Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Uzimaj dok ima, izgleda da daju stepenasto popuste posto ja imam samo 22%.

Meni izlazi 6.92$, ali za te pare ne vredi kada u SRB imam USB veceg kapaciteta + garanciju

Imas GTS 3 Pro za oko 13-14$, samo je kockast.

Ako ti to ne smeta, to je top kupovina jer uzmes 2 GTS 3 Pro umesto 1 GTR 3 Pro.
Hvala na preporuci ali ne bih uzimao kockast.Pre bih uzeo neki okrugli sto se kaze.Ali koliko vidim sve je to sto se kaze bagovito sto se tice rada sata.
Ali sto se kaze koliko para toliko i muzike.

Ako moze preporuka za ultra tanku silikonsku futrolu za samsung s24 ultra i neka zastitna folija?
To mi je bitnije sto se kaze od sata posto cu u skorije vreme pazariti fon pa mi treba neka preporuka za ove dve stvari.

Ovaj Hub izadje 10$, samo je geto varijanta.

I just found this on AliExpress:
US $34.45 | Basix USB C HUB Type C to HDMI-compatible Adapte with 20W Wireless Charging 1000M RJ45 Network Port USB3.0 HUB Dock USB Splitter

I razne varijante ovde, jos jeftinije, oko 9$ za 10 u 1, ostali su jos jeftiniji

US $17.78 | USB C Docking Station to HDMI-Compatible 4K@30Hz Display 5Gbps USB C 3.0 HUB 100W PD SD/TF for MacBook Pro Air iPad PC

Ja sam u početku sa Ares 3 Pro bio prezadovoljan, ali posle mesec i više korišćenja nemam lepe utiske. Korake uopšte ne meri tačno, o pulsu i pritisku neću ni da pričam (mada to nisam ni očekivao). Jedina dobra stvar na njemu je ekran i vredi kao sat. Čak i notifikacije ne prikazuje kako treba, već ih krati i seče, pa morate da dodirnete notifikaciju da biste je pročitali.
Isao bih ja na vibe 7 pro, ali je dosta veci sat, i mislim da bi mi bio glomazan na ruci.
Mada mislim da je sve to isto, merenje koraka na nijednom zeblazeu nije merodavno.
Za to bi trebali da gledamo xiaomi, samsung, honor, huawei... Neka me ispravi neko ako gresim?
Al eto malo za promenu, sa analognog na smart 😀

Nisam posecivao ovu tem nikad, moze mala smernica gde da potrazim sta su 'makedonski coin-ovi' ?

Nisam posecivao ovu tem nikad, moze mala smernica gde da potrazim sta su 'makedonski coin-ovi' ?
Pogledaj prethodnih par strana. Staviš da je region Makedonija, a naravno, ne diraš adresu dostave. Ja lično nisam našao ništa povoljnije, ali pokušaj. Dobijem neke bolje cene, ali kad dođe na naplatu bude isto kao i pre...
Hoco 65W GaN punjac za 7.32$ kroz makedonski Coins ili Save now, gde ga prvo nadjete

US $28.84 | HOCO 65W GaN Fast Charging Wall Travel EU Charger For iPhone 15 14 13 Pro Max PD Dual USBC QC3.0 PPS Adapter For Samsung S24 S23
Kakav je taj Hoco? Je li čemu ili drugi Essager?

• Like
Reagovanja: pwl
Ne izlazi mi, imas u Save now ovaj GaN punjac koji sam okacio i jos jedan koji je oko 6.5$ ali nije GaN, isto ima providnu stranu gde stoje portovi.

Licno bih pre uzeo bar taj nego 30W, a ovaj sto sam okacio sam uzeo za sebe. Izgleda podrzava i SuperVOOC.

Onaj kabl od iznad ignorisati, original Awei moze da se uzme za 0.4$ kroz makedonski Coins. Bio je i jeftiniji ali opet ok cena

US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung

Poslednja izmena:
Ja uzeh na kraju A40, to je najniže što sam uspeo da spustim cenu. Pre 11.11. sam najniže imao za 53.52$
Idu preko Holandije...

1000013233.jpg

Uzeh nesto preko, tamo gde vecno sunce sja, tamo je Makedonija 😂

Prvi put dobih neki LP broj za pracenje, ko zna gde ce to stici 😁

Zeznuh se, naručih hdmi splitter i tek kad je poslat videh da ne može 2 monitora odjednom, već se na dugme menja. Postoji li neka spravica, a da je manja od laptop docka), koja može da omogući 1 laptop, a slika na dva monitora? Znam za daisy chain, ali mi ne igra ulogu.

I ja sam uzeo isti, ali piše u opisu da ne mogu dva monitora istovremeno.

€10.75 | HOCO 30W Quick Charge 4.0 3.0 PD Charger QC4.0 QC3.0 USB Type C Fast Charger for iPhone 16 Pro 15 14 13 Xiaomi Phone PD Charge

3,66e meni izlazi na MKD

Rapoo MT760M i L, jel zna neko u cemu je razlika kod ovog modela misa?

32.52€ je ok cena za tog misonju?

Jos uvek mi se ne zuri. Hocu samo da probam kako ce da mi legne bela svetlost naspram bele, mada sam siguran da ce to biti ljubav na prvi pogled 😂

Citao sam lose ocene i mahom su komentari da sijalice ne koriste CANBUS i da imaju problema na automobilima novije generacije, fazon tu od 2008-09 godise. Meni je automobil svakako starijeg godista, tako da racunar sigurno nece da se buni kao kod novijih modela
Ja sam uzeo ove zadovoljan sam i ne bacaju gresku
I just found this on AliExpress: US $27.00 | AUXITO 2X 12V H7 LED Headlight Canbus No Error H7 Turbo LED Bulb 360 CSP 100W 20000LM for Toyota Corolla Honda Hyundai Ford Kia

Inace porucio sam sinoc tri punjaca ugreen od 65w sa nekim kuponima me izaslo oko 25 eura po komadu sa shippingom sto mislim da je ok cena za taj punjac.Uzeo drugaru,sestri i sebi.
Inace svi planiramo da predjemo na samsung s24 ultra pa da se obezbedimo sa punjacima.
Ovaj model smo kupili

Ko je tražio punjač, probajte: MKD region, coins, store kuponi (pokupio sam sve koji su bili ponuđeni, šta je od toga obračunao i pod kojim nazivom - ne znam) i plus kod IFPOYZT.

Prilozi

• Screenshot_2024-11-12-18-48-06-45_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2024-11-12-18-48-06-45_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 187
  • Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno