Pa i ja imam uverenje da ce long term samo da raste i da ce ETH biti 5-10k ali mi je takodje besmisleno samo cuvati. Godine prolaze, moje virtuelno "bogatstvo" se uveceva i sta ja imam od toga? Ja sam nepunih 10 godina u kriptu i uglavnom sam hodler ali i non stop izvlacim kes cim se za to ukaze prilika jer real life>virtual life a ima li sta bolje kada zaradu na trejdu izvuces i pretocis u 5090. Ostanes na istoj kolicini novcica koje si imao a uvecas FPS. 😀Ali ništa se ne bi promenilo kod mene i da nije pobedio, baš ništa, ako imaš uverenje da će samo da raste ne vidim svrhu prodavanja.
Važno je da na kraju godine saldo bude u plusu.
Jel mozes da definises sta je tebi plus i uvecanje kapitala u kriptu?Svaka strategija koja uvećava kapital je dobra.
Pa izvučeš keš kad ti zatrebaPa i ja imam uverenje da ce long term samo da raste i da ce ETH biti 5-10k ali mi je takodje besmisleno samo cuvati. Godine prolaze, moje virtuelno "bogatstvo" se uveceva i sta ja imam od toga? Ja sam nepunih 10 godina u kriptu i uglavnom sam hodler ali i non stop izvlacim kes cim se za to ukaze prilika jer real life>virtual life a ima li sta bolje kada zaradu na trejdu izvuces i pretocis u 5090. Ostanes na istoj kolicini novcica koje si imao a uvecas FPS. 😀
Apsolutno se slazem. Cela godina je takva. Altovi se rastrce par dana i posle bunarenje par nedelja. Pa opet u krug. Ko holduje altove samo gleda korak napred 2 nazad.Od osnovca do penzionera svi znaju da ide raketa... Bilo i na Pinku 😁
Mozda malo tooo easy... Ne kazem 80k je realno.
Dugorocno, bull je krenuo, kratkorocno, zgodna prilika da se pocisti sitnis jednim otresanjem
Zasto ne istovariti altove dok sam u plusu sa njima.. Kupicu ih opet ✅
da sam poslusao unutrasnjeg sebe, sada bi bio vec na x2 ili vise
Šta si uradio na kraju?Prodao na 2942$ i idem na spavanje. Ujutro ili pukovnik ili pokojnik. 😀 LN
Zaboravio da quote-ujem. 😀Šta si uradio na kraju?
Moze se i lagano desiti da samo nastavimo gore a da top bude negde oko inauguracije.Prodao na 2942$ ali nisam ulazio nazad. Mogao sam par puta na 2890$ ali posle malo razmisljanja odustao. Postavio order na 2560$ ( cca 720 komada ) i sada cekanje. Ne planiram da ulazim nazad sa tim delom osim u slucaju pada na 2700$ i nize. Mnogo je euforije oko svega i to mi se ne svidja. Tramp ovo, Tramp ono, blagostanje, mir u svetu, itd.
Zaboravio da quote-ujem. 😀
Načekaćeš se, poništavajProdao na 2942$ ali nisam ulazio nazad. Mogao sam par puta na 2890$ ali posle malo razmisljanja odustao. Postavio order na 2560$ ( cca 720 komada ) i sada cekanje. Ne planiram da ulazim nazad sa tim delom osim u slucaju pada na 2700$ i nize. Mnogo je euforije oko svega i to mi se ne svidja. Tramp ovo, Tramp ono, blagostanje, mir u svetu, itd.
Nema sanse. Ili ce mi proci order ili ostajem u USDT-u do daljnjeg. Sto se tice kolicine sa kojom trejdujem. Ne bih usao opet pa da odemo i na 5k.Načekaćeš se, poništavaj![]()
A morao si napraviti i jedan los trejd u moru dobrih.Nema sanse. Ili ce mi proci order ili ostajem u USDT-u do daljnjeg. Sto se tice kolicine sa kojom trejdujem. Ne bih usao opet pa da odemo i na 5k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari