Vasilije Simic
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 04.11.2024
- Poena
- 5
Ista prica meni sad, imali neki update kod tebe?Pozdrav. Da li je neko u skorije vreme imao nešto slično?Juče skenirana na izmeničnoj ali ništa dalje. Ni carina ni dostava!
Ista prica meni sad, imali neki update kod tebe?Pozdrav. Da li je neko u skorije vreme imao nešto slično?Juče skenirana na izmeničnoj ali ništa dalje. Ni carina ni dostava!
Novi rekord😂Ово ми је рекорд на царини посебно за праћену пошиљку.
Ti si legenda, javljam kako prodjem 😀Par minuta "igranja" 😉
LS981213515NL
LS981230615NL
LS981214357NL
LS981213135NL
LS981228912NL
Ako kod nas "hvata vikend" posiljke zastanu par dana....
Ne znam za stvari koje se carine ali meni stvari koje puštaju bez pregleda prolaze za dan u NS.Sreca pa si u okolini Bg, inace da si NS, proslo bi carinu 20.12.
Ista prica meni sad, imali neki update kod tebe?
Prošla normalno posle 2 dana..samo verovatno neki zastoj!Ista prica meni sad, imali neki update kod tebe?
Moze jedno pitanje sada sam vec pola sata pokusavao da namestim samo Srbiju ali mi izlaze skoro svaka drzava sem nase kako si nasao? Jel si koristio neki filter ili?Par minuta "igranja" 😉
LS981213515NL
LS981230615NL
LS981214357NL
LS981213135NL
LS981228912NL
Ako kod nas "hvata vikend" posiljke zastanu par dana....
Kod mene od 11 paketa, samo jedan prošao. Ostalih 10 ima status stigli na aerodrom i čeka se transit. Izgleda čekaju kineskog majstora da odradi mali servis na avionu.5 paketa imam, jako sporo napuštaju Kinu
Mene baš poterao maler sa poslednjim porudžbinama, jedna porudžbina sa Alija stoji zaglavljena u Kini na aerodromu, a druga sa Temua - isto!! 😂 😂 😂 Čekamo deda mraza da nam donese 🤷Kod mene od 11 paketa, samo jedan prošao. Ostalih 10 ima status stigli na aerodrom i čeka se transit. Izgleda čekaju kineskog majstora da odradi mali servis na avionu.
Nije poenta u tome. Vec da se ovo desava prvi put (mimo strajka). Sto moze dati indikacije da se desava neki tihi. A mozda se i zagubio paket 😁Pa sad prati na poštinom sajtu...
Ista prica kod mene samo ja cekam od 14.11.Pozdrav,
Da li je neko imao ovu situaciju? Paket je relativno brzo projurio i od danas je ovaj status od kad je na nasoj granici. Vidim online da ljudi kazu da svasta moze da bude razlog. Koliko mogu da ocekujem da ce ostati na granici paket?
Pogledajte prilog 467396
Pogledajte prilog 467395
Desava se da proleti, ali i da se dostavi. Evo 8 dana od kako je usla, i nema dostave. To je, bar meni, prvi put.@Moonpoppsy
Imas na ovoj strani 5 primera za NL - 4 posiljke stoje na carini
- pogledaj sta Cainiao prikazuje
@warmaster
Ako je u pitanju samo jedna ili par komada iz iste serije posiljki ,
onda nije ni prvi , a verovatno ni poslednji put , da neka registrovana
posiljka "proleti" prvo skeniranje u GPC-u i ne bude evidentirana.
Na mail su mi odgovori da danas pregledaju one koje su stigle 13.11, tako da ce i tebe uskoro. Meni je 15.11Desava se da proleti, ali i da se dostavi. Evo 8 dana od kako je usla, i nema dostave. To je, bar meni, prvi put.
Inace cekanje u kini za slanje je normalno u ovo doba, svi zivi osim nas i par zemalja su na aliju dobili globalne 11.11 kupone, i kupone za stackovanje, pa su se narucivali ko blesavi. Krcati su im hangari, avioni puni, a radne snage manjka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari