Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Treba napomenuti da popusti na coine nisu uvek isti i nisu uvek linearno primenjeni za 1, 2 ili vise artikala, cesto vaze za 1 ili manji broj artikala, takodje ni korisnici ne dobijaju iste popuste, verovatno favorizuju one koji su duze na platformi kupujuci, logicno. Sto se tice odozgo tih kablova recimo, danas moze vaziti jedna cena, sutra druga, ili vec posle kupovine dva kabla najniza cena bude oko 1$ uz primenu coina. Platforma menja parametre da bi zinteresovala kupce da prate i kupuju, da se nesto vrti.

Poslednja izmena:
Pokazalo mi je 0.17e, vratio sam se slucajno nazad, i opet isao na buy , kad ono nema te cene , vec preko 2e
Sta se odjednom desilo, kako da opet dobijem 0.17e cenu?
Opet se pojavilo za 0.21e, kupljeno.
S tim da sam menjao region na srb, pa opet na mkd. 😀

Naziru se bolji dani. Pojavljuju se polako stavke sa po 25 i 35 posto popusta uz novčiće!

Uzeo sam od 512 GB za test.
Link:
Store coupon: -27$ SSD777

Obavezno napiši revenziju. Ako nisi siguran za programe za testitanje pročitaj moj test.

Prilozi

• Screenshot_20241113_053634.jpg
    Screenshot_20241113_053634.jpg
    117.7 KB · Pregleda: 139
3/24$ : IFPPD7V
3/24$ : IFPOYZT
Oba ne rade sada!

• Like
Reagovanja: M J
Ljudi ja ne mogu da svucem vise od ovoga cenu a cekao sam ovaj sale bas za ove slusalice sta mogu da uradim gde da nadjem jos neki popust cod ili sta vec?1000005219.jpg

Na primer da probas da uneses kod 2 posta iznad tvog?

Ako ne radi sad, mozda ce proraditi kasnije.

Inace za onaj Orico od iznad je na drugim mestima kod PPP999, probajte i taj.

1731489016512.png

Plus koji su bese dani marki da sacekas za anker
@Burek95

Da da nego sam video slike one kao po datumima i njihov logo, neka oni zovu to paja patak dan, sto se mene tice, samo nek bude jeftino/pristupacno da se kupuje :D
Elem jel bas puno bolji A20 od P40i?
Ja sam prezadovoljan sa radom P20i ali nema NC. I kako covek da zna kad je kejs na skora pa 0V pa da ga stavi na punjenje? Zna neko to?

E pa to je on, to ti je BT5.2 ili tako nesto. Ima sigurno razlike u tim novijim iteracijama.

Na primer da probas da uneses kod 2 posta iznad tvog?

Ako ne radi sad, mozda ce proraditi kasnije.

Inace za onaj Orico od iznad je na drugim mestima kod PPP999, probajte i taj.

Pogledajte prilog 466318
Hvala nisam znao da ovi kodovi rade za sve sry uspeo sam da svucem na 4832 din dal je to ok ili da cekam taj 1.12 sta mislite da je bolje?

Cekaj

E to je ta slika.

Ja pokupio sve sa Ankera, ali nijedan kupon ne važi odnosno nema uredjaja sa kojima bih vezao kupon.

Izgleda ništa od popusta, sve samo prazni kuponi. ☹️

Anker redovno daje neispravne kupone.

Sitno daju na vec jake popuste...

Prilozi

• IMG_0027.jpeg
    IMG_0027.jpeg
    66.9 KB · Pregleda: 88
Moguce da je istekao u medjuvremenu kod. Ja sam ga nasao online, tako da nisam siguran koliki je rok vazenja.

Nazad
Vrh Dno