dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
A bili su i sponzori fudbalskog prvenstva
Periodicno je, mada opet nije svima isti AE tj. experience. Kada gledam za srpsko trziste coins i nisu od neke vajde, dok npr. za madjarsko ima da se ulove solidni popusti ✔Coins popusti vec neko vreme zakucani na 1-5%.
Da li je ovo uobicajeno i periodicno? Prolece i leto su bili ono pa bagatela sto se tice popusta.
Cena za item u poslednjih godinu dana
Dosta varira tokom godine, za crni petak je bila niža nego 11.11., ali je trenutno još niža, da li kupiti sada ili sačekati rasprodaju?
11eu je bilo jutrosMeni pise 23e ,letos uzeo za manje
Objavicu cim budem imao konkretnu informacijuDa li ći biti kupona za naš region ili su nas potpuno otpisali?
Upravo naručio hdmi kabel, sa koinima mi skinuo cenu na $2,17 za "8K" 2m dužine, preko 4k prodatih, 4,9 ocena, čini mi se korektna kupovina.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $5.05 | 8K HDMI-Compatible Cable 4K@120Hz 8K@60Hz HDMI 2.1 Cable 48Gbps Adapter For RTX 3080 eARC HDR Video Cable PC Laptop TV box PS5
![]()
8K HDMI-Compatible Cable 4K@120Hz 8K@60Hz HDMI 2.1 Cable 48Gbps Adapter For RTX 3080 eARC HDR Video Cable PC Laptop TV box PS5
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
HDMI 2.1 48Gbps kabl za par dolara? Čisto sumnjam da ima adekvatni protok...
Stigao kabel za nekih 20-ak dana, ali sam ga tek juče isprobao. Samsung TV 4k@60Hz i ultrawide monitor 3440x1440@75Hz rade bez greške, sam kabel je odlično izrađen i uopšte ne deluje jeftino, onih 2 i kusur $ definitivno vredi. Mogu li uopšte da ga testiram na većoj rezoluciji/osvežavanju od ovih vrednosti koje sam naveo ako je to maksimum za tv i monitor?Šalu na stranu, ako možeš testiraj kad stigne. Mene najviše interesuje zbog Play Station 5.
Radi za SrbijuAER14C11
Toliko je i na KP sa popustom + nema rizika od carinske globe.Xiaomi Redmi 14C - popust 30$ uz kod![]()
World Premiere Xiaomi Redmi 14C Global Version Immersion 6.88'' 120Hz Display 50MP AI Dual Camera Massive 5160mAh Battery - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Radi za Srbiju
U toku sledece nedelje imacu info za 11.11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari