Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sreca pa si u okolini Bg, inace da si NS, proslo bi carinu 20.12.

@Vasilije Simic

Posto si nov na forumu , ako nisi - procitaj prvu stranu teme

Da li si u temi primetio GENERATOR ?

Mozes da generises sve vrste kodova i samostalno pratis stotine primera.
Nema potrebe da zatrpavas temu standardnim primerima koji su pomenuti
bezbroj puta...

Par minuta "igranja" 😉

LS981213515NL
LS981230615NL
LS981214357NL
LS981213135NL

LS981228912NL

Ako kod nas "hvata vikend" posiljke zastanu par dana....

Sreca pa si u okolini Bg, inace da si NS, proslo bi carinu 20.12.
Ne znam za stvari koje se carine ali meni stvari koje puštaju bez pregleda prolaze za dan u NS.
Pre nekog vremena se i na to čekalo po nedelju-dve...

Temu pošiljka, jel ovako manje više standardno ili je upalo u neki loop?

Poruku za preusmeravanje na paketomat sam dobio 14.

Prilozi

• 1731918336017.png
    1731918336017.png
    143.3 KB · Pregleda: 90
Par minuta "igranja" 😉

LS981213515NL
LS981230615NL
LS981214357NL
LS981213135NL

LS981228912NL

Ako kod nas "hvata vikend" posiljke zastanu par dana....
Moze jedno pitanje sada sam vec pola sata pokusavao da namestim samo Srbiju ali mi izlaze skoro svaka drzava sem nase kako si nasao? Jel si koristio neki filter ili?

Je l' vam se desilo da vam stoji na leaving from departure country 4 dana? Gledao sam preko generatora, skoro svi paketi iz serije su došli u madjarsku ili su poleteli, samo moj i još nekih par mučenika čuče i dalje tamo.

Ne znam da li se o tome govorilo ovde, da li je moguće da neko umesto mene preuzme pošiljku iz Poštinog paketomata na taj način da mu pošaljem poruku o prispeću, viber ili sms, pa da on sa svojim telefonom ispred paketomata prati link iz poruke, otključa pregradu i istu preuzme?

Meni situacija drugacija, 12.11 stigla posiljka u srbiju LA HU, sa statusom:

Arrived at local delivery center
RS

I od tad nista. Cekaju domaceg kineza da oprave vrata hangara aviona da to izvade i razvrstaju 😁 Obicno to tri dana kasnije stize na adresu uz propratne statuse, al nesto se zbilo.

Pa sad prati na poštinom sajtu...

Kod mene od 11 paketa, samo jedan prošao. Ostalih 10 ima status stigli na aerodrom i čeka se transit. Izgleda čekaju kineskog majstora da odradi mali servis na avionu.
Mene baš poterao maler sa poslednjim porudžbinama, jedna porudžbina sa Alija stoji zaglavljena u Kini na aerodromu, a druga sa Temua - isto!! 😂 😂 😂 Čekamo deda mraza da nam donese 🤷

Pozdrav,

Da li je neko imao ovu situaciju? Paket je relativno brzo projurio i od danas je ovaj status od kad je na nasoj granici. Vidim online da ljudi kazu da svasta moze da bude razlog. Koliko mogu da ocekujem da ce ostati na granici paket?

1732056151029.png

1732056084697.png

@Moonpoppsy

Imas na ovoj strani 5 primera za NL - 4 posiljke stoje na carini
- pogledaj sta Cainiao prikazuje

@warmaster

Ako je u pitanju samo jedna ili par komada iz iste serije posiljki ,
onda nije ni prvi , a verovatno ni poslednji put , da neka registrovana
posiljka "proleti" prvo skeniranje u GPC-u i ne bude evidentirana.

@Moonpoppsy

Imas na ovoj strani 5 primera za NL - 4 posiljke stoje na carini
- pogledaj sta Cainiao prikazuje

@warmaster

Ako je u pitanju samo jedna ili par komada iz iste serije posiljki ,
onda nije ni prvi , a verovatno ni poslednji put , da neka registrovana
posiljka "proleti" prvo skeniranje u GPC-u i ne bude evidentirana.
Desava se da proleti, ali i da se dostavi. Evo 8 dana od kako je usla, i nema dostave. To je, bar meni, prvi put.

Inace cekanje u kini za slanje je normalno u ovo doba, svi zivi osim nas i par zemalja su na aliju dobili globalne 11.11 kupone, i kupone za stackovanje, pa su se narucivali ko blesavi. Krcati su im hangari, avioni puni, a radne snage manjka.

Desava se da proleti, ali i da se dostavi. Evo 8 dana od kako je usla, i nema dostave. To je, bar meni, prvi put.

Inace cekanje u kini za slanje je normalno u ovo doba, svi zivi osim nas i par zemalja su na aliju dobili globalne 11.11 kupone, i kupone za stackovanje, pa su se narucivali ko blesavi. Krcati su im hangari, avioni puni, a radne snage manjka.
Na mail su mi odgovori da danas pregledaju one koje su stigle 13.11, tako da ce i tebe uskoro. Meni je 15.11

• Interesting
Reagovanja: M J
Dobio tracking number koji pocinje sa CNG... I tako stoji vec par dana.

Prvi put dobijam takav TN pa da pitam je li to nova AE praksa ili prodavac iza nesto mulja

CaiNiao Global
a moze da ostane i samo CNG kod
( ovo je UB...HU - ali nisu objavili UB kod )

cng.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno