Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pretpostavljam da ce cene biti iste ili vece na MTS-u kad objave. Dakle svi Box paketi u proseku cena gore 500+ RSD-a
Bice vise :D Crveni Box je 1100 din skuplji, najskuplji sa brzinom od 10gbps je 10100
Juče zvali, ističe mi 21.11 BOX crveni. Devojka predložila 1 mesec za dinar, posle negodovanja predložila 3 meseca po 50%. Rekoh nisam zainteresovan, imam bolju ponudu. Ostavila me na vezi da vidi šta može i ponudila 14 meseci po 50%. Rekoh ne hvala. Čujemo se neki drugi put.

Žalba na promenu cena paketa MTS, ako si pod UO, je prolazila početkom ove godine.
Sad kad te budu zvali vazice nova ponuda, ova od danas… Ako ti nije bitan samo net onda si trebao da uzmes juce, vidi na supernova sajtu pakete televizije bice isto.
Sto se zalbe tice ovde nema osnova za zalbu od strane korisnika koji su pod aktivnim ugovorom jer se ne odnosi na njih, jedino ako bude u buducnosti povecanje.

Ako se i Yettel i SBB i ostali kablovski operateri ugledaju na ove gotovi smo, meni podignu li cenu u toku ugovora ćao, iako imam popust u toku cele ugovorne obaveze.
pa trenutno sbb i yettel ima vise sanse da dobiju sada korisnike ako oni dignu nemaju sanse mts i sn su sebe zakopali sad do dna .. brate 200/200 mnogo skupo

Sto se zalbe tice ovde nema osnova za zalbu od strane korisnika koji su pod aktivnim ugovorom jer se ne odnosi na njih, jedino ako bude u buducnosti povecanje.
Pa da li onda nama sa super plan 2L na primer ostaju svi kanali otključani i MAX app (za koju mi i dalje nisu poslali kredencijale)?

Pa da li onda nama sa super plan 2L na primer ostaju svi kanali otključani i MAX app (za koju mi i dalje nisu poslali kredencijale)?
Tako je, ovo je samo za nove korisnike, pisao sam vec par puta.
Sto se Maxa tice jedino sto prolazi ljudima je umanjenje racuna zbog toga i to samo onima koji pisu prigovor svakog meseca…

Bice vise :D Crveni Box je 1100 din skuplji, najskuplji sa brzinom od 10gbps je 10100
Ja ne vidim na MTS-ovom sajtu jos uvek ikakvu ponudu za Box. I koji je to sad paket 10gbps? jel to novi Zlatni box? Puna cena je idiotizam, sa 50%popusta na ceo ugovor je mozda i ok

cene su iskreno ogromne ne znam sta bi reko :/
Ja ne vidim na MTS-ovom sajtu jos uvek ikakvu ponudu za Box. I koji je to sad paket 10gbps? jel to novi Zlatni box? Puna cena je idiotizam, sa 50%popusta na ceo ugovor je mozda i ok
5000 din za 10gb .. ni u snovima ni u ludilu

Sad kad te budu zvali vazice nova ponuda, ova od danas… Ako ti nije bitan samo net onda si trebao da uzmes juce, vidi na supernova sajtu pakete televizije bice isto.
Mislim da se više isplati 24 po 50% nove cene, nego stara 14m x 50% + 10m x 100%.

cene su iskreno ogromne ne znam sta bi reko :/

5000 din za 10gb .. ni u snovima ni u ludilu
Niko nije rekao da nisu. Ali ako biram od dva zla uvek biram manje, i uvek gledam odnos cena kvalitet... Kao kada sam uzimao prosli put Box, tada je cini mi se dal Beli ili Plavi bio 400 dinara mesecno jeftiniji od Zlatnog a dobijao se skoro 50% brzi internett, i Soko max tarifa (za 400RSD-a razlike) pa normalno da cu uzeti jaci. Tih 400 RSD-a je danas manje vise jedna pakla cigara ili jedno pice u kaficu

1730792415170.pngsuper nove ocito ce bit slicno samoubaceno izbaceno 4k dinzi previse brate sto jest jest

Šta li će davati novim korisnicima :) Ako bude 12m po dinar, možda i pređem. U suprotnom, A1 12 meseci mega plan besplatno, yunet 2000 za 200/100 (možda i pojačam na nešto više), EON od ćaleta, i pokrpih se ja.

Šta li će davati novim korisnicima :) Ako bude 12m po dinar, možda i pređem. U suprotnom, A1 12 meseci mega plan besplatno, yunet 2000 za 200/100 (možda i pojačam na nešto više), EON od ćaleta, i pokrpih se ja.
verovatno ce sad ostali provajderi dobit malo korisnika a ovi kad svate da gube smanjice . malo je *******o sto misle da su ovime nesto doneli msm jesu iskreno 200/200 to je VRH jebote stvarno upload dobar down dobar ali cena uzas.,

Ne znam da li je iko ikad smanjio cenu usluga nakon poskupljenja. Jedino što može (moooožda) da se desi je da uvedu još neki mesec popusta pa da se čini da je bolja situacija nego ranije, ali cene će biti zakucane.

Mislim da je to stari? Videh to. Bilo bi OK da je novi. Novi će preko 6k sigurno.

Znaju oni dobro šta rade i verovatno će nove cene danas ugledati svetlost dana.

Nazad
Vrh Dno