Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodati ako BTC krene malo dole. I uvaliti nazad. Ja sad cekam da uvalim jedan solidan deo opet u Pepe i Floki ako bude nekog pada.

Shiba i dalje šiba. Šta mislite da li je prodati sada ili prebaciti u nešto drugo ?
Ja kad uletim u tamo neku shitaru koja je krenula da skace obicno ju drzim dok se kolona od 24h ne zacrveni na CoinMarketCap.

Inace ako ovako nastavi sve da skace za dve tri nedelje mozemo da se pozdravljamo..

licno ne verujem da ce biti alt sezove ove godine, ali neka gresim , necu se ljutiti.
nego hoce li btc preci 66.6? i hoce li se ponovo zagrcnuti na 69 ko sto je ove godine par puta vec (dosadno je gledati jednu te istu shemu).

Generalno ne volim da iznosim svoje misljenje nesto preterano, vise volim da cujem sta drugi misle, ali, gledajuci chartove, sto kaze Cena, ceka nas jak altseason, rekao bih do negde sredine januara.
Btc ima W sa targetom 74-5k, 65.4 osvojen, retest. btc.d pada, altovi posizeli, shib 50%, doge 20, pepe divlja.
Bull flag koji se formira sada vec 8 meseci isto visok target.
Imamo ogroman cup & handle na btc koji ima target 95k.
Pa sad izbajaj sta ce izaci i gde.

Kina gura lovu zestoko jer su dobili paketice.
Unban kina, rusija, potom imamo birgs koji prelaze na crypto payments ubijajuci dolar, FED je spustio %, printer se upalio, pogledaj koliko su istampali dolara u zadnja 3 meseca. sve to utice.
USA se lozi na izbore, ameri su ubedjeni da btc prati izbore, mos mislit'.
Blackrock isto sipa lovu. ETF's je potpuno nova stvar u svetu, veruje se da normies sad kad krenu ucestovati mozemo stvarno ocekivati supercycle.
Katalizatora koliko oces, to je ono sto sam rekao, ceka se taj Q4.

Ono sta mislim je da je januar presudan, tad cemo imati kraj altseason, mali predah, e sad sta ce dalje veliki da urade ne mogu da tvrdim, prateci cikluse neki peak bi trebao biti tipa oktobar 25, al nesto sam skeptican oko toga.

Sto se tice altova, SHIB sam izasao oko februara u nekom micropeaku, pretocio sam ga u pepe koji je napravio ozbiljan leg up. Doge je obecavajuc iz prostog razloga sto Musk ga poprilicno podrzava, mozes da kupis teslu sa doge ali ne i sa btc, i sad dolazi X payments (twitter) koji ce verovatno da podrzava doge, sto je ozbiljan katalizator. Znamo da Elonov tweet je vredeo bar 20% up za taj dan za Doge.

Poslednja izmena:
E ***, ja se sa SHIB provozao lepo. Kada bude alt season, porašće i to

znaci u stvari vi vidite sh*t sezonu a ne alt ;)

Mozda je vreme da se malo poigram, nesto svi kazu smrdi neka moguca alt sezona. Ajde da kazemo da imam free 5-7K USD za turu. Spreman sam da kupim sad i ne diram do kraja Januara. U bilo kome trenutku da ode nesto duplo prodao bih bez obzira na datum i price. Bez ikakve obaveze sta bi ste vi sad kupili i ne dirali 3-4 meseca uz nadu za profit?

Za sada je septembar zelen jos uvek ali vuce lagano na dole. Bas bi bila fora da ga dampuju danas samo da zatvore mesec crvenom svecom :ROFLMAO:

Srecan Q4 svima koji slave.
BTC septembar zvanicno zavrsava kao najbolji do sada.

Prilozi

• 2024-09-30 23_24_39-Bitcoin Returns History,Historical BTC Performance _ CoinGlass.jpg
    2024-09-30 23_24_39-Bitcoin Returns History,Historical BTC Performance _ CoinGlass.jpg
    33.6 KB · Pregleda: 207
Gledajući istoriju, raketica u oktobru, pa malo usporavanje u novembru i decembru.

Jutros lep swing, btc.d u padu, alt season index na 49 (skok sa 37), total3 radi retest, fino se zakuvava.
ETH se ne pomera iz nekog razloga. Dal neki bojkot Vitalikovog sell-offa il sta.

Kad si spomenuo Novembar... 11-og Novembra pocinje Superintelligence Summit u Bankoku, racunajte da ce kompletan AI da skace. Tu ce taman da nahajpuju AI raznim projektima. Taman cemo da vidimo sta spremaju svi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno