Ima i to ali samo kod top modeli od Mitsubishi Electric = MUZ-LN25VGHZ samo dok traje DF on se upali...Kud ne napraviše da se pali samo dok traje defrost?
Cekaj bre to 9-ka ima 45 kila spoljasnju???😮Kod Amber 9 Premium vuce grejac koliko sam video u Tapo App 80-90w to je jos ok za spoljasnju od 45.5kg
A Muse mora da vidim ali sigurno preko 120w
Ima i to ali samo kod top modeli od Mitsubishi Electric = MUZ-LN25VGHZ samo dok traje DF on se upali...
@Tema
Moja trenutna potrosnja:
Tako je i greje 60m2Cekaj bre to 9-ka ima 45 kila spoljasnju???😮
Ma ne drkaj me hahahTako je![]()
Ukucaj u Google: Amber Premium 9btuMa ne drkaj me hahah
Koliko kosta ta klima?
Pa kucam al ne znam sto izbacuje mi gree al 24 za 220.000 u gigatronu 😂Ukucaj u Google: Amber Premium 9btu
ali nema je vise ta 9ka i tesko moze da se nadje...
Nadjoh 9-ku 96.000,vala neko kome treba za u sobu od 15 kv i trazi 9-ku i uzme ovo hshagaUkucaj u Google: Amber Premium 9btu
ali nema je vise ta 9ka i tesko moze da se nadje...
Ja sam je platio 2017 = 106.000
Koji bre 15m2? da radi 5min pa da prdi 45minNadjoh 9-ku 96.000,vala neko kome treba za u sobu od 15 kv i trazi 9-ku i uzme ovo hshaga
Pa to ti pricam pomisli covek 9-ka daj to vamo i *****e se zesce🤣Koji bre 15m2 da radi 5min pa da prdi 45min
Takva 9ka ide u +40m2
I kad je toplije ono plus 10-15 isto ne ide ispod 500?Kod mene ona radi u 60m2(45m2 otvoreni i 15m2 spavaca) greje i kupatilo jos neki 5-6m2
Ovo joj 8 zima... Jeste ne ide ispod 500w ali radi kao sat a od snage da ne pricam...
Zadata 24c Fan 3
Kako to izgleda kod tvoje Panasonic? Da li isto radi grejac non stop ispod 0c ili samo dok traje DF?Грејач треба да ради само приликом дефрост и нешто мало после, а не да троши струју без разлога чим температура оде у минус.
Ne modulira ispod 500wI kad je toplije ono plus 10-15 isto ne ide ispod 500?
Ova klima kida, zvuči sjajno osim modulacije, nemoguće da ne ide ispod 500w. Moja fujitstu 24kmta ide od 150w do 2600w koliki joj je maximum.Kako to izgleda kod tvoje Panasonic? Da li isto radi grejac non stop ispod 0c ili samo dok traje DF?
Ne modulira ispod 500w
Zato kad bude preko 10-15c i vise krece rezim pali/gasi... ali kod mene zbog 60m2 gasi se samo 5-6puta za 24h to je skroz Ok
Poznato je odavno da Amber Premium/Ultra modeli ne idu ispod 500w...Ova klima kida, zvuči sjajno osim modulacije, nemoguće da ne ide ispod 500w. Moja fujitstu 24kmta ide od 150w do 2600w koliki joj je maximum.
9ka vuče 2700w auuu.Poznato je odavno da Amber Premium/Ultra modeli ne idu ispod 500w...
Max pise kao 2400w ali pre neko vece sam je uhvatio na skoro 2700w
Sto neki zaboravio vrata prema stepeniste da zatvori pa ona pocela da roka kao da greje dvoriste a ne kucusreca bio sam budan pa sam u App video...
Taman za sobu od 15 kv kazem ja 🤣🤣🤣9ka vuče 2700w auuu.
Pa to kao moja 24ka.
I spoljnje jedinice su slično teške 45kg je moja 24ka
Makar na hladjenje ide i ispod 100w9ka vuče 2700w auuu.
Pa to kao moja 24ka.
I spoljnje jedinice su slično teške 45kg je moja 24ka
To je ista takva 12-ca, samo softverski ograničena.Cekaj bre to 9-ka ima 45 kila spoljasnju???😮
Aha znaci i sa klimama ime tih softverskih fora,neka je cipuje onda stage 1 ima da bljuje vatru 🤣To je ista takva 12-ca, samo softverski ograničena.
Pa imaš gomilu primera gde je 9-ka isti hardver, samo malo drugačiji softver. Negde čak i 7-ca. Na primer Fujitsu 7, 9 i 12 KGTF su hardverski isti uređaji.Aha znaci i sa klimama ime tih softverskih fora,neka je cipuje onda stage 1 ima da bljuje vatru 🤣
Ma salim se,meni je prva klima ovu sad sto sam uzo pa se ne razumem nesto,pa mi bilo bas cudno koji klinac prave devetku kao 24-ku,ali ima logike to sto pricas.Pa imaš gomilu primera gde je 9-ka isti hardver, samo malo drugačiji softver. Negde čak i 7-ca. Na primer Fujitsu 7, 9 i 12 KGTF su hardverski isti uređaji.
To samo ventilator ili grejač (vezano za drugu temu) hahahahahahahahahahahaMakar na hladjenje ide i ispod 100w
Pali grejac kad hladi da ne zamrzne kucu posto je luda 9-ka🤣To samo ventilator ili grejač (vezano za drugu temu) hahahahahahahahahahaha
Ne ne ventilator trosi neki 45w kad iskljuci kompresor...To samo ventilator ili grejač (vezano za drugu temu) hahahahahahahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari