Šta je novo?

Yettel Hipernet

SBB je večeras ubio Yettelove IP adrese, tako da više ne rade UM kanali
Baš htedoh da pitam šta se dešava. Stvarno ne razumem kako im je to u interesu. Donedavno sam mislio da to blokira internet provajder to mi ima više logike. Na yetelu je radilo, zato i uzeh Hipernet (pa EON preko njega, nalog od roditelja koji su na SBBu). Da li rade ti kanali preko EON OTT paketa?

Rade preko EON van mreže paketa

Uspeo sam da dekodiram bin fajl od yettel rutera i izvukao sve parametre za PPOE kao i admin pass.
Da li smem i da li uposte mogu to da koristim tako sto cu da povezem modem na svoj solidan ruter i izbegnem upotrebu Yettel rutera? Imam Netgear AX6000 WiFi Router (RAX80)?

smes. ali ako dodje do nekog poblema, nemas internet, moraces da vracas yettelov ruter da bi tehnicka sluzba mogla da resi problem

Uspeo sam da dekodiram bin fajl od yettel rutera i izvukao sve parametre za PPOE kao i admin pass.
Da li smem i da li uposte mogu to da koristim tako sto cu da povezem modem na svoj solidan ruter i izbegnem upotrebu Yettel rutera? Imam Netgear AX6000 WiFi Router (RAX80)?
Mogao si i da im posaljes email, posalju ti kredencijale i blagoslov da koristis svoj ruter :)

Da li može da mi se javi promoter/ka u privatnoj poruci?

@niki999
Ti si dobio vise nego 50% popusta, covek nije primetio pa mu i racunica nije dobra. E jedino ako se oni nisu negde prevarili i dali ti po ovoj ceni, koja jeste malo cudna, kao da su ti dali 50% nize tarife.
Meni su takodje iz Yettela bili na vrata malopre, nude mi 22 meseca 50% cene skupljeg paketa plus TV, rece on i za jeftiniji paket, al mene taj nije o
interesovao pa nisam ni obratio paznju.
Zanima me, osim onog stb uredjaja za tv, na koliko tv-a ili android box-eva je moguce instalirati aplikaciju istovremeno?

Meni su takodje iz Yettela bili na vrata malopre, nude mi 22 meseca 50% cene skupljeg paketa plus TV, rece on i za jeftiniji paket, al mene taj nije o
Zanima me, osim onog stb uredjaja za tv, na koliko tv-a ili android box-eva je moguce instalirati aplikaciju istovremeno?
Zvanicno, aktivirati app na 10 uredjaja, gledati istovremeno 6, mada je bilo ljudi da su se zalili da imaju preoblem i ispod tog limita.

i samo na jos jednom dodatnom tv koristeci tv app.

Da li se jos nekom desilo da mu dodje uvecan racun za 350 rsd?
Umesto 2501 doslo 2850. Kao da su mi naplatili rentu jednog box-a. naravno zvao ih i prijavio ali se nista ne desava :D Ispravljen racun nije stigao.

Da li stb box iz yettela moze wireless da se poveze za ruter ili samo ethernet kablom

Pošto ovaj mts nije normalan sa povećanjem cena, i ja razmišljam o prelasku na yettel.
Koliko vidim nude 22m po 1650din za ovaj kod kuće L paket ako sam dobro razumeo?
Uz ovaj paket ide i Max besplatno? Taman ne bih morao da plaćam više ni to.

Takođe, da li su svi korisnici na yettelu po defaultu natovani? Da li hoće da izbace iz nata ako pitam(moglo je na mtsu :D ) ili mora da se plaća javna statička IP adresa?

Kod yettela ima samo 150 minuta ka mrezama izvan yettel mreze? Kad se zove mts fiksni koji cini realno 90% svih fiksnih linija naplacuje se dodatno po nekom cenovniku?

Ja nisam još instalirao Yetell tek 23.12...ali su me zvali i rekli da će mi dati 24*1650 za veći paket i ako nisam ništa dodatno tražio.

Koji je Max paket koji se dobija preko yettela? Pretpostavljam da je standard?
Neko je spomenuo gore da yettel dopusta da se uradi bridge na njihovim ruterima? Samo treba da im posaljem mejl da mi daju PPoE podatke?

koliko sam ja razumeo nije 50% nego je 1650 din na pakete televizija plus internet i a samo na internet
da li ima za ostalo ne znam
pozovite nekog agenta

To od 1650 je tv+net+fix

mislim da za Yettel Sve ide ona ponuda sa sajta, imaš cenu sa i bez prenosa zarade u Yettel Bank.

I Yettel i mts imaju 150 minuta ka svima i neograničeno u svojoj mreži, s tim da je mts-ova fiksna mreža neuporrdivo veća od Yettelove.

Jedino SBB ima flat pozive ka svim mrežama (fix i mob) u Srbiji + 150 minuta u međunarodnoj Zoni 1

Ja prenosim šta je meni akviziterka rekla, imaš njen broj jedno 2-3 strane unazad

Koji je Max paket koji se dobija preko yettela? Pretpostavljam da je standard?
Neko je spomenuo gore da yettel dopusta da se uradi bridge na njihovim ruterima? Samo treba da im posaljem mejl da mi daju PPoE podatke?
Standard + HBO i Cinemax kanali

Yettel kod Kuće L na koliko TV moze i koliko uredjaja?
ne treba mi njigovi stb jer su mi svi tv smart i mogu sa aplikacije da gledam

Poslednja izmena:
Kod mene je šest od deset, mada neke kolege imaju drugačije. Ali tri mogu svakako

Nazad
Vrh Dno