Ok, samo te obavjestava da ce biti razlika izmedju stvarne sobne i ocitane temperature.Pozdrav svima, kupio sam Gree Clivia 12 pre 2 meseca i prosto ne znam šta da kažem... Pucketanje me izluđuje, reklamirao sam i dobio napismeno da je to normalno i ne spada u tehničku neispravnost... Stvarno nisam očekivao od klime nikakav drugi zvuk osim izduvavanja, zadavanja komandi sa daljinca i koji klik pri početku ili kraju rada. Gađanje temperature mu izgleda isto nije jača strana, ili moji termometri na zidu nisu ispravni... Imam jedno pitanje, pošto imam instaliranu aplikaciju, ako neko zna, prilikom pritiskanja dugmića označenih strelicom izlazi mi obaveštenje sa druge slike. Ne znam kako to da sredom?
Istina je da nisko moduliraju... iako ovde nema mnogi koji izbacuju grafikoni (p115) itd. ali ne brini i one pale/gase (kao svaka klima) kad je spolja u dobrom plusu...Kod mene klime isto lucketaju ponekad ali to mi je normalno...japance, ako je istina da ne pucketaju, spasava mozda sto konstantno rade isto i sto nize moduliraju, ako je istina da tako rade.
Ma mi smo takav narod kad bi neka klima na -10c vukla samo 150w ipak bi nesto cackali da je makar spustimo na 100wBilo bi korisno da svaka klima ima opciju da nastimas na koliko vati zelis da modulira i vozdra.
Imam Airy novi model 18k,planiram da uzmem Tapo utucnicu pa cu vam preneti utiske i rezultate o modulaciji,radi u otvorenoj prostoriji od 32 kvadrata ali stize da ugeje i hodnik sa sobom koja je tacno naspram klime koja kroz hodnik zagreva na zadanih 24C i nju da ugreje na 23C,ali to je na ovim sadasnjim nocnim temperaturama.Nisam primetio nikakva pucketanja klima se ne gasi cesto,ne cujne su i spoljna i unutrasnja jedinica i prilikom postignute temperature podigne pero usmerivaca i smanji temperturu izduva znaci ne gasi se kao on/off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari