Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Ne znam. Nisam u Srbiji...

Probajte, može se odabrati Srbija kad se ide registrirati..

Da li je neko aktivirao ovaj Hulu + Disney? nije loš deal, kod nas je sam disney standard 9 evra.

Jesam ja. Baš mi Turci digli ovaj disney+ plan sa 65 na 165 TL (4.76 USD), a sad preko USA dobijem taj isti Disney+ plan i Hulu za 3 USD :ROFLMAO:

Screenshot 2024-11-26 at 19.58.46.png

Proverite da li je ta Hulu akcija samo za nove korisnike.

Ja sam pre nekako i kupovao gift kartice preko Amazon-a, ali prošlu akciju nisam mogao da koristim kao "stari" korisnik.

Čak i kada sam kupio Hulu za 3 meseca (3 x 8 $, jer je gift card 25 $) poslednjih mesec-mesec i po nije moglo da se gleda, jer nije uspevao da učita ni početak filma ili serije.

Proverite da li je ta Hulu akcija samo za nove korisnike.

Ja sam pre nekako i kupovao gift kartice preko Amazon-a, ali prošlu akciju nisam mogao da koristim kao "stari" korisnik.

Čak i kada sam kupio Hulu za 3 meseca (3 x 8 $, jer je gift card 25 $) poslednjih mesec-mesec i po nije moglo da se gleda, jer nije uspevao da učita ni početak filma ili serije.
Piše "new and eligible returning users (who have not had active subscription in the past 1 year)

Mada te nista ne sprecava da napravis novi account

Biće to previše optužnica za neovlašćeni striming (Poljska, Rumunija, SAD, Turska...). :D

Da li neko sada ili u toku ovog meseca može da gleda Hulu i kako?

U junu sam mogao dok sam koristio CyberGhost, kasnije sam mogao uz taj vpn samo na FireStick, ali ne i na Mi box S. A poslednjih mesec dana ni na FireStick.

Interesantna je ponuda. Čak mi i ne smetaju reklame na Hulu. :giggle:

Da li neko sada ili u toku ovog meseca može da gleda Hulu i kako?

U junu sam mogao dok sam koristio CyberGhost, kasnije sam mogao uz taj vpn samo na FireStick, ali ne i na Mi box S. A poslednjih mesec dana ni na FireStick.

Interesantna je ponuda. Čak mi i ne smetaju reklame na Hulu. :giggle:
Gledam ja. Koristim SmartDNS Proxy uslugu, radi puno bolje od bilo kog VPN-a što se tiče Hulu, Prime Videa itd jer su specijalizovani za streaming servise i tako često menjaju opsege IP adresa da ih ovi nikad ne mogu "otkriti"

Imaš 14 dana za džabe, ne trebaš unositi ni podatke sa kartice. Probaj :)

Radi li ovo hulu i dizni za 3$ preko vpn da se uzme i koja aplikacija mi treba za smart tv da gledam

Kažu, na YouTube,da prikazuje reklame u trajanju od 23 minuta na sat vremena gledanja. Da li je to tačno?

Kažu, na YouTube,da prikazuje reklame u trajanju od 23 minuta na sat vremena gledanja. Da li je to tačno?
Naravno da nije, 4-5 minuta na sat vremena, nekad i manje. Npr gledam evo film "Smile", traje 2 sata, a imaju samo 4 bloka reklama po 90 sekundi.

Malo mi je glupo to plaćanje servisa sa reklamama. Nadam se da kod nas to neće da zaživi kao u USA.

Malo mi je glupo to plaćanje servisa sa reklamama. Nadam se da kod nas to neće da zaživi kao u USA.
Dosad nas je uvek zaobilazilo. Iako, SkyShowtime je prvi uveo paket sa reklamama kod nas. A uskoro će i HBO (u Rumuniji već imaju paket sa oglasima za 4.99€, a rečeno je da će se proširiti i na ostala tržišta).

Pomozite, pokušao sam da uplatim Hulu sa sinovom karticom , studira u Usa , njihova adresa , njihov broj, vpn. Ne razumem zašto neće... Ako neko zna , molim lepo da mi napiše. Može i privatno. Hvala

Posle 3 sata cimanja kupio HULU AND DISNEY po promotivnoj ceni od 2,99$ godinu dana sa Gift karticom.

Procedura:
1. Kupio gift karticu preko MyGiftCardSupplay-a za 25$
2. Uključio Nord VPN na US
2. Ubacio kod na Hulu Gift Card
3. Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno
4. Otišao na Hulu (izlogujte se iz HULU-a ako vam ne otvara ovaj link sa popustom)
5. Izabrao Disney Bundle Duo Basic (2,99$ mesečno godinu dana)
6. Čim sam ukucao moj email automatski mi je izašlo da već imam account na HULU i da li želim da pređem na izabrani paket
7. Prebacio paket sa 9,99$ na novi.

Za instaliranje HULU aplikacije na Android TV
1. Uključio Nord VPN na US
2. Otvorio novi gmail account.
3. Uključio na TV-u Nord VPN na US
4. Ulogovao se s tim accountom na TV-u u Google PlayStore
5. Skinuo HULU aplikaciju
6. Ulogovao se na Hulu (tražiće vam da unesete kod koji vam pošalju na mail).

Napomena: Sve vreme mi je bio uključen US VPN

PS (Imao sam malo problema sa logovanjem u Disney pa sam nekoliko puta resetovao lozinku i na kraju je sve prošlo OK, ali to je možda bilo nešto do mene);)

Hulu.jpg
Evo i slike kako će naplaćivati:

Hulu Charges.jpg

Nažalost, ostao sam uskraćen za 3 meseca zbog ove akrobacije i gift kartice od 25$, ali svejedno ja sam prezadovoljan.:)

Poslednja izmena:
Vredi li tolikog cimanja Hulu kolekcija? Koliko ima slotova u okviru preplate?
Čak i da zanemarimo Hulu vredi zbog Disneyja jer kod nas košta 9€. Ovako za 3$ dobivaš Disney i Hulu kolekciju. Ali da, većina sadržaja sa Hulu je kod nas svakako na Disney+, ali ima ipak malo vise sadržaja na Hulu i premijere nekih filmova/serija izlaze ranije.

2 streama istovremeno na hulu

Vredi li tolikog cimanja Hulu kolekcija? Koliko ima slotova u okviru preplate?
Pa sad nemaš cimanje kad sam postavio proceduru. Realno pet minuta posla. :)
Hulu možeš instalirati na koliko hoćeš uređaja, ali samo na dva istovremeno gledati.
Disney možeš gledati na četiri istovremeno.;)

Jel radi na dizniju deljenje ili je kao netflix?
Nemam pojma, nikada ga nisam delio. Mada meni i Netflix radi ovde u Holandiji i u Beogradu, samo s vremena na vreme dobijem email da ažuriram kućanstvo.

Jel se plaća odjednom za godinu dana (12x2.99 usd) ili skida mesec po mesec?
Imam rodbimu u USA, pa bi ih zamolio da mi uplate jednokratno za godinu dana sa njihove kartice ali ako skida mesečno to mi smaranje

Posle 3 sata cimanja kupio HULU AND DISNEY po promotivnoj ceni od 2,99$ godinu dana sa Gift karticom.

Procedura:
1. Kupio gift karticu preko MyGiftCardSupplay-a za 25$
2. Uključio Nord VPN na US
2. Ubacio kod na Hulu Gift Card
3. Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno
4. Otišao na Hulu (izlogujte se iz HULU-a ako vam ne otvara ovaj link sa popustom)
5. Izabrao Disney Bundle Duo Basic (2,99$ mesečno godinu dana)
6. Čim sam ukucao moj email automatski mi je izašlo da već imam account na HULU i da li želim da pređem na izabrani paket
7. Prebacio paket sa 9,99$ na novi.

Za instaliranje HULU aplikacije na Android TV
1. Uključio Nord VPN na US
2. Otvorio novi gmail account.
3. Uključio na TV-u Nord VPN na US
4. Ulogovao se s tim accountom na TV-u u Google PlayStore
5. Skinuo HULU aplikaciju
6. Ulogovao se na Hulu (tražiće vam da unesete kod koji vam pošalju na mail).

Napomena: Sve vreme mi je bio uključen US VPN

PS (Imao sam malo problema sa logovanjem u Disney pa sam nekoliko puta resetovao lozinku i na kraju je sve prošlo OK, ali to je možda bilo nešto do mene);)

Pogledajte prilog 468726
Evo i slike kako će naplaćivati:

Pogledajte prilog 468727

Nažalost, ostao sam uskraćen za 3 meseca zbog ove akrobacije i gift kartice od 25$, ali svejedno ja sam prezadovoljan.:)
Znači prvi nalog si otvorio samo na američki hulu pa si onda dodao hulu i dizni akciju?

Da. Tako jedino može.

Vrh Dno