Draga Benchmark zajednico, šta mene snađe, mislio sam da ode iz džepa novac za novu klimu

.
Ne kažu ljudi bez potrebe: svake godine platite servis da vam očisti klimu. Ne da treba platiti, zlata vredan servis koji očisti klimu. U pitanju je onaj čuveni model klime
Midea Mission II MB-12N8D6-I.WIK koji je na ovom forumu zaista bio visoko kotiran, i iskren da budem, na savet se nisam pokajao. OK, prve tri sezone grejanje i hlađenje perfektno odradila,
40 m² dobro izolovanog prostora
(spoljna 10 cm stiropor, plafonska izolacija (vuna 10 cm), PVC prozori), sve kao što preporučujete.
Da skratim, pojavi se problem ove godine, tačnije polovina Jul-a meseca, da klima više nije mogla ni 9 kvadrata da hladi, i to na setovanih 18 stepeni. Nema šanse. Krenula grejna sezona, ma nema šanse da mrdne na grejanju, maksimalno setovana na 30 stepeni, ništa nije pomoglo, a problema hiljadu i jedan
(slabo greje, slabo hladi, pali se i gasi spoljna jedinica na svaki minut, unutrašnja izduvava mlak vazduh, ne radi dF, ne očitava senzor unutrašnje temperature, ne očitava spoljašnju, ne radi opcija praćenja (ne može da dostigne zadatu temperaturu na opciji praćenja), podesite je na 30 stepeni, u prostoriji 19 stepeni, ona to ne registruje, sve što možete na daljinskom da izmenjate od dostupnih opcija neće da reaguje, potrošnju diže na 1,4 kWh, posle dva minuta spusti na 15 W, ne registruje promenu temperature, prvo je podesim na 30 stepeni, onda spustim na 24 stepena, isto radi bez promene, ma haos šta sve nisam probao, čak i ona provera cevi na spoljnoj, kad uključim grejanje, debela cev vrela, tanka mlaka itd.
A problem,
(kao što sam u uvodu i rekao, da servis nije trošak nego potreba) prljava turbina.
Da, turbina je izazvala hiljadu problema do te mere da je već sa moje tačke gledišta kao opcija već razmatrana kupovina nove klime. Naravno, kad spomenete ovlašćenom servisu za Midea klime da je
klima van garantnog roka, u mom gradu postoje tri servisa. Jedan je rekao da oni nisu ugradili, drugi je igrao na kartu cene, koja je iznosila kao da ugrađuje klimu
(izlazak 3.000 dinara, svaki započeti sat 5.000 dinara bez daljeg servisa i garancije da će kvar biti otklonjen), u prevodu ne dobijaju novac za redovan servis u garantnom roku od uvoznika za dijagnostiku i delove, tako da ih i ne zanima da se previše cimaju. Osim trećeg, koji je u istom danu izašao na teren i rešio problem. Upalio serviser klimu, proverio cevi na spoljnoj jedinici, stao ispred klime i rekao
"Prljava turbina, servis se radi".
Iskusni na ovom forumu znaju da je održavanje klime uvek i bez pogovora potrebno, a mi malo manje odgovorni smo to preskočili prilikom kupovine klima uređaja.
Doduše, zakasnio sam jedno 3 godine, a onda doživeo prosvetljenje šta znači redovan servis. Ne, nije zezanje, stvarno je tako,
u tehničkom smislu klima je bila mrtva sa prljavom turbinom. Ne ekstremno prljavom, ali neka srednja zaprljanost je dovela do svih gore navedenih problema.
Imao sam sreće da nije stradao motor turbine.
Zanimljivo, odradila je posle nekih sat vremena rada kontrolni dF.
Želeo sam ovo da podelim kao jedno iskustvo za one ljude koji razmišljaju da li je potrebno raditi redovan godišnji servis klime. Naravno, jedno veliko DA posle ovog iskustva koje sam ja prošao.
Na kraju, zašto je ovo bitno - mogao je neko da iskoristi priliku ako zna i suočavao se sa istim problemom, da zameni neki jeftini deo, a onda da očisti klimu i to sve lepo naplati min. 100 evra, ako ne i više, pod raznim izgovorima. Zaista ima razloga, pogledajte šta sam sve naveo da nije funkcionisalo.