Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Samo to pali, kad je pozovu direktno: imam bolje uslove u Yettelu (50% popusta) sta nudite vi?
Pisali su ljudi da nisu ni zvali. Verovatno imaju po čemu i zovu. Al opet sta nudi Soko lite stvarno nije loša cena ni sa 40%
To je fora ako prođe prođe. I meni su pokušali da naplate Deezer iako sam ga deaktivirao mnogo pre isteka 3 meseca (Omorika 12).
Poslao sam prigovor i naravno da su uvažili .
Verovatno
Nego smara pri svakoj obnovi nakon prvog ili prvog računa pokušaju tako.Isto mi bilo i sa supernovom

Ponudili su mi danas 50% na soko light I to prvih 12 meseci na nižu cenu, drugih 12 na višu.
Cca 900 din 12 meseci, 1800 testo
Pre toga sam imao 6 meseci po dinar, 6 meseci 50% i otkupio ugovor nakon 2 meseca da bežim u a1.
Valjda se nisam zeznuo

Ponudili su mi danas 50% na soko light I to prvih 12 meseci na nižu cenu, drugih 12 na višu.
Pre toga sam imao 6 meseci po dinar, 6 meseci 50% i otkupio ugovor nakon 2 meseca da bežim u a1.
Valjda se nisam zeznuo
Šta je tacno otkupljivanje ugovora?

Bas su majmuni :D kad moram tako da se izrazim... letos kad sam hteo da prebacim kod njih broj, oni jedva 20% na soko lite..i ja odustah, a sadd....uzeo bi cak i novi broj samo da mi daju soko na 40-50% 😂😂

Bas su majmuni :D kad moram tako da se izrazim... letos kad sam hteo da prebacim kod njih broj, oni jedva 20% na soko lite..i ja odustah, a sadd....uzeo bi cak i novi broj samo da mi daju soko na 40-50% 😂😂
Novi broj, odradis 2g sa 20% . Pa onda dobijes 50% . 😀
Mozda budu akcije za nove korisnike u decebru, trebace im korisnika za friziranje brojki za ovu godinu svakako.

Odmah dali 20% pa kada sam rekao da ne odgovara dali su 30%, smaralo me da idem dalje od toga, u prethodne 2 godine sam plaćao 2800 u proseku, sada ću 2000 i to je super.

Valjda se nisam zeznuo
Ti si dva meseca imao po dinar tj nista nisi placao, trebas za dva meseca punu cenu i slobodan si. Koliko ti oni zaracunali?

Žena nabila račun 10.000 gledala eon, samo meni nije jasno imala je 62 giga u paketu i u 11:28 joj stigla poruka prekoracili ste 80% interneta. U 14h joj isključili net 10.000 zaduženje. Za 2 sata eon pojeo 12 giga neta? Prosto mi nemoguće?

Ma da. No sad kako mi je objasnila, njoj je došla poruka i malo posle toga joj isključen net. Znaci poruka je zakasnila.

… ako je gledala na telefonu, gde je max stream 4Mb/s, prilično nemoguće… ja juče prepodne pratio dešavanja, sa streamom od 2Mb/s nisam potrošio višeo od par GB… u bilo kojoj računici je nemoguće…

Kasni im obračun, to je napravili problem
Nije samo od juče ta potrosnja

… ~2GB maksimalni stream za sat vremena, pa x2… teško da može 12GB - to je za 6 sati realno moguće, za 3 sata ne…

Ništa slamka spasa što im kasni obračun, pa ćemo da vidimo...

Napisi im nesto u fazonu da ti izadju u susret i koriguju racun kad stigne usled dugogodisnje saradnje koju zelis da nastavis i nakon isteka UO na obostrano zadovoljstvo :D

A MTS dere i kad ti istwkne internet kvota? Nema ni smanjenja brzine?

Sad gledam u Moj mts, sve tarife od ranije pod UO. Ali stoji sad da je aktivna na SokoLite i Sokolić tarifi a na Omorika12 da nije aktivna. Niti sam sta cackao ni dirao. Ja bi sad trebalo da pozovem i deaktiviram NetBosst? I kad dodju racuni uvecani pisem reklamacije. Ima li jos nekome da je upaljeno na jednoj tarifi a drugoj nije?

@DGoran
Mora da se upali NetLimit malo bezveze da tako kidaju korisnike.
Ja imam 100gb iz boxa ali svakako stavio limit na uvecanje racuna na 240 dinara.

@Djilkosh_Ns
Kad se to desilo. Od 5 novembra oni su uveli neki NetBoost i nekom ga upalili a nekom ne. Meni na 2 tarife sami ukljucili na jednu nisu.
Svakako im pisi da je doslo do baga, po meni jeste bag.

Prilozi

• Screenshot_20241121_092950_Moj mts.jpg
    Screenshot_20241121_092950_Moj mts.jpg
    109.7 KB · Pregleda: 28
  • Screenshot_20241121_092933_Moj mts.jpg
    Screenshot_20241121_092933_Moj mts.jpg
    90.8 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20241121_092915_Moj mts.jpg
    Screenshot_20241121_092915_Moj mts.jpg
    93.3 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
… ako je gledala na telefonu, gde je max stream 4Mb/s, prilično nemoguće… ja juče prepodne pratio dešavanja, sa streamom od 2Mb/s nisam potrošio višeo od par GB… u bilo kojoj računici je nemoguće…
Sad je i na telefonu Max 7Mbps, ali svakako zvuči nemoguće.

Najednostavnije resenje je ukljuciti limit preko moj mts aplikacije. Onda nema nikakvih problema.

Najednostavnije je voditi racuna o potrosnji. Na klik od aplikacije i vidite koliko imate. Ako iz meseca u mesec trosite vise nego sto dobijate u tarifi, izvolte pa uzmite jaci paket, logicno.

Dok je bila olimpijada, kum ležao u bolnici i vidim leti potrošnja 4u4 iz box-a. Bukvalno se pojede kvota.
Gledao je tenis na eon-u, douše na nekom macbook-u. Otprilike ode 100 GB za dan, dva ili tri.
Srećom sam primetio i prebacio ga na IRIS (nije imao besplatan na njegovom paketu) ili bi mora da ga degažiram iz 4u4 :)
Nismo nepismeni ali nam definitivno ništa nije bilo jasno oko te potrošnje na eon-u. Nije ni da prvi put koristimo i gledamo nešto ali eon je razbio u odnosu na sve. Tako da me ne iznenađuje, meni je malo falilo da aktiviram net limit tada.

Sad gledam u Moj mts, sve tarife od ranije pod UO. Ali stoji sad da je aktivna na SokoLite i Sokolić tarifi a na Omorika12 da nije aktivna. Niti sam sta cackao ni dirao. Ja bi sad trebalo da pozovem i deaktiviram NetBosst? I kad dodju racuni uvecani pisem reklamacije. Ima li jos nekome da je upaljeno na jednoj tarifi a drugoj nije?

@DGoran
Mora da se upali NetLimit malo bezveze da tako kidaju korisnike.
Ja imam 100gb iz boxa ali svakako stavio limit na uvecanje racuna na 240 dinara.

@Djilkosh_Ns
Kad se to desilo. Od 5 novembra oni su uveli neki NetBoost i nekom ga upalili a nekom ne. Meni na 2 tarife sami ukljucili na jednu nisu.
Svakako im pisi da je doslo do baga, po meni jeste bag.
A sta je problem sto je aktivna u Soko i Sokolic tarifi?
Tako i treba u tim paketima je besplatno kao i u mom Soko max tarifi.

… moguće da za potrošnju imaju posebnu formulu za EON platformu… ipak, na njihovom je netu… :)

A sta je problem sto je aktivna u Soko i Sokolic tarifi?
Tako i treba u tim paketima je besplatno kao i u mom Soko max tarifi.
Ne zezaj kod net limita nije pisalo da se placa. Zasto nesto da mi uvaljujes ako se placa i to na dve tarife. Na sokolic mu to dodje 30% vise novca?
Imas sliku gde se nije placalo do pre par dana i sad gde se placa 149din . Ista tarifa samo eto malo vise.

Prilozi

• Screenshot_20241121_191040_Gallery.jpg
    Screenshot_20241121_191040_Gallery.jpg
    119.2 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20241121_191021_Gallery.jpg
    Screenshot_20241121_191021_Gallery.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 26
Ne zezaj kod net limita nije pisalo da se placa. Zasto nesto da mi uvaljujes ako se placa i to na dve tarife. Na sokolic mu to dodje 30% vise novca?
Imas sliku gde se nije placalo do pre par dana i sad gde se placa 149din . Ista tarifa samo eto malo vise.
Ti ne citas sta ja tebi pisem izgleda.
Ja ti pisem da je automatski aktivirano i da se ne placa ti opet udri u isto.
Aj posto slika govori vise od 1000 reci da ti ubacim da se i sam uveris.
Jer vidis da je aktivan(vidis) jel vidis da pise da kosta 149 din(vidis) e pa to sto vidis zaboravi jer je isti ukljucen i ne doplacuje se u Soko tarifi kao i u sokolic tarifi.
Ja mislim da sam sad bar malo jasniji, bar se nadam. Ti mi reci
BTW, jedno je net limit to nije bilo potrebno da bude aktivirano tj nije pisala cifra, sad se zove net boost i izrazena je cena a ne naplacuje se al mora biti aktiviran a ti mozes da ga deaktiviras niko ti ne brani.
Screenshot_2024-11-21-20-25-13-398_rs.mts.jpg

Nazad
Vrh Dno