Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ako je tacno da nasumicno cuju 10 agenta i onda naprave rang listu za 40 agenata prodaje onda sam neupucen.

Ne znam kako ti to zamišljaš, ali slušaju minimalno 50 razgovora za svakog agenta u jednom kvartalu i na osnovu toga daju ocene 1-100 (u više kategorija). I tokom razgovora snimaju ekran računara. To im je posao. Agenti prodaje imaju svoju proviziju od prodaje, a za kvalitet vođenja razgovora dobijaju bonus. Agenti tehničke podrške naravno nemaju proviziju od prodaje nego samo bonus na osnovu ocene za vođenje razgovora (ljubaznost, bez doskočica, što kraći hold i što kraće trajanje poziva itd).
Ali odosmo u off

Pozdrav, do pre nekoliko meseci sam koristio 4 U BOX 4, i to dobre 2.5-3 godine. Međutim, jedini broj sa kojim sam delio taj dodatak je napustio Omorika tarifu tako da mi se usluga deaktivirala. Sada, nekoliko meseci kasnije imam priliku da pridružim ponovo jedan broj i da aktiviram uslugu. Vidim da na aplikaciji u opisu piše "Uslov za korišćenje ove usluge je aktivirana usluga Net limit, kako za osnovni, tako i za pridružene brojeve". Koliko se sećam, ja sam čak i tražio od MTS da mi net limit ISKLJUČE jer nema poente plaćati 150 din mesečno ako već uzimam 100gb dodatak. Isključili su mi i ja sam nastavio sa korišćenjem 4 U BOX 4.
Da li je ta "obaveza" za net limit nešto novo što sam propustio za ovih par meseci ili... ?

@Gvinpin88 od skoro su uveli glupo pravilo da moraš da plaćaš NetBoost 150 din da bi imao zajednički BOX internet.
Svaki mob broj koji troši zajednički internet mora da plaća dodatno NetBoost 150 din mesečno.

Imam Omorika 12 koja mi istice za 10-ak dana. Koja moze da se dobije maximalna pogodnost za produzetak ugovora, ili preneti broj kod drugoga operatera?
Hvala na odgovoru

Imam Omorika 12 koja mi istice za 10-ak dana. Koja moze da se dobije maximalna pogodnost za produzetak ugovora, ili preneti broj kod drugoga operatera?
Hvala na odgovoru
Podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu i dobićete 50% popusta na mesečnu pretplatu.

Hvala na odgovoru
Ja sam bio na O8.U septembru istekao ugovor.Ja sam dobio 40% na Soko lite.Kontaktirao sam preko Facebook.Neko kaže da se preda zahtev pa bude i 50%.Znaju i da ne pozovu pa se izvrši prenos

Juče za suprugu dobio 30% popusta na Soko Lite, prelazak sa Omorika 12, UO ističe 30 novembra. Ponuda je odbijena. Inače brat je u julu mesecu dobio 50% za potpisivanje nove UO i prelaska sa Omorika 12 na Soko Lite.
A1 trenutno nudi Surf 5, promo 5+5 GB net, neograničeni pozivi i sms, prvih 12 mes po 1000 din, drugih 12 mes po 1500 din. To je manje vise u rangu Omorika 12 što se tiče usluga. Inace supruga Omorika 12 trenutno placa po ceni od 2200 ili 2300 din 😒.

Juče za suprugu dobio 30% popusta na Soko Lite, prelazak sa Omorika 12, UO ističe 30 novembra. Ponuda je odbijena. Inače brat je u julu mesecu dobio 50% za potpisivanje nove UO i prelaska sa Omorika 12 na Soko Lite.
A1 trenutno nudi Surf 5, promo 5+5 GB net, neograničeni pozivi i sms, prvih 12 mes po 1000 din, drugih 12 mes po 1500 din. To je manje vise u rangu Omorika 12 što se tiče usluga. Inace supruga Omorika 12 trenutno placa po ceni od 2200 ili 2300 din 😒.
Kad pokrene proces prebacivanja broja u A1 , zvace i ponudice 50% na SokoLite.
A ako prebaci broj u A1 na pripjed ima godinu dana besplatan mega plan 500 min 10gb (redovna cena 1000din)

Da li se akcija od 12 mes za besplatan Mega plan u A1 dobija i ukoliko se mts prepaid broj prebaci?

Da, naravno, svejedno je da li je broj na prepaidu ili postpaidu.

Da li je u Soko lite neograničen internet u zemljama Zapadnog Balkana bez smanjenja brzine? Piše Zona 0 - 15 GB ali ne znam da li se posle toga smanjuje brzina ili ostaje ista?

^ pise na sajtu sve :D

“Nakon potrošenog data saobraćaja za Zonu 0 uz aktivirani Net BOOST, data saobraćaj se neće tarifirati samo se smanjuje brzina protoka. Ukoliko nemate aktiviran Net BOOST, data saobraćaj će se tarifirati kao u nacionalnom saobraćaju po punoj brzini protoka.”

@milosh30
Za soko lajt i soko maks imaš neograničen internet za CG i BH na MTEL CG i MTEL BH mrežama. Ako se nakačiš na ostale mreže u CG ili BH onda se troši kvota Zone 0

E pa to me malo zbunilo. Znači ako sam na mtel mreži onda je neograničeno po full brzini, a na drugim mrežama troši kvotu iz ZB i nakon toga usporava.
Hvala

E pa to me malo zbunilo. Znači ako sam na mtel mreži onda je neograničeno po full brzini, a na drugim mrežama troši kvotu iz ZB i nakon toga usporava.
Hvala
Nakon toga se tarifira kao u nacionanom saboracaju ako nemas Net BOOST aktiviran. A to nije ni malo jeftino. Objasnio ti Manda94 ispod tvog posta. 😀

Neko je rekao da je u Soko tarifama uključen onaj dodatak mtel plus 30 koji ima neograničen internet u mtel mreži po punoj brzini i ne troši kvotu iz Zone 0.

A Net Boost je valjda automatski aktiviran u Soko tarifama.

Neko je rekao da je u Soko tarifama uključen onaj dodatak mtel plus 30 koji ima neograničen internet u mtel mreži po punoj brzini i ne troši kvotu iz Zone 0.

A Net Boost je valjda automatski aktiviran u Soko tarifama.
Tako je, a Net Boost je automatski aktivan kad se sad obnavlja ili potpisuje nova UO. A mozda neko otkaze odmah da mu ne ide 150 mesecno.
Ovo vazi za novi SokoLite u starom ne postoji NetBoost.

Kod mene stoji da ima, isto Soko Lite

Prilozi

• IMG_5406.png
    IMG_5406.png
    185.2 KB · Pregleda: 68
I kod mene ima. "Stari" soko lite, iz septembra ove godine.

Takodje Soko lite iz aprila 2023 Netboost ima, verovatno nisi azurirao aplikaciju.

Zvao se net limit ili net box mislim da je isto a ima i u starom i u novom soko lite

Takodje Soko lite iz aprila 2023 Netboost ima, verovatno nisi azurirao aplikaciju.
Bas to , ali se meni ta apikacije same azuriraju obicno. Sad se pojavilo u aplikaciji.
@skele
Paja nije kod mene bilo zbog azuriranja.
Ali nema 400gb nigde kao u novom SokoLite samo ovaj net boost dali svima. 😄

Prilozi

• Screenshot_20241119_091928_Moj mts.jpg
    Screenshot_20241119_091928_Moj mts.jpg
    95.4 KB · Pregleda: 40
To je fora ako prođe prođe. I meni su pokušali da naplate Deezer iako sam ga deaktivirao mnogo pre isteka 3 meseca (Omorika 12).
Poslao sam prigovor i naravno da su uvažili .

Da li je neko dobio 50% benifita za soko lite od kako su promenjene cene?
Pročitah da je par vas dobilo 40% ali ne videh da je neko dobio 50%.
Danas su zvali i ponudili 40% i rekli da je to max. Svakako će supruga pokrenuti proces migracije, ali čisto da vidimo da li pokušavamo nemoguću misiju.

Da li je neko dobio 50% benifita za soko lite od kako su promenjene cene?
Pročitah da je par vas dobilo 40% ali ne videh da je neko dobio 50%.
Danas su zvali i ponudili 40% i rekli da je to max. Svakako će supruga pokrenuti proces migracije, ali čisto da vidimo da li pokušavamo nemoguću misiju.
Samo to pali, kad je pozovu direktno: imam bolje uslove u Yettelu (50% popusta) sta nudite vi?

Nazad
Vrh Dno