Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Izvini @Chernobyl sta tacno ima na slici sto si stavio?
Kad se otvori app to stoji? I meni je tako.

1731182960798.jpeg

Pouzdan info, zvanicn global code nece da rade za Srbiju
US$5 off $39 code: 05AED11
US$12 off $89 code: 12AED11
US$25 off $169 code: 25AED11
US$40 off $269 code: 40AED11
US$60 off $359 code: 60AED11
US$80 off $499 code: 80AED11

Za ove i sto je objavio @slobomo probajte
US$5 off $39 code: 05PSD11
US$12 off $89 code: 12PSD11
US$25 off $169 code: 25PSD11
US$40 off $269 code: 40PSD11
US$60 off $359 code: 60PSD11
US$80 off $499 code: 80PSD11

US$5 off $39 code: 05AEP11
US$12 off $89 code: 12AEP11
US$25 off $169 code: 25AEP11
US$40 off $269 code: 40AEP11
US$60 off $359 code: 60AEP11
US$80 off $499 code: 80AEP11

Јел "попусти" крећу вечерас од 00 или ујутру од 9 сати , за нас из Србије?

Meni kad udjem stoji na onom explore tabu pa nisam ni video to odbrojavanje... 🤦

U nekim zemljama kreće od ponoći, mi smo među onim gde kreće u 9 ujutro.

Van tokova sam, šta smo ovog puta (kolektivno) uradili da bi nam ukinuli kupone?
Kada prebacim na Hrvatsku, vidim 11.11 kupone, kada je na Srbiji jok.

Van tokova sam, šta smo ovog puta (kolektivno) uradili da bi nam ukinuli kupone?
Kada prebacim na Hrvatsku, vidim 11.11 kupone, kada je na Srbiji jok.
"Ogranicen budzet" za zemlje treceg sveta :)

Ako bude neki kvalitetni punjac za telefon na akciji, javite 🫡

Ja čekam ponovo ares ili gtr 3 pro na akciji 🫠
Ovaj ares 3 pro je bio pljačka za 14.50€ pre mesec dva

Nijedan od postavljenih kodova ne radi kod nas. Kad promenim zemlju na MKD, primeni kod, ali kod checkout-a ga ponisti, vrv kad vidi adresu za slanje. Ima li neki workaround?

Da, koliko sam shvatio samo coins može. Kuponi svejedno šipak kad se vidi gde šalje.

Samo što sam ja baksuz da mi promenom na Makedoniju diže shipping na stvari koje mi trebaju sa 1$ na skoro 7$. 😂

Ali ti ne naručuješ na Makedoniju ? Ako ti i posle promene na SRB i dalje stoji "makedonski" shipping, možeš da uđeš u shipping i promeniš na ponuđeni pravilan iznos. To mi se desilo nekoliko puta, ne znam šta je razlog, ali dodatni problem je što ako ispravljaš shipping obično se desi da se izgube i extra coini. Ali probaj pa vidi.

Ali ti ne naručuješ na Makedoniju ? Ako ti i posle promene na SRB i dalje stoji "makedonski" shipping, možeš da uđeš u shipping i promeniš na ponuđeni pravilan iznos. To mi se desilo nekoliko puta, ne znam šta je razlog, ali dodatni problem je što ako ispravljaš shipping obično se desi da se izgube i extra coini. Ali probaj pa vidi.
Znam da ne naručujem, ali promeni cenu dostave. Ušao da proverim druge opcije slanja, ali to je to jedina opcija.

Stavi neku drugu zemlju umesto Makedonije pa probaj. Ja ionako nisam nikad koristio baš Makedoniju.

Stavi neku drugu zemlju umesto Makedonije pa probaj. Ja ionako nisam nikad koristio baš Makedoniju.
Probao sam Hrvatsku, tu čak onda ne šalju uopšte. Probao sam i neke zemlje EU, ali tada odmah uračunava preko osnovne cene i VAT. Ne znam da li da se zezam sa tim, da ne dobijem banovinu.

Koliko vidim zaboravićemo mi na kodove i popuste, nismo im više zanimljivi jer od kad je masovno krenuo Temu broj narudžbina je pao sigurno preko 60%

Baš zbog toga treba da im budemo zanimljivi. Stoji nešto drugo iza toga, samo dok vreme pokaže šta...

Baš zbog toga treba da im budemo zanimljivi. Stoji nešto drugo iza toga, samo dok vreme pokaže šta...
Pa i ne bas. Ako su procenili da je ovde predominantan temu, nece dalje da ulazu, jednostavno su "prepustili" trziste na neko vreme, dok prodje nenormalna jagma za tom platformom, pa ce se mozda vratiti jednog lepog dana...

Cisto da znate, kupone mozete da koristite iznova i iznova. Ja sam danas napravio 4 porudzbine sa istim kuponom

Ja sam odustao od kupovine (sata od 230eur), iako sam imao "-11eur" na novčiće, ali kupon ništa, iako ameri, nemci i drugi, imaju oko 20eur kupon na taj iznos. Možda bude bolje drugi put.

Vrh Dno