Mozda je zbog deljenja/prodaje nalogani ja više nemam. na 2 naloga. jedan u mreži, jedan van mreže. znači sad mora da se zove call centar ako zatreba? kakva glupost.
pa svrha tog van mreže je da možeš da gledaš gde hoćeš, preko čega hoćeš.Mozda je zbog deljenja/prodaje naloga
Mislio sam generalno deljenja/prodaje, ima dosta oglasa na KP, mada, pre ce biti da im je sistem zabagovao...pa svrha tog van mreže je da možeš da gledaš gde hoćeš, preko čega hoćeš.
inače, nije bilo nikakve prodaje.
U pravu siKad u aplikaciji otvoris uredjaje, negde pri vrhu imas padajuci meni da odaberes prikaz Smart TV uredjaja. Nije ocigledno na prvi pogled, pa obrati paznju. To je aplikacija za iOS, a za android je pretpostavljam isto.
Televizija -> Eon -> Smart TV (padajuci meni)
Bagovi ocigledno.2 sbb ugovora samo na mobilnoj app se moze resetovati smart slot.Jedan full jedan premium paket bas uzeo da proverim kad ovo procitaoSoftverski dunsteraj na sve strane, sad vise nije realno ocekivati da nesto ne bude bagovito, ili intuitivno.
Kod mene postoji ta opcija.Pored boxa, Imam Eon smart aplikaciju na jednom TV ( paket Eon premium ) . Sinoć upalim taj TV kad EON aplikacija mi ispiše kod, da ga upišem i da ga aktiviram ( mada je već bio aktiviran ) Odem u Moj SBB i vidim da više nemam tu opciju pod uredjajima. Dakle , vidim uređaje PC, phone, ali nema opcija za TV ( bila pre nekih nedelju dana ) Morao sam da zovem podršku da mi aktiviraju, ali i dalje ne vidim TV u Moj SBB. Pitam podršku od kada su onemogućili da sami možemo da aktiviramo aplikaciju na TV, ona devojka kaže ima godinu-dve, sto definitivno nije tačno. Moje pitanje je, da li je i kod vas tako, odnosno da li i vi ne možete da sami aktivirate/ deaktivirati TV aplikaciju?
ja sam pre nekoliko dana menjao lozinku za ulaz u Moj SBB i to se nekako poklopilo, mada ne verujem da je promena lozinke inicirala da u browseru ukine mogucnost aktiviranja Smart TVNI kod mene nema kad idem preko browsera, ima kad idem preko mobilne aplikacije
TakođeNI kod mene nema kad idem preko browsera, ima kad idem preko mobilne aplikacije
Proradilo i preko browseraNI kod mene nema kad idem preko browsera, ima kad idem preko mobilne aplikacije
Može i meni broj promotera za VoždovacZdravo, ima li neko broj SBB promotera i ako bi bio ljubazan da mi prosledi na PM?
Hvala veliko! 🙃
Aplikacija "Connect" mnogo hvaljena, ali ne sluzi ama bas nicemu. Jos je i reklamiraju kao neki benefit uz "EON Full" i "EON Premijum" paket. U toj aplikaciji ne radi nist, npr optimizacija WiFi nije radila nikada, nikada ne pokazuje tacan broj uredjaja na mrezi...Imam sbb optiku i Nokia ruter. Problem je što bežična kamera posle 4-5-6 dana bude van mreže.
Connect aplikacija ne radi sa ruterima na optici, ne mogu daljinski da ga resetujem, pa moram "ručno" da izvadim kabl za napajanje iz rutera i time rešim problem, pa opet u krug za nedelju dana.
Da li postoji neko rešenje za problem, neko podešavanje Nokia rutera ili dodavanje novog ili..?
Jesi li podnosio zahtev za raskid ili su ti ponudi 6 meseci za 1 din. i bez toga ?Ne znam situaciju za premium, ali za obnovu Full paketa sam dobio 6 meseci za 1 din.
Nisam podnosio zahtev za raskid.Jesi li podnosio zahtev za raskid ili su ti ponudi 6 meseci za 1 din. i bez toga ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari