiniji paket, al mene taj nije o
interesovao pa nisam ni obratio paznju.
Zanima me, osim onog stb uredjaja za tv, na koliko tv-a ili android box-eva je moguce instalirati aplikaciju istovremeno?
Pozoveš call centar daju ti bez problema podatke za PPoE.Koji je Max paket koji se dobija preko yettela? Pretpostavljam da je standard?
Neko je spomenuo gore da yettel dopusta da se uradi bridge na njihovim ruterima? Samo treba da im posaljem mejl da mi daju PPoE podatke?
Nije meni je 1650 net plus tv bez fiksnogTo od 1650 je tv+net+fix
mislim da za Yettel Sve ide ona ponuda sa sajta, imaš cenu sa i bez prenosa zarade u Yettel Bank.
Standard + HBO i Cinemax kanaliKoji je Max paket koji se dobija preko yettela? Pretpostavljam da je standard?
Neko je spomenuo gore da yettel dopusta da se uradi bridge na njihovim ruterima? Samo treba da im posaljem mejl da mi daju PPoE podatke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari