sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Da, na paketomat. Instaliraj tu app i dobijaćeš info o pristiglim paketima. Aplikaciju samo aktiviraš kad si ispred paketomata i to je to.We received your parcel TP........RS from sender TRANSFERA D.O.O. BEOGRAD. To have it delivered into a nearby Direct4.me space, click here: https://s.direct4.me/######## Pošta Srbije Jel ovo znaci da ide u paketomat ? Ili sta vec prvi put mi stize ovakva poruka.
znam ali nije paketomat postar ce mi doneti tj doneo je jutrosDa, na paketomat. Instaliraj tu app i dobijaćeš info o pristiglim paketima. Aplikaciju samo aktiviraš kad si ispred paketomata i to je to.
Ljudi, da li je jos neko imao problem sa Aks-om?
forum.benchmark.rs
Verovatno ti je spakovano u jedan paket sve toDa li je u redu to da dve različite LP pošiljke choice prodavca dobijaju jedan isti LA broj za praćenje?
Ja imam jednu koja dolazi izgleda biciklom ili nekim fijakerom 🤣Da li imate UB...HU posiljki na pracenju ?
Ovoj mojoj bicikli su izbusene obe gume i jos vozi unazad.Ja imam jednu koja dolazi izgleda biciklom ili nekim fijakerom 🤣
UB1291..HU zadnji status Leaving from departure country/region 5.11.2024 22 dana traveluje za sad
UC...HU30.10 Od 12.11 arrived at local delivery center danas doala poruka da je u paketomatuImam 3 UC...HU i stoje u lokal diliveri centru od početka oktobra.
One kodak kartice sto su ovde dosta kupovane mislim da kinez salje najvise sa tim pracenjem, UB.Da li imate UB...HU posiljki na pracenju ?
Da li su vam stizale istim tempom kao i UC..HU posle statusa Received by local delivery company ?
Ja pratim na nekim nalozima porudzbine iz septembra - UC su stigle , UB su se vukle i do Madjarske
i nisu isporucene u Srbiji , a statusi Received by local delivery company su bili sredinom oktobra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari