Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@The Filozof
Ako ti nije problem da zarobis oko 150 dolara, za probu, mozes. Refund ne bi smeo da bude problem jer ide iz centralizovanog magacina, aliexpress standard shipping, preko Madjarske, sve sto ima tu oznaku "choice". Verovatno su refurbished telefoni, mada opet duplo niza cena od cene kod nas...ne znam.

Ja ne vidim ni jedan, da kažem "super deal" koji bi bio "WOW, moram ovo da uzmem".
Sve je u fazonu, "biće bolja cena nego što je mesecima unazad ali da li zaista želim to da uzmem"!
Imam gomile proizvoda koje bi želeo i koji su na back-burneru ako naleti baš dobra cena ali ništa
od ovog nije "baš dobra cena"...
Postavili su visoke standarde onim akcijama letos (i pucali sebi u noge, rekao bi)...

шта значи руска верзија телефона на алиекпресу?

To cesto vidjam, sve su specifikacije OK, ali stoji napomena da je ruska verzija

Screenshot 2024-11-10 174124.jpg

Ako je neko kupio USB-C <-> USB-C kabl ali da je od onog mekanog lako savitljivog silikona
molim da pusti link.
Treba da bude 100W pravih :D.
Hvala

Ipak slabo za 11.11.

Ima dosta kupona u Anker prodavnici, i 3$ i 5$, npr. Anker P2 mini bude 13.6$ kroz Coins

Hteo da poručim Redmi Note 14 Pro+ i naravno kuponi ne radi za nas region. Mrka kapa ove godine. A prošle sam spickao preko 1000eur u ovo vreme.

Essager 100w punjac kroz coinse oko 11e
Anker nano 30w kroz coinse i kupon oko 6.5e
Anker p20 i p2 mini 12-13e kroz coinse i kupone

Naravno sve na Makedoniji, nažalost Anker kuponi ne važe za zvučnike :(

11.11. je izgubio smisao skroz na skroz 🙄

Pa realno su mi svi artikli iz liste zelja bili jeftiniji pre 2 nedelje, nego sada...
Takođe. Korpa mi je puna i mnoge stvari mi tu stoje već bar 6 meseci pa znam kako su se kretale cene. Ne samo da su ih generalno podigli nedavno, pred 11. su podigli opet pa šatro daju popust i sada hrpa stvari iz korpe ima istu ili veću cenu nego pre 2-4 nedelje...fuck that.

Da Temu ima iole bolji izbor stvari koje me zanimaju, iz momenta bih zamočao Aliexpress...a svakako ću da tražim alternative. Nek se nose više...

CUSU ima jeftine RAM memorije, 2x16GB DDR4 3200MHz je moglo da se uzme za 28$, naravno planulo je.

Sad moze da se uzme pojedinacno za 16$ za 16GB, 8GB isto ima solidnu cenu

I just found this on AliExpress:
US $19.72 | CUSU RAM DDR4 8GB 16GB Memory 3200MHz 3600MHz Desktop Ram 288pin Udimm 1.35V XMP2.0 for Intel AMD Motherboard
Takodje DataFrog joystick za 11 i nesto $ kroz Coins, sve za MK vazi

US $41.87 | Data Frog Wireless Controller For Nintendo Switch OLED/LITE/PC Console Pro Gamepad with Programmable Turbo Function RGB Light
Toocki 67W punjac 10$, meni bar

US $33.82 | Toocki GaN Charger 67W PD USB Type C Fast Charging Quick Charge 3.0 PD3.0 Phone Chager for iPhone 15 14 13 12 Samsung S24 S23
65W varijanta za 8.22$, iako je KR radi i kod nas

US $22.84 | Toocki 65W GaN USB C Charger KR Plug Fast Charging for Macbook Samsung S24 23 A50 iPhone 15 14 13 Mobile Phone Charger

Poslednja izmena:
Da se nadovezem, ako nije ista cena kroz klik, morate po Coins delu da trazite, neko ce sigurno to da napise :p

Sve sto stavljam vazi za kupovinu kroz MK, nesto ce da vazi i za nas

Liitokala Punjac za Ni MH baterije, da ne uzimate one skalamerije sa Temua, Lii-500 bez adaptera je 15$, ko ima adapter to je dobra opcija, sa adapterom je 20$

US $47.23 | Liitokala Lii-500 Lii-S12 D4XL 18650 Smart Battery Charger,3.7V 18350 14500 18500 21700 26650 1.2V AAA NiMH Lithium LCD Charger
8.72$, @slobomo je uzimao koliko se secam i navodno su ok

US $40.61 | HOCO EW72 Wirelss Bluetooth 5.4 ANC Noise Reduction Earphone With LED Full Touch Smart Screen Charging Box Music Sports Earbuds

Netac SSD 120GB za 6.96$, 1TB je oko 36$

US $13.32 | Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC

Poslednja izmena:
US $41.87 | Data Frog Wireless Controller For Nintendo Switch OLED/LITE/PC Console Pro Gamepad with Programmable Turbo Function RGB Light

Data Frog su baš dobri. Da li imate neku preporuku za BT Stik za njih ?

Ja lepo kažem da su se oni za evropsko prvenstvo ispucali. Svi su tada uzimali sa 1$ kuponima i coinsima stvari za džabe, a ovi iz EU su imali još grdnije kupone preko onog klađenja. Od tada ali potpuno zamro. I coins popusti su jako oslabili, a ni u ovim igrama nema više nikakvih kupona. Već 4 meseca je u suštini ona vanila aplikacija, sa regularnim "popustima" svaki mesec.

Loš potez alija jer ljudi masovno prelaze na temu. Možda se to ne vidi ovde, ali svi živi u mojoj okolini listaju temu uključujući babe u busu. Kao da ljudi nikad nisu čuli za ali pa je temu neko revolucionarno otkriće. Reklama je čudo, a i temu koristi lukave taktike.

Da se nadovezem, ako nije ista cena kroz klik, morate po Coins delu da trazite, neko ce sigurno to da napise :p

Sve sto stavljam vazi za kupovinu kroz MK, nesto ce da vazi i za nas

Liitokala Punjac za Ni MH baterije, da ne uzimate one skalamerije sa Temua, Lii-500 bez adaptera je 15$, ko ima adapter to je dobra opcija, sa adapterom je 20$

US $47.23 | Liitokala Lii-500 Lii-S12 D4XL 18650 Smart Battery Charger,3.7V 18350 14500 18500 21700 26650 1.2V AAA NiMH Lithium LCD Charger
8.72$, @slobomo je uzimao koliko se secam i navodno su ok

US $40.61 | HOCO EW72 Wirelss Bluetooth 5.4 ANC Noise Reduction Earphone With LED Full Touch Smart Screen Charging Box Music Sports Earbuds

Netac SSD 120GB za 6.96$, 1TB je oko 36$

US $13.32 | Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC
Nema više SSD-ova, ostao samo od 1TB. Verovatno će dopuniti kasnije.

Edit:

Ima 128GB kada se stavi MKD. Naručih jedan, izašlo 6.51$. Hvala. 😁

Zeblaze Btalk 3 Plus za 9.64$, ko hoce da proba, MK novcici - plus NEMA Amoled ekran, Pro ima

US $46.55 | New Zeblaze Btalk 3 Plus Voice Calling Smart Watch 1.39'' Large HD Color Display Fitness Tracking Smartwatch for Men and Ladies

@vladat1 Ugreen i Baseus, koji nadjes jeftinije. Mozda budu imali blago kasnjenje, pretrazi temu jer je neko uzimao bas za dzojstick.

Ja koristim Baseus za prebacivanje nekih gluposti i za neke brze provere BT uredjaja, nisam pratio latencije ali vidim da neki pominju po review-ima.

Poslednja izmena:
Hteo bih da porucim danas dva ugreen punjaca od 65w pa me interesuje izmedju ova dva modela u cemu je razlika?Da li samo u izgledu ili ima jos nesto u razlici punjaca?Ako moze neki odgovor?

https://www.aliexpress.com/item/100...o.best.0.0.4a862c25QYvtEf&mp=1&sourceType=561 izadje me sa shippingom nekih 28 eura.
Ili ovaj model
https://www.aliexpress.com/item/400...280195d4723af056069b5981804&afSmartRedirect=y izadje me nekih 29 eura.

Planiram kupovinu samsung galaxy s24 ultra za sebe i sestru pa mi trebaju neki malo kvalitetniji punjaci i izbor se sveo na neki od ova modela.Pa me interesuje da li izmedju ova dva modela ima nekih konkretnijih razlika i da li je ova cena ok ili se moze izboksovati neka bolja cena za ove punjace?

Poslednja izmena:
I dalje na temu kod one radnje imate opcije za kodak SSD 256 gb za 927 RSD i za 1 tb po ceni od 2.400 RSD.

I dalje na temu kod one radnje imate opcije za kodak SSD 256 gb za 927 RSD i za 1 tb po ceni od 2.400 RSD.
Ludilo cena iako je "spor" SATA3, elem jel neko ima neki info jel su ovo ok ssd-ovi?

Vrh Dno