Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što ne postoji takva stvar kao što je besplatni ručak. Sve će ovo morati da se plati. Što misliš da ja gomilam zlato? Al ja to pričam NPC-jevima koji veruju da su pronašli fontanu večitog prosperiteta iz ničega. Nemoj više da me pitaš što i kako, pričamo u ovoj temi o cenama kombinacija slova.
Nisam ti ja pominjao zlato, nešto si pomešao

Stvarno? Ja sam bio pod utiskom da pokušavaju ovde da me edukuju kako ovo nije Ponzi.

LM, ja sam u kučićima, kao i dosad. Ne želim nikoga da nagovaram, ali ako si radoznao, možda da probaš DOGS, ima ga na menjačnicama, skroz je nov i još nije krenuo, tako da verujem ima potencijal.
Nisam hteo da spominjem nijedan koin jer nevolim da namećem ideje. Ali slažem se sa tobom za #DOGS na TON mreži, sa skoro total supply u cirkulaciji!

Neki ljudi jednostavno ne vide sta se desava. Oni ulaze kad krene FOMO. Vidi, tu su i ljudi koji su 10 godina tu i imaju iskustva. Uvek su u fazonu, a kako mozes to da znas.
Pa niko ne moze da bude 100% siguran ali posle ovoliko ciklusa znam kada smo na pocetku. Pocetak akumulacije mi je siguran signal da uletim sa svim sto imam.

Svakom svoje. Mene je crash iz 2020. naučio da je holdanje kripta glup i nepotreban rizik, ja ulazim tek kad je već sasvim jasno da je voz krenuo. Nije ovde za profit posebno bitno kad ćeš da uđeš, mnogo je bitnije da dobro pogodiš kad da izađeš, a to je mnogo teško.

Itekako je bitno kada udjes. Kada udjes na vreme i ne diras nista, nemas nikakav stres, ispratis skok i izadjes kad ti je dosta. Ja sam na 30K usao kada je krenula akumulacija. Kada god da izadjem bicu zadovoljan. Mnogo je lakse uduplati ulozeno na manjoj cifri sa 30 i 60 nego sa 60 na 120. Ako i ne izadjes na topu slobodno mozes da cekas da pukne balon. Prvi pad je 30% i ide dead cat bounce. -30% od top-a je vrhunski izlaz. Za to ti ne treba mozak uopste, samo primenis recept koji sam naveo. Bolje sacekati prvi pad nego izaci prerano.
BTW, kad btc skoci u danu 30% to je poslednji signal za izlazak.

Itekako je bitno kada udjes. Kada udjes na vreme i ne diras nista, nemas nikakav stres, ispratis skok i izadjes kad ti je dosta. Ja sam na 30K usao kada je krenula akumulacija. Kada god da izadjem bicu zadovoljan. Mnogo je lakse uduplati ulozeno na manjoj cifri sa 30 i 60 nego sa 60 na 120. Ako i ne izadjes na topu slobodno mozes da cekas da pukne balon. Prvi pad je 30% i ide dead cat bounce. -30% od top-a je vrhunski izlaz. Za to ti ne treba mozak uopste, samo primenis recept koji sam naveo. Bolje sacekati prvi pad nego izaci prerano.
Kad planiras iz feta izaci, hoce doci do 2 dolara u novembru

Ali što negativa ne shvatam..
Pa šta ne razumeš? :D - Čika morbius opet propustio još jedan bullrun ciklus kao i svaki prethodni pa došao ovde da se teši sa njegovim teorijama o piramidalnim šemama, balonima i ostale stvari. Ljudi su ovde već na to navikli samo se čekalo kad će da počne.
Nema veze, idemo na 100k, hejteri, naysayeri i ostali na aparatima. 😎

Kad planiras iz feta izaci, hoce doci do 2 dolara u novembru
Necu izaci jos. Rekao sam da necu prodavati ispod 10$ ali videcu kako bude reagovao na skokove. Sada jako kilavi i extremno me nervira. Vec gledam da prebacim jedan deo u nesto sto skace. Ponovo mi se vratio onaj osecaj u stomaku kao kad sam LTC cekao. Ako ne krene za koji dan verovatno zavalim polovinu FET-a i prebacim u druge altove, BTC ne diram.

doge .....0.4$ ja: AUUUUuuuuuUUuuuuuuu :(

Ajmo DOGE na broj 5, nije daleko BNB :D. Ako padne BNB, SOL je gotov takođe :D

Necu izaci jos. Rekao sam da necu prodavati ispod 10$ ali videcu kako bude reagovao na skokove. Sada jako kilavi i extremno me nervira. Vec gledam da prebacim jedan deo u nesto sto skace. Ponovo mi se vratio onaj osecaj u stomaku kao kad sam LTC cekao. Ako ne krene za koji dan verovatno zavalim polovinu FET-a i prebacim u druge altove, BTC ne diram.
Koju cenu si ocekivao da vidis sada kada je FET u pitanju?

Koju cenu si ocekivao da vidis sada kada je FET u pitanju?
Oko 2$ sada. Umeo je on da opali 30% lagano u danu ali nije to isto sada, nema vise onog hajpa. Jos nije krenuo alt season kako dolikuje ali nisam zadovoljan Fet-om sada. Moze on kasnije da krene ali kasni za planom, nema zalet i ne svidja mi se oupste.

Doge ce da preleti 1$ kao nista. Zao mi je sto nisam ranije uvalio pola fet-a u doge posto je bilo izvesno da ce da opali posle izbora.

Ma beži, da sediš u ovome i misliš da li će da pukne neka banka ili osiguranje, hoće li eskalirati Bliski Istok, hoće li se podžapati oko izbora, smrt za živce. A i sad nismo ne znam koliko sigurni, ako me ište brine, to je ovo, fakat miriše krv u vazduhu.

mislim da je target 3. mesto na C marketu
1doge 1$ i eto ga odmah ispod terera

Svakom svoje. Mene je crash iz 2020. naučio da je holdanje kripta glup i nepotreban rizik, ja ulazim tek kad je već sasvim jasno da je voz krenuo. Nije ovde za profit posebno bitno kad ćeš da uđeš, mnogo je bitnije da dobro pogodiš kad da izađeš, a to je mnogo teško.
Nisi ti ništa naučio za sve te godine, u tome je problem.
Sva tvoja "mudrost" se svodi na čuvanje keša u zlatu, koje se pomera 3% gore dole i povremen odlazak u kazino gde se za sitne pare stavlja na crno ili crveno kupovinom meme coina.
Šortaš BTC ili šta već radiš sa njim, šta god bilo očigledno pogrešno to radiš.
Holdam btc kupljen za 78k a sad je ta ista količina 138k, evo ti mi reci gde grešim 🤷‍♂️

Bliski istok, pucanje banaka, izbori ... to te nervira pa može da padne 50% ?
Plašiš konstantno i sebe i druge godinama sa tim.
Pa šta sve i da padne 50%, idi bre ....

Prodajite, pocelo da tone. :D
Da nisam kupoao ALT-ove letos vec da sam uzeo BTC verovatno bi to sad radio.

Ovde se prica o DODGE-U od jedan $ vec dve strane cak ga je i mobrius kupio.

Ako to nije znak da smo blizu kraja onda ne znam sta je..

Ovako cekam jos par nedelja pa cemo da vidimo..

P.S. Ja sam i dalje misljenja da BTC nece preskociti 100k ovom ciklusu ( ako ode preko to ce biti veoma kratkog daha. )

Oko 2$ sada. Umeo je on da opali 30% lagano u danu ali nije to isto sada, nema vise onog hajpa. Jos nije krenuo alt season kako dolikuje ali nisam zadovoljan Fet-om sada. Moze on kasnije da krene ali kasni za planom, nema zalet i ne svidja mi se oupste.

Doge ce da preleti 1$ kao nista. Zao mi je sto nisam ranije uvalio pola fet-a u doge posto je bilo izvesno da ce da opali posle izbora.
i ja kao fet holder bih voleo da je tako ali merger je realno ubio coin po mom misljenju, najvise zbog tih silnih odlaganja i jos uvek ni ASI ticker nisu uveli. render je recimo uradio 55% za 7 dana, dok je fet oko 20%, bukvalno medju najgorima :D

@Detector Nismo ni blizu kraja. Nece ovo previse da skace sada. Kapiram da cemo do blizu 100K za sledecih mesec dana, damp nazad na 90K oko katolickog i da cemo se pribliziti opet posle nove blizu 100K. Akumulirace se koliko se moze u tom periodu i kapiram do 20-og januara kad Tramp sedne u stolicu i kad napune senat krece skok, probijanje 100K i pump.
To je odokativna prognoza, gledajuci prethodne cikluse. Ne mora da znaci da ce biti tacno ali sigurno nismo blizu kraja.

@panther_ Generalno svaki rebrand lose utice na cenu kratkorocno. Dugorocno ko ziv ko mrtav, nema pravila.
Skocio je Fet solidno ali je danas isto tako istopio dosta jer je pao. Svakako nije medju top performerima. Tesko je posle onog hajpa da pokrenu opet masineriju. Ne vidim nikakav marketing sto je ogromna greska po meni. Deluju mi kao da se stvarno bave projektom, da ozbiljno rade ali mi deluju potpuno neiskusni. Ako u ovom ciklusu ne uspeju da se cena naduva i da zavale neku kolicinu ne znam kako ce preziveti kad krene damp, kako ce se finansirati i neki duzi period. Bez ozbiljnog marketinga ne vidim da ce zajednica sama da se otima za FET. Kad krene bear i daleko jaci projekti su pucali bez para.
Moze se desiti da opet krene ali ne vidim kako. Sa sledecim skokom BTC-a mora i fet da opali bar 20%. Ako se to ne desi zavalicu jedan deo u nesto drugo.

Naslusao sam se o 100k -150-200-300k pre tri godine ..

Sad opet krenule te budalastine samo cekam onu cathlin kenedy i slicne "gurue" da krenu da iskacu iz ormara...

Reci svoju moonboy cifru koju neces docekati ako ju imas..

P.S. Neko je rekao da je juce bio najveci skok BTC u istorji -> to nije istina vise je skocio osmog avgusta ove godine ( ako dobro pamtim datim )...

P.P.S. o tome da ce nakon inaguracije da ide gore ..

Za one koji ne kapiraju ingarucaja je vec "priced in"

@Detector Nece inaguracija da pogura cenu. Cena bi sama treba da krene gore u januaru ako se desi da bude standardnog pada oko polovine decembra. 20-ti januar sam i fotelju sam spomenuo kao krajni termin.
Najveci skok u dolarima? Ne u procentima? I ja sam siguran da je bilo i jacih mada u dolarima jeste bio vise nego dobar skok.
Necu uopste da prognoziram top, videcemo kako bude islo.
I prisli ciklus je moglo da dogura ko zna dokle da Elon nije poceo da tupi samo da bi prodao svoje solarne panele. Prekinuo ciklus na pola. Zato smo i imali najgori ciklus do sada.

Poslednja izmena:
Nisi ti ništa naučio za sve te godine, u tome je problem.
Sva tvoja "mudrost" se svodi na čuvanje keša u zlatu, koje se pomera 3% gore dole i povremen odlazak u kazino gde se za sitne pare stavlja na crno ili crveno kupovinom meme coina.
Šortaš BTC ili šta već radiš sa njim, šta god bilo očigledno pogrešno to radiš.
Holdam btc kupljen za 78k a sad je ta ista količina 138k, evo ti mi reci gde grešim 🤷‍♂️

Sine, ovo je moj treći Ponzi ciklus. Moja strategija je zasnovana na mojim praktičnim iskustvima koja sam stekao za to vreme. Ti si ušao skoro, samo radiš što ti drugi kaže i misliš da je to jedino ispravno.

Probao sam ja sve živo u kriptu i došao do zaključka da se ne isplati zezati se sa kriptom van bull marketa. Ima tu neke kinte na trejdanju i stejkovanju, ali ako nemaš milione da uložiš, sve je to sitan krompir. Vreme sam umesto toga uložio u učenje u svom IT poslu i to se bogami isplatilo bogovski. Onda dođe bull svake četiri godine i tu uzmem pare na meme koninima, šta da ti radim, nisam ja napravio ovo tržište, ja samo gledam stvari kakve jesu. I najvažnije od svega, uvek izlazim u keš, a bogami i zlato, jer ovaj cirkus ne može večito da traje, prvi i osnovni princip ekonomske nauke kaže da ne možeš da praviš blagostanje iz ničega.

Moj savet ti je da gledaš sam, pokušavaš stvari, donosiš zaključke i praviš sopstvenu strategiju, a ne da budeš NPC, njihova sudbina je da budu bag holderi. Ti kako hoćeš.

Sine, ovo je moj treći Ponzi ciklus. Moja strategija je zasnovana na mojim praktičnim iskustvima koja sam stekao za to vreme. Ti si ušao skoro, samo radiš što ti drugi kaže i misliš da je to jedino ispravno.

Probao sam ja sve živo u kriptu i došao do zaključka da se ne isplati zezati se sa kriptom van bull marketa. Ima tu neke kinte na trejdanju i stejkovanju, ali ako nemaš milione da uložiš, sve je to sitan krompir. Vreme sam umesto toga uložio u učenje u svom IT poslu i to se bogami isplatilo bogovski. Onda dođe bull svake četiri godine i tu uzmem pare na meme koninima, šta da ti radim, nisam ja napravio ovo tržište, ja samo gledam stvari kakve jesu. I najvažnije od svega, uvek izlazim u keš, a bogami i zlato, jer ovaj cirkus ne može večito da traje, prvi i osnovni princip ekonomske nauke kaže da ne možeš da praviš blagostanje iz ničega.

Moj savet ti je da gledaš sam, pokušavaš stvari, donosiš zaključke i praviš sopstvenu strategiju, a ne da budeš NPC, njihova sudbina je da budu bag holderi. Ti kako hoćeš.
Još gore baćo, treći ciklus i ništa nisi uradio osim debelog minusa, nije bitno koji je tebi ciklus nego šta si uradio.
Ušao sam 2021, slušam druge naravno, jer učim, svaki dan, ali radim samo ono što ja mislim da je ispravno, zaista ne znam odakle si to izvukao, ali ajde moraš nešto da lupiš jer si naprosto takav.

Probao sam i ja sve živo, ali apsolutno sve, skapirao šta su budalaštine a šta nisu, ukratko bitkoin je jedina ispravna stvar u kriptu, po meni.
Znam da je ovde velika većina u altovima, naravno da može da se zaradi na njima, nemam ja ništa protiv, ali mislim da su vremena 10x 20x prošla, možda grešim kako god.
hodl nije bio za mene nikad ali etf i uopšte sve što se dogadja sa btc ove godine, a investirao sam dosta vremena da ga proučim što više mogu, je promenio dosta stvari i tad sam rešio da udjem jače i tako je već godinu dana.
Tako će i biti nadalje, ne vidim razlog da bilo šta menjam po tom pitanju.

Ti možeš da budeš tvrdoglav ali od toga nemaš ništa bojim se, samo se zaludjuješ.
Iznosim ti činjenice, ti projektuješ i fantaziraš.

Još gore baćo, treći ciklus i ništa nisi uradio osim debelog minusa, nije bitno koji je tebi ciklus nego šta si uradio.
Ušao sam 2021, slušam druge naravno, jer učim, svaki dan, ali radim samo ono što ja mislim da je ispravno, zaista ne znam odakle si to izvukao, ali ajde moraš nešto da lupiš jer si naprosto takav.

Probao sam i ja sve živo, ali apsolutno sve, skapirao šta su budalaštine a šta nisu, ukratko bitkoin je jedina ispravna stvar u kriptu, po meni.
Znam da je ovde velika većina u altovima, naravno da može da se zaradi na njima, nemam ja ništa protiv, ali mislim da su vremena 10x 20x prošla, možda grešim kako god.
hodl nije bio za mene nikad ali etf i uopšte sve što se dogadja sa btc ove godine, a investirao sam dosta vremena da ga proučim što više mogu, je promenio dosta stvari i tad sam rešio da udjem jače i tako je već godinu dana.
Tako će i biti nadalje, ne vidim razlog da bilo šta menjam po tom pitanju.

Ti možeš da budeš tvrdoglav ali od toga nemaš ništa bojim se, samo se zaludjuješ.
Iznosim ti činjenice, ti projektuješ i fantaziraš.
Naravno da projektuje, odmah da se pokopa argumentima je dosta da se pita koliko BTC-a ima, najverovatnije 0 jer je sve investirao u meme coine i sad ide jak "cope" i projektovanje negative. On bi i posle 10-og ciklusa da se isto ponovi kao sad propustio bi priliku i samo izašao sa velikim minusom pa posle cope i projektovanje se nastavlja. Dotični još ne zna razliku izmedju Bitcoin-a i DOGE coin-a ili PEPE meme coin ili šta već od tih budalaština.

Neka gleda fino 85-90k i da možda i više, a jeste, nemoj tako "jako" da ne dobiješ warn kao što sam ja dobio zbog jednog gif-a koja je bila šala al šta drugo napisati. Odgovaramo kako i šta čovek piše, kad se pišu gluposti i pasivno agresivne budalaštine onda se dobija odgovor shodno na to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno