Mts radi bez problema ,Yettel nema niko u mom okruzenju tako da ne znam.A drugi provajderi ?
Ja bih uzeo redmi note 13 pro+ da sam na njenom mestu sasvim okej fon sljaka ekstra 120w punjenje znc oko 20-30 min za full bateriju honor mi je okej ali ne gotivim nesto a motorola ima cist android svi eu tu negde i normalno bolji od 10t proMozda nije mesto ali ne znam gde bih pitao.
Ovako, zena je pre mozda 4,5 godina na neo neo paket uzela xiaomi 10t pro i prikacili su joj usput osiguranje uredjaja na mesecnom nivou od nekih 900 dinara.
Pre dva meseca telefon je ispao i skroz se razbio. Ode u poslovnicu da uzme novi telefon i da nastavi paket i poznanica u poslovnici joj kaze da moze da reklamira razbijeni xiaomi. Kaze treba da uplati 8900 dinara da se telefon posalje na servis, ali kao da od servisiranja nema nista i da ce dobiti novi tel. Kao ima pravo na servis zato sto je prethone 4 i kusur godine uplacivala to osiguranje (zena bila nemarna i nije obracala paznju na stavke sa racuna). Uplati trazenu cifru, jer kad je vec na to osiguranje otislo ~50k nek ide i ovo.
Posle dva meseca dobija ponudu da preuzme jedan od tri ponudjena telefona:
1. honor 200
2. motorola edge 50 pro
3. xiaomi redmi note 13 pro+
Ne mesam se u izbor, ali me zanima je li ovo adekvatna zamena za 10t pro? Takodje me zanima koji je kriterijum tih zamena, ako neko zna da objasni? Pitam ovo posto zaposlene u poslovnici pojma nemaju.
Znači puna cena 2449, sa tim popustom 1949, 50% je 974.5 i na to 50 din za e-račun i eto ti 924.5 odnosno 925 din pretplate.Popust za ....za NEO Surf tarifni paket iznosi 500 RSD...
Ako si obnovio na daljinu moze u roku od 14 danaKakve su posledice ako raskinem obnovu ugovora? Prošli je isticao za 10ak dana, a ugovor je obnovljen juče. Da li može odmah da se prenese u drugu mrežu? Da li može novi ugovor ako nekim čudom ponude bolje uslove?
Pitao sam ih za to, rečeno mi je da će mi biti naplaćeno samo za ta 4 dana (što je oko 100 dinara)Piše na sajtu kod tarifa:
Znači puna cena 2449, sa tim popustom 1949, 50% je 974.5 i na to 50 din za e-račun i eto ti 924.5 odnosno 925 din pretplate.
Samo će ti sigurno naplatiti taj period po punoj ceni pretplate do "preseka", pošto kod njih mislim da UO počinje od prvog preseka.
Na svaka 3 meseca se brise kredit ako ga ne dopunis, a 4-tog blokiraju karticu.Koliko treba uplatiti kredita da bi se održavao pripaid broj i koliko traje?
Nije na daljinu, u poslovnici je. I nisam ja, nego roditelj, ali to nije bitno, svede se na isto.Ako si obnovio na daljinu moze u roku od 14 dana
Možda može i ako je u poslovnici ali nisam siguranNije na daljinu, u poslovnici je. I nisam ja, nego roditelj, ali to nije bitno, svede se na isto.
I ako si dobio neki benefit npr 6 meseci besplatno i slicno mozes da platis za taj prvi mesec koriscenja razliku u ceni do pune cene i raskines ugovorNije na daljinu, u poslovnici je. I nisam ja, nego roditelj, ali to nije bitno, svede se na isto.
Nema jedno 15-20 dana kako sam ja primetio da ih nema vise u ponudi na sajtu.Jel to A1 više ne prodaje laptopove i TV na rate ili ja ne mogu da nadjem na sajtu?
Više puta mi se dešavalo. Stigne račun 3x skuplji. Al još jača stvar je što neće u poslovnici da ti objasne kako do toga da ne dodje a može. Sad sam zaboravila kako ali znam da moze bez dodatnih naplata da se reši stvar.Evo jedan ultra mega bezobrazluk od strane A1.
Novi ugovor važi od 01.10.2024
Stari ugovor koji nije više važeći važio do 01.11.2024
Za oktobar mi obračunaju staru (skupju) tarifu sa obrazloženjem da mi je obračunksi period od 1. u mesecu a meni novi ugovor od 1. Em što su to uradili nego staru tarifu računali bez popusta koji sam imao jer jelte sam potpisao novi ugovor pa ti popusti više ne važe.
Pišem prigovor pa me interesuje koga da spakujem u cc? Zaštitnik gradjana? Ratel? Koga ste stavljali.
Znači sramota kakvi lopovi. Nije stvar u oar hiljada dinara nego u tome ds te neko pravi budalom.
Koliko si dugo bio na prepaidu kad su ti ponudili ovo? Bio u poslovnici da prebacim neki broj na mega plan i dečko odmah pored dobio identičnu poruku i kaže isto da je bio postpaid, pa prešao na prepaid i sad se vraća na postpaid.
Od aprila, dakle nekih 7 meseciKoliko si dugo bio na prepaidu kad su ti ponudili ovo? Bio u poslovnici da prebacim neki broj na mega plan i dečko odmah pored dobio identičnu poruku i kaže isto da je bio postpaid, pa prešao na prepaid i sad se vraća na postpaid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari