Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Salju iz CityExpressa neki sms ili poruku na viber na dan isporuke? Danas mi je stigao mail iz Ananasa da je paket na isporuci ali od kurira nista.
Meni malopre stiglo, nisam dobila sms od City, samo jutros mail od Ananasa. Kurir zvao kad je stigao na adresu.

Moj slučaj - povrat (patike, ne odgovara veličina) predao na vraćanje u paket zonu 12.11.i od tada čekaju da ih kurir pokupi, nedelju dana. Ili im ide dobro ili kurirska služba nema kapaciteta, što je sve češći slučaj.
Meni su stvari za povrat preko 2 meseca stajale u paket zoni...inače mesara yuhor haha

i ja sam bezuspesno probao,
to izgleda vazi samo za stvari sa naslovne strane tzv "dnevnu selekciju" a ne kompletnu "posebnu ponudu"

u sustini jako malo stvari koje mozete da kupiti za taj kupon.
To sam danas naucio.

Napravio sam jednu narudzbinu, sve od Spark, i rascepkali na 5-6 paketa,
I svaku posiljku razlicita sluzba donosi, stvarno cirkus. I danas su mi stigle samo neke sporedne stvari koje sam samo uzeo da dopunim do nekog iznosa da bi imao besplatnu postarinu...

Inace sad su mi doneli paket iz PE oko pola 4, obicno mi kuriri donose najkasnije do negde 2 popodne. Tako da znate da mogu i u ovo vreme da dodju. Takodje po mom iskustvu PE zna i subotom da doprema posiljke.
Inace treba jedna posiljka od Gebruder Wais da mi stigne, jel znate u koje vreme obicno dolaze, da li salju neku poruku najave, da li dopremaju i subotom? kakva su vam iskustva

i ja sam bezuspesno probao,
to izgleda vazi samo za stvari sa naslovne strane tzv "dnevnu selekciju" a ne kompletnu "posebnu ponudu"

u sustini jako malo stvari koje mozete da kupiti za taj kupon.
To sam danas naucio.
Ja sam pomislio da se odnosi na sve ono što je označeno kao izdvojena ponuda, (mislim da je za sve to prodavac Spark), ali izgleda da bi to bilo previše dobro.

Sada krece ludilo sa paketima, tako da sve sto je bilo "normalno" vise ne vazi. Inace da, PE dostavlja i subotom. GW mi je proletos dostavio pelet, najavili se dan ranije, a onda ujutru (dogovor je bio izmedju 9 i 10h) oko 8h zvao vozac da je za 10min na adresi. Uglavnom zavisi sta dostavljaju, ali svi pozovu.

dva dana radim u vreme dostave i zove me kurir iz PE i kaze ako ne preuzmes danas vracaju posiljku kakva je ovo nebuloza ne vazi ono da je u posti par dana?

Napravio sam jednu narudzbinu, sve od Spark, i rascepkali na 5-6 paketa,
I svaku posiljku razlicita sluzba donosi, stvarno cirkus. I danas su mi stigle samo neke sporedne stvari koje sam samo uzeo da dopunim do nekog iznosa da bi imao besplatnu postarinu...

Inace sad su mi doneli paket iz PE oko pola 4, obicno mi kuriri donose najkasnije do negde 2 popodne. Tako da znate da mogu i u ovo vreme da dodju. Takodje po mom iskustvu PE zna i subotom da doprema posiljke.
Inace treba jedna posiljka od Gebruder Wais da mi stigne, jel znate u koje vreme obicno dolaze, da li salju neku poruku najave, da li dopremaju i subotom? kakva su vam iskustva

A kada se uloguješ na Ananans nalog, šta piše za status te porudžbine koja ti je do sada isporučena samo delimično? Piše li Porudžbina je uručena kupcu za celu porudžbinu ili ...?

Veceras do 23:30 je opet aktivan kod za kupovine preko 35k din
a5000 (5.000din popust)

Prvi put da mi CityExpress (abrzo) znacajno kasni, rok je bio 18-19. ali izgleda nece biti isporuke do kraja nedelje a mozda ni do polovine sledece.
Drug mi kaze da mu je jutros bio City kurir i rekao da su zatrpani s paketima, da su im firme prioritet, a civile ostavljaju za "kad stignu". Iz Ananasa im svaki dan stize po kamion robe u NS magacin, i imaju backlog od skoro 5 dana (bar za ovaj nas reon, ali pretpostavljam da je tako svuda). Kurir mu je rekao da "Crni Petak ide dobro kod Ananasa". :D

Meni je preko CityExpress-a isporuka bila između 13-15, posle par dana žalbi Ananasu, danas je tek stigla.

Salju iz CityExpressa neki sms ili poruku na viber na dan isporuke? Danas mi je stigao mail iz Ananasa da je paket na isporuci ali od kurira nista.
Ne salju nikad nista, samo Ananas posalje email. Kurir pozove kada je ispred zgrade. Ne kasne skoro nikad, ali evo ovo je novina.

Kad si porucio?
Poruceno 17.
Spakovano 18.
Dostava 18-19.
Ali dostava nece biti ove nedelje najverovatnije, a mozda ni do polovine sledece zbog problema koje sam naveo.

1732123135169.png

Šalju najavu, kako ne šalju?
Do duše, zavisi od službe koja radi.
Stigne mejl, pošiljka ta i ta je na dostavi

Šalju najavu, kako ne šalju?
Do duše, zavisi od službe koja radi.
Stigne mejl, pošiljka ta i ta je na dostavi
Stigne mail od Ananasa.
Govorimo za City da nista ne salju.

Meni je preko CityExpress-a isporuka bila između 13-15, posle par dana žalbi Ananasu, danas je tek stigla.
Verovatno bi ti stigla danas i bez zalbi. Oko 5 dana su u zaostatku.
Ovo tvoje se taman poklapa sa tom informacijom koju je drug dobio od City kurira.

Narucivao 2 puta. Oba puta Spark. Nisam dobijao nista od kurirskih sluzbi, samo Ananas salje mejl na dan isporuke, da jce paket biti isporucen u toku dana. Onda kasnije se javi i kurir.

Više puta je pisano na temi, ali izgleda da treba da se ponavlja na svakoj stranici, ako vaučer ne radi, probajte još nekoliko puta u različitim periodima dana/večeri.

Nisam skoro kupovao, ali nisam primećivao do danas da su plaćanje pouzećem počeli da naplaćuju 150 RSD.
1732171354949.png

da li je neko narucivao CA farmerke...od kako su se ugasili u Srbiji nemam gde farmerke da kupim :(
videh moj broj na par modela iz ove izdvojene ponude,ali su iste slike...zanima me da li je neko porucivao i da mu je okej stiglo

Nazad
Vrh Dno