Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Platforma je nesto debelo zeznula ili padam na jaku prevaru, radnja je Choice, legit bi trebalo da bude i pored ovog A1 u imenu jer je licenca iz 2016 a radnja iz 2022.

64GB 1.6$, 128GB oko 2.5$, 256GB oko 4.6$, 512GB 8.9$.

Kad ga ovako otvorim, ne skida ni blizu toliko

50/50 je neka spletka, iako u istoj radnji ima jos artikala sa po vise hiljada prodaja ukljucujuci i ovu karticu i po testovima je ok.

Ko hoce da rizikuje, na svoju odgovornost

I just found this on AliExpress:
US $13.78 | Lexar Micro SD Card 128GB 32GB 64GB 256GB 512GB Micro SD Card SD/TF Flash Card C10U1 U3 4K V10 V30 Memory Card MicroSD for Phone

1731434715791.png

Poslednja izmena:
Imate masinicu za šišanje Kemei 2299 kod oficijalnog ali prodavca sad preko coins sekcije za 10e sa sve pracenjem, varijanta no box.

€45.91 | Kemei 2299 Barber Cordless Hair Trimmer 0mm Zero Gapped Carving Clipper Detailer Professional Electric Finish Cutting Machine

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Moram da pitam, šta radite sa tolikim punjačima i mSD karticama 🤣
Jedan punjač uvek imam za rezervu.
A sitne stvari kao ova lampa nekad uzmem u dva komada i poklonim jedan. Prijatelj koji (još uvek) ne kupuje spolja se šokirao kad sam mu rekao da je lampa 400 dinara, sve sa dostavom iz Kine.
Čuo je on da je jeftino ali opet nije mogao da veruje da je tako povoljno.

Platforma je nesto debelo zeznula ili padam na jaku prevaru, radnja je Choice, legit bi trebalo da bude i pored ovog A1 u imenu jer je licenca iz 2016 a radnja iz 2022.

64GB 1.6$, 128GB oko 2.5$, 256GB oko 4.6$, 512GB 8.9$.

Kad ga ovako otvorim, ne skida ni blizu toliko

50/50 je neka spletka, iako u istoj radnji ima jos artikala sa po vise hiljada prodaja ukljucujuci i ovu karticu i po testovima je ok.

Ko hoce da rizikuje, na svoju odgovornost

US $13.78 | Lexar Micro SD Card 128GB 32GB 64GB 256GB 512GB Micro SD Card SD/TF Flash Card C10U1 U3 4K V10 V30 Memory Card MicroSD for Phone

Pogledajte prilog 466219
Porucih jednu od 128 i ja skinulo mi na 3.83e.Provlacim kad stigne kroz h2testw i pisem rezultat.Ako je ok ide za ip kameru.
Inace uzimao sam sa temu kodakove po 400 do 700 din 64 i 128gb kartice imaju realan kapacitet testirane sa h2testw

Je l' ovo tražiti takođe preko coins pretrage?
Probaj tako, ne znam da li im je pobrljavila platforma privremeno ili je nesto drugo u pitanju. Ali vidim da i direktno kroz link spusta cenu prilicno, narocito za 128, 256 i 512GB.

Posto imam 10+ malih kartica koje sam uzeo za dzabe, okusacu srecu s ovom, ionako nista specijalno nisam kupio, par gluposti.

Ako se ispostavi da je legit, bice kao u Tamnom vilajetu - ako uzmes - kajaces se - ako ne uzmes - kajaces se.

Nećkam se za onaj ssd usb, fina stvar za instalirati Windows i prakticno bilo gde imas svoj OS, samo ga ubacis i uradis boot sa njega

Probaj tako, ne znam da li im je pobrljavila platforma privremeno ili je nesto drugo u pitanju. Ali vidim da i direktno kroz link spusta cenu prilicno, narocito za 128, 256 i 512GB.

Posto imam 10+ malih kartica koje sam uzeo za dzabe, okusacu srecu s ovom, ionako nista specijalno nisam kupio, par gluposti.

Ako se ispostavi da je legit, bice kao u Tamnom vilajetu - ako uzmes - kajaces se - ako ne uzmes - kajaces se.
Uzeh jednu od 512, pa se nadam da je stvarno pobrljavila platforma! 🤣

Uzeh i ja 256GB, videh da je ostalih bilo u stocku a ovih ponestajalo, posle sam proverio, vidim da je i za njih dopunjen stock do 100, hmmm, da nije neki falsh majku mu.

Ne izlazi mi, imas u Save now ovaj GaN punjac koji sam okacio i jos jedan koji je oko 6.5$ ali nije GaN, isto ima providnu stranu gde stoje portovi.

Licno bih pre uzeo bar taj nego 30W, a ovaj sto sam okacio sam uzeo za sebe. Izgleda podrzava i SuperVOOC.

Onaj kabl od iznad ignorisati, original Awei moze da se uzme za 0.4$ kroz makedonski Coins. Bio je i jeftiniji ali opet ok cena

US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung
Mozes da uzmes i po ovoj ceni, mkd, coin i store cupon od 1$

Prilozi

• Screenshot_2024-11-12-20-05-28-365_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2024-11-12-20-05-28-365_com.alibaba.aliexpresshd.png
    90.6 KB · Pregleda: 119
Ranije sam dobijao isti taj popust jer je ista, kacio sam vec taj kabl kad mi je nudio 0.17$. I 40 centi je ok.

I mene kaci varijacija u popustima, neko ce da dobije 0.17$ verovatno, npr. ti ako si sad kupio.

Ranije sam dobijao isti taj popust jer je ista, kacio sam vec taj kabl kad mi je nudio 0.17$. I 40 centi je ok.

I mene kaci varijacija u popustima, neko ce da dobije neko 0.17$ verovatno, npr. ti ako si sad kupio.
Evo sad bas uzeo, imaju dva kupona od 1$, moram i za drugi nesto sitno preko coina da porucim

Awei ima razne gluposti ali ne znam kakve su, brend mi deluje tako - tako. U najgoru ruku poruci jos jedan kabl.

Da li se isplati poruciti zeblaze gtr3 pro za nekih 20-tak eura sada midnight black varijanta ili se moze naci za bolju cenu?
link
https://www.aliexpress.com/item/1005006070126570.html?spm=a2g0o.tm1000008661.d0.1.d7196f3di2KxZ4&sourceType=561&pvid=a91a469e-bfd9-42dc-a389-cdaabb243e8d&pdp_ext_f={"ship_from":"CN","sku_id":"12000035590814172"%7D&scm=1007.28480.379202.0&scm-url=1007.28480.379202.0&scm_id=1007.28480.379202.0&pdp_npi=4%40dis%21EUR%21€%2052%2C63%21€%2019%2C57%21%21%21396.00%21147.25%21%40211b61d017313987235822705e822c%2112000035590814172%21gsd%21SRB%21828189029%21X&channel=sd&aecmd=true

I ako ga neko ima koje su mu prednosti u koriscenju a koje su mu mane?

Inace porucio sam sinoc tri punjaca ugreen od 65w sa nekim kuponima me izaslo oko 25 eura po komadu sa shippingom sto mislim da je ok cena za taj punjac.Uzeo drugaru,sestri i sebi.
Inace svi planiramo da predjemo na samsung s24 ultra pa da se obezbedimo sa punjacima.
Ovaj model smo kupili

Jos nesto posto planiramo kupovinu samsunga s24 ultra pa ako moze preporuka za neku ultra tanku silikonsku masku za njega i neku zastitnu foliju?Pre bih stavio zastitnu foliju nego kaljeno staklo zbog problema sa otkljucavanjem fona preko otiska prsta.
Preporuka za case, nije tanka ali je odlicna ako padne na ivicu telefon.

Zastita po meni najbolja je folija koju stavljaju u vecini trznih centara u Srbiji, dosta se reklamiraju, pa ces znati.
Jeste skuplja, ali se isplati.
Samo proveri sa njima da li ce da radi otisak prsta preko njihove folije (uveren sam da hoce).

Po meni je ovo ok cena, sa našom zastavom nisam nalazio ispod 12$ sa slanjem. IMG_20241112_201800.jpg

Jedan punjač uvek imam za rezervu.
A sitne stvari kao ova lampa nekad uzmem u dva komada i poklonim jedan. Prijatelj koji (još uvek) ne kupuje spolja se šokirao kad sam mu rekao da je lampa 400 dinara, sve sa dostavom iz Kine.
Čuo je on da je jeftino ali opet nije mogao da veruje da je tako povoljno.
Kakva su ti iskustva sa ovim? Koliko dugo drži baterija? Razmišljao sam da uzmem onu što liči na rudarsku, mada ova deluje prijatnija za nošenje.

019.jpg

Neka nam je Bog u pomoci sa UB...HU posiljkama 🙄 😵‍💫

Posto najcesce birate MK , ako budu isle kao u Makedoniju , cekacemo do proleca.

mkhu.jpg

Sa UB12... su u MK popravili prosek , ali u odnosu na UC...HU kod nas idu veoma sporo

Kakva su ti iskustva sa ovim? Koliko dugo drži baterija? Razmišljao sam da uzmem onu što liči na rudarsku, mada ova deluje prijatnija za nošenje.
Koristio sam je svega par puta duže od par minuta u komadu tako da stvarno ne znam za max trajanje. Ali ne bih bio iznenađen da nije veliko, ove dve led trake sijaju žestoko jako.

E da, da prijavim (mada se ovo više tiče praćenja ali vezano je za izmenu regiona pa mislim da će ovde više "značiti").
Pre tipa 20-30 stranica neko je preporučio "ultrazvučni" ovlaživač / aroma "disperzator" :D i ja sam naručio,

Uglavnom pošiljka je LA***HU,
Nov 1. status: Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon.
Nov 4. status: Your package delivery was unsuccessful. Recipient uncontactable, Please contact carriers to schedule a redelivery.
i ima opcija da kontaktiram kurira -> otvara sajt www.ecsc-logistics.com (mađarska) gde ima opcija da se popuni formular za razne
vrste pošiljki, između ostalog i pošiljke koje počinju sa LA... pa da oni provere.

Adresa je tačna, telefon je tačan, na istu adresu sam već poručivao i ranije, nije moj main nalog ali ima pre ovoga pet uspešno isporučenih
porudžbina jedino što nije menjan region pre ali nisam siguran da li to igra ulogu ili ne pošto je jedna porudžbina (neki šrafići ukrasni)
poručena na istu foru, isporučena pre par dana.
🤷‍♂️

Btw. stigla je danas i ona precizna vagica za koju sam tražio preporuku :D
vagica radi dobro ako zanemarimo da ju je sastavljao ili retardinjo ili overworked, underpayd tinejdžer 🤣
Čini mi se da će koštati manje nego što je plaćena :D
1731444344677.png

Ja sam ovaj kabal uzeo vise da testiram pricu sa menjanjem regiona, da vidim koliko se ceka i da li ce da me kazne sa AE

@slobomo ima da se uzme u njihovoj prodavnici

Vrh Dno