nije to ta aplikacija. Ovo skini, radi sve odlicnoJel jedini ja imam problem sa mesh aplikacijom?
To ti je kao dobar dan u sbb.Mrsko mi da idem do poslovnice da tražim raskid.
Možda će taj 4K imati pun smisao tek tamo negde 2035-te.Ne znam bas da li je ovo pitanje za generalnu diskusiju, ali se nadam da nisam pogresio.
Dakle, vec duze vreme se pitam cemu sluzi SK 4K kanal? Konstantno i u nedogled pustaju samo po 1000X F1 trke i bukvalno nista vise.
Evo sad je upravo poceo ATP Masters u Torinu i siguran sam da postoji i prenos u 4K, kao i mnogo drugih sportskih dogadjaja preko godine, a na SK 4K ni traga ni glasa.
Pitam se zapravo cemu im sluzi taj 4K kanal???
Pa da može hvalisanje u reklamama kako njihova "višestruko nagrađivana" Eon plaforma nudi 4K kanale. Lider regiona bla bla, inovacije bla bla.Pitam se zapravo cemu im sluzi taj 4K kanal???
Konkurencija je uvela 4K kanale i ozbiljno mislim da posle vise od 20 godina predjem kod njih.Treba da izvrsimo pritisak na SBB da uvede jos 4k kanala a ne da smo redovno poskupjuju i da mi stari korisnici nemamo nikakve benefite.Pa da može hvalisanje u reklamama kako njihova "višestruko nagrađivana" Eon plaforma nudi 4K kanale. Lider regiona bla bla, inovacije bla bla.
A realnost reprize 3 prenosa u beskonačno & nagrađivana platforma koja godinama ima problem nesinhronizovanog zvuka i slike, i kojoj taj bedni 4K kanal nije ni tagovan da kako treba okida HDR režim na TV-u.
za prenos nekih takmičenja u 4K, poput Grand Slam-a u Francuskoj ili F1.Dakle, vec duze vreme se pitam cemu sluzi SK 4K kanal?
zar ima HDR, tj. HLG, na SK 4K? Eurosport 4K umeju da zeznu što se toga tičekojoj taj bedni 4K kanal nije ni tagovan da kako treba okida HDR režim na TV-u.
Pod ovo drugi misliš mts, yettel...?Daje SBB 12 meseci za dinar preko agenta, drugi daju i više...
Ma da, izboksovao za moje SBB 12 meseci za dinar (preko agenta i to postojeći korisnik) i onda je krenulo zvanje redom od konkurencije - yettel najviše smarao sa 14 meseci za dinar...Pod ovo drugi misliš mts, yettel...?
Zvao me sbb, ali nisam bio pored fona da se javim. Ladno vode evidenciju i tačno znaju da sam pred istekom ugovora kod SN za mesec - dva. Verovatno da ponude 12m po 1din.
Ролан Гарос је на Еуро спорту 4 К, не на Sk 4к.za prenos nekih takmičenja u 4K, poput Grand Slam-a u Francuskoj ili F1.
zar ima HDR, tj. HLG, na SK 4K? Eurosport 4K umeju da zeznu što se toga tiče
Ja u lokaku imam net. Stražilovka.Jel to SBB u prekidu u celom NS ili Detelinara samo? Samo TV ima. Fiksni i net nema celo popodne
Izbrisi i instaliraj novu i onda bi trebalo da radi. I mene je zezala ali sada radi ok.Radi li vam moj sbb aplikacija? Malopre odradih update i ćorak - ne mogu da se ulogujem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari