Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A morao si napraviti i jedan los trejd u moru dobrih.
Preispitaj odluku. Ja u bull-u nikad ne izlazim u stable, samo Hodl i sa ~10% portfolia ulazim/izlazim u manje coine za koje smatram da mogu napraviti veci skok i/ili kasne sa istim.
Ljudi o cemu pricamo? Pa nismo skocili 40-50% od moje prodajne cene koja je 2943$. Nismo ni 10%. To se promeni za cas. Stairs up, elevator down. Trejd nije ni zavrsen da bi bio los ili dobar. Svi se ponasate kao da samo idemo gore i to je to. Vise brinete o mom trejdu nego o svom hodl-u. 😀

Nista ja ne preispitujem. Mogu samo uci opet u ETH ispod moje prodajne cene a to je 2943$ ni cent iznad. Ako to znaci da cu godinu dana biti u stable-u neka bude. Da uradim suprotno sebi i da sada recimo udjem opet i mi padnemo ispod moje cene otisao bih ispod neke nadstresnice i mirno cekao svoj kraj. Ja ne verujem da se ETH vise nikada nece vratiti ispod 2943$. Ako se i ne vrati hvala mu za 1.8M+. Da li je 2M ili 6M ne menja nista spec long term jer moji troskovi nisu veci od 3-5k mesecno. Ako nastavimo da idemo gore super za ono sto hodlujem i za stejk jer nista od stejka nisam prodavao vec mesecima.

Inace u trenutku prodaje ETH-a BTC je bio okruglo 76k. Verujete li da BTC nikad vise nece biti 76k jer uvek postoji opcija da ono sto sam prodao prebacim u BTC po toj ceni i ostavim tako itd. Ne bitno sto bi bio manji gain ali bih imao istu kolicinu BTC-a.

Dok ja pisem izlaze nove poruke pa sam video i Sajevu. Ti pricas non stop o vozovima i ispadanju iz istih i pricas na taj nacin kao da je izvesno da smo tek krenuli. Krenuli gde? To ne mozes da znas. Kakav crni start. Ti si veciti moonboy. Ja sam dosta pazljiviji sto se toga tice. Ne znam u kom smeru idemo i nema euforije i FOMO-a. Mogu samo da se iznerviram jer sam mogao imati 250k vise sada da nisam prodao ETH ali sta je tu je. Trenutno je tako. Ali ja nisam sve prodao. Samo jedan deo. Moj HODL je dosta veci od kolicine sa kojom trejdujem i nikada ne idem all in. Tako da cekam.

Moja jedina problematika moze da bude ako skocimo 40-50% da li ostati u USDT-u ili prebaciti u fiat do daljnjeg jer ne volim da budem u stable-u zbog depegovanja.

Tako da opustite se svi videcemo sta ce biti. Sta god da se desi dobro je long term.

A sada da se bacim na Colony Ship. 😀 Jako dobra igra ako volite dobar Cyberpunk RPG.

dzigi12

Ja razumem tebe, ti imaš realno mnogo više sredstava nego većina nas i ti ne juriš x5 i x10 i x20 tebi je dosta da odradiš pažljivo dobar mali trade i napraviš koliko tu neko mora ceo alt sezonu da čeka.
Tako da ti nastavi tako kako si i dosada radio jer ti si već stvorio toliko koliko većina ovde neće nikada, i normalno da si oprezniji.

Sretno.

Nisam ja moonboy, jednostavno ti i ja jurimo druge stvari i to je skroz ok.
Bitno je da imas jos gomilu novcica, nece te ovo zaboleti ;)

Dok pisemo ide novi napad na 80K. Ako ne probije uskoro ocekujem manju korekciju.

Ne gresis. Mislim da ce da fomo da bude jos veci. Ovo je mozda jedna od poslednjih prilika za ulaz po iole normalnoj ceni.
Jos uvek se lomimo oko 80K, sve vreme smo na ATH.

Voz je napustio stanicu .

Jos jedna nedelja kao sto je bila do sada i to bi bilo otirpilke to .

Krenula je i alt sezona Etherium je skocio 30% za nedelju dana Bitcoin za 16% ..

Ako ovako nastavi pre prvog decebra cu da izadjem iz ovoga necu cekati ni novu godinu .

Cestitam svima koji su kupovali na vreme .

P.S. Neko rece "nismo odavno imali zeleni vikend" . sad ga imamo FOMO je krenuo . samo je pitanje koliko ce trajati

Ja mislim da je ovo takozvana "blow of top faza " ficklusa .

Voz je napustio stanicu .

Jos jedna nedelja kao sto je bila do sada i to bi bilo otirpilke to .

Krenula je i alt sezona Etherium je skocio 30% za nedelju dana Bitcoin za 16% ..

Ako ovako nastavi pre prvog decebra cu da izadjem iz ovoga necu cekati ni novu godinu .

Cestitam svima koji su kupovali na vreme .

P.S. Neko rece "nismo odavno imali zeleni vikend" . sad ga imamo FOMO je krenuo . samo je pitanje koliko ce trajati

Ja mislim da je ovo takozvana "blow of top faza " ficklusa .
Ako je ovo blow off top deo ciklusa nije ni bilo bull-a

Ako je ovo blow off top deo ciklusa nije ni bilo bull-a

Ne znam sta smatras pod BULL-om a sta pod blow of top-om. Ja mislim da je ovo drugo zadnja faza "bull-run-a kada' kada ulaze novi igraci koji do sada nisu bili deo trzista i kad svi vicu "TO THE MOON "

A bull run mi je vise kada ulaze oni koji se konvertuju iz meda u bikove .

Kako bilo da na dasnji dan pre pre dve godine BTC je bio oko 16-17k od tada smo prakticno i dugackom uzlaznom trenudi . imali smo 6 meseci pauze od marta do sada ..

Sad gledamo jos jedan skok gore koji se odvija dok ovo pisemo mi smo na 80k i mislim da se blizimo kraju ovog ciklusa ..

Bukvalno cekam poziv od roditelja da mi cestitaju ko DrFranji i da pakujem kofere .. Iskreno nisam preterano zadovoljan cenom jos uvek i ne prodajem bas sada( uzivam u voznji na ovom talasu ) , ali se psihicki pripremam za prodaju i prihvatam cinjenicu da ce se ona lako moguce desiti za nedelju - dve .

Da li stvarno želite da prodate sve na 80k? Razumem ako je neki sving trejd, ali HODLovati dve godine i prodati na 80k, za mene nema smisla.

Blow off top=vrhunac pred strmoglav pad
Imamo razlicito misljenje o tome sta znaci "blow off top" ..

ja mislim da u toj fazi cena idee smoglavo na gore ali u svakom momentu moze da se okrene..

Ne znam ko je upravu posto svako ima svoju definiciju svega ..

Elem @vlayza sigurno ne planiram da se vozam sa delom para dole gore kao prosli put i necu prodati na 80k danas, ali ako sledeca nedelja bude zelena ili ako altovi nastave ovako ( ADA je nekih 80%+ ove nedelje ) ..

Onda je mogucd da cu se odluciti na prodaju ili postepen izlazak..

Imamo razlicito misljenje o tome sta znaci "blow off top" ..

ja mislim da u toj fazi cena idee smoglavo na gore ali u svakom momentu moze da se okrene..

Ne znam ko je upravu posto svako ima svoju definiciju svega ..

"Blow-off top" je ustaljeni naziv za vrh posle koga sledi nagli pad. To na šta ti misliš se uglavnom oslovljava sa "melt up" ili "reverse market crash".

Videćemo. Mislim da će lokalni bull trajati sigurno do kraja novembra, a moguće i jednim delom decembra.

Ja sam napisao lokalni bull. Sigurno neće biti raketa sve vreme do oktobra 2025. Moja procena da ćemo imati bar 2 crvena meseca do pomenutog, moguće i 3. U svakom slučaju sam optimističan do 2025-Q4. Tada verovatno kreće pokolj. Ne nužno od kotobra, ali negde u Q4.

Vi cas bull traje celu sledecu godinu, cas do proleca, cas do kraja meseca, cas jos samo danas, daj vise odlucite se...

Cemu toliki strah?

Zato što su skoro sve razvijene ekonomije već u recesiji, a one koje još zvanično nisu verovatno nameštaju brojeve. Prethodni mesečni izveštaj o broju novih radnih mesta u Americi je bio katastrofa, ako sledeći bude još gori, lako će svi ukapirati šta se dešava. Sadašnji nalet optimizma zbog Trampove pobede neće trajati dugo ako krenu ozbiljni problemi. Kao što rekoh ranije, ko god da pobedi, imaće mnogo vatri da gasi.

Tramp stupa na vlast u Januaru, do tada imamo fore da vidimo šta ćemo.
A drugo, pre tačno mesec dana (10 Oktobra) DOGE je vredeo 0,11 a trenutno 0.27, dakle skok od 150%!
Musk je sada na krilima, zaradio u par dana 11 milijardi $, neće on tek tako pustiti DOGE niz vodu sada kada može da se razvali od još para.

X
Tramp stupa na vlast u Januaru, do tada imamo fore da vidimo šta ćemo.
A drugo, pre tačno mesec dana (10 Oktobra) DOGE je vredeo 0,11 a trenutno 0.27, dakle skok od 150%!
Musk je sada na krilima, zaradio u par dana 11 milijardi $, neće on tek tako pustiti DOGE niz vodu sada kada može da se razvali od još para.
X coin ,puta 25 za 11 dana

Dobrodosli u jos jedan bull.

Ne slusajte nikog, sami analizirajte i donosite zakljucke.
Sto manje trgovine.
Sto manje pracenja.
Spot & Hold.
Imamo minimum 7-8 meseci pogodne klime.
Ignorisite trejdove sa 15-10% profita, propusticete ciklus i sansu za 500%. 3-4 puta cete uzeti po par % i peti put ce otici bez vas, ne pravite se pametni.
Svaki dip od 10-15% je mega poklon.
Ako niste blokirali lokalne trolove sto su perma bear od pocetka kripta, ucinite to sada bice vam lakse.

Pozdrav i srecno. 💪

Biće zanimljivo da se vide etf-ovi danas u kom će biti fazonu, a i Michael Saylor ... "I'm going to be buying the top forever" :)
U US nije nikakav praznik ako se ne varam.

Biće zanimljivo da se vide etf-ovi danas u kom će biti fazonu, a i Michael Saylor ... "I'm going to be buying the top forever" :)
U US nije nikakav praznik ako se ne varam.

Veterans Day.​

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno