mitar1982
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 29.03.2004
- Poena
- 1,745
Замо за време и непосредно после дефрост.Kako to izgleda kod tvoje Panasonic? Da li isto radi grejac non stop ispod 0c ili samo dok traje DF?
Замо за време и непосредно после дефрост.Kako to izgleda kod tvoje Panasonic? Da li isto radi grejac non stop ispod 0c ili samo dok traje DF?

Onda je to odlicno odradjeno i kod Panasonic 🙂Замо за време и непосредно после дефрост.
Нисам потрошњу ни загледао детаљно, занимљиво ми би да од 600 тачака има свега 10 у делу испод 0.Možda i ne moram, jer s kim da se takmičim, performanse su joj, naravno, daleko lošije od vaših invertera 😆

Zato sto je Nordic efikasniji nego VivaxEvo jedan zanimljiv podatak. Nordic 12k u 18mkv troši isto kao i vivax aeri+ 12k u 12mkv. Kada su obe namestene da u svakoj sobi bude 23c, naravno zatvorena vrata od obe sobe, u zbiru troše više od amber comf 12k koji greje nesto vise od 45 mkv.
Kome pricas...Koliko vidim,od klime se napravi čitava nauka.Moja računica je mnogo prostija a mislim i najsigurnija.Boli me uvo za modulaciju i za Marku klime.Bitno je da mi ona završava posao zbog kojeg sam je i uzeo.I evo sad te moje proste računice.U obzir uzimam trošak koji sam imao dok sam koristio drva,i uporedim sa troškom struje koju mi potroši klima.Račun je više 50% manji.Plus komfor i nema *******cije sa drvima.Znači prosta računica,da prostija ne može biti..
To je najsigurnija računica,a i najtačnija..Kome pricas...
Meni svake zime trebalo 20-25metra drva = 150-190.000din... a gde jos posao oko drva? + Struja 4-4500.-(bez klime)
A sa klime prodjem zimu sa 50-60.000.-
I da me kosta i 100.000 pa mi se isplati na dugmence 😆
Amater 🙄 🤣Potrosnja za novembar
Mnogo brale,jesi pokusavao da spustis potrosnju?Amater 🙄 🤣
@Tema
Potrosnja za Novembar (Klime radu 24/7 - 23-24c)
Amber 9 Premium u 60m2 = 495kWh
Muse Comfort 12 u 48m2 = 449kWh
Samo da drva vise ne gledam 🤣
Laganica 😉
Jedino da lozim kotao, a klime da prde 🤣Mnogo brale,jesi pokusavao da spustis potrosnju?
Na koliko modulira kotao?Jedino da lozim kotao 🤣
Na 3-4m3 mesecno 🤣Na koliko modulira kotao?
Moze to jos nize,2,58m3 veruj miNa 3-4m3 mesecno 🤣
Umesto te Muse bolje 18kmta da si stavio!Amater 🙄 🤣
@Tema
Potrosnja za Novembar (Klime radu 24/7 - 23-24c)
Amber 9 Premium u 60m2 = 495kWh
Muse Comfort 12 u 48m2 = 449kWh
Samo da drva vise ne gledam 🤣
Laganica 😉
Ee tad jos nisam znao da je Muse kontroverzan ali ce ide ona skoro na kp pa dolazi nesto drugo tu 🙂Umesto te Muse bolje 18kmta da si stavio!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari