Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja nesto mislim da ce smanjivati ove cene da su namerno stavili ove vece cisto radi reakcije, mislim da ce morati malo da koriguju na dole, mozda gresim ali ne bi pogresili da smanje uopste.

EDIT:
Znam ocekivao sam takvu reakciju i namerno sam to napisao, ali se to jednom vec desilo da daju jednu cenu pa da posle 24h smanje.
Sad sto su neki od vas toliko mladi da se toga ne secaju to je njihov ne moj problem😄

Poslednja izmena:
@ekoguard Ako emituješ obveznice na 900 miliona dolara da bi platio obaveze za fudbal, isplaćao rate kredita za masovnu kupovinu operatera po Srbiji, za nove investicije po svetu, sponzorstva i šta sve ne, a one ti dospevaju za 5 godina a imaš da lupim 5 miliona korisnika, ti moraš od jednog korisnika da zaradiš 3€ mesečno, ne da prihoduješ, da zaradiš da bi vratio samo glavnicu duga, ne i kamate.

Uzmi sva zaduženja koja se približavaju 3 milijarde evra. Oni moraju kako znaju i umeju da od svakog korisnika zarade bar 10€ mesečno čistog profita da bi imali ikakve šanse da servisiraju obaveze. U proseku zarada mora da im bude bar 10€ ako ne i više po korisniku. Ne mogu oni da smanje cene, sami su sebe doveli u tu situaciju, a nas ostavili bez konkurencije i sad moramo da se snalazimo.

Жив био, ми о томе већ неколико страна теме. Одушевљени и еуфорични, к'о што видиш.....

@A100
jedno vreme na toj stranici nije bilo ništa, skoro se opet pojavio sadržaj, jer su nešto ispravljal, menjali
nisam baš toliko slep :)
to svakako ne menja činjenicu da nema box 3 bez tva
^ box 3 je od danas u ponudi samo kakav i jeste na sajtu odnosno fixni, net i tv, bez opcije za box 3 sa postpejd brojem
auuu sjajno. gde bežati.

@ekoguard Ako emituješ obveznice na 900 miliona dolara da bi platio obaveze za fudbal, isplaćao rate kredita za masovnu kupovinu operatera po Srbiji, za nove investicije po svetu, sponzorstva i šta sve ne, a one ti dospevaju za 5 godina a imaš da lupim 5 miliona korisnika, ti moraš od jednog korisnika da zaradiš 3€ mesečno, ne da prihoduješ, da zaradiš da bi vratio samo glavnicu duga, ne i kamate.

Uzmi sva zaduženja koja se približavaju 3 milijarde evra. Oni moraju kako znaju i umeju da od svakog korisnika zarade bar 10€ mesečno čistog profita da bi imali ikakve šanse da servisiraju obaveze. U proseku zarada mora da im bude bar 10€ ako ne i više po korisniku. Ne mogu oni da smanje cene, sami su sebe doveli u tu situaciju, a nas ostavili bez konkurencije i sad moramo da se snalazimo.
Kad nesto sto vredi 10-50 miliona a ti placas 200-500 miliona. Nema tu poslovanja znamo svi kako se to zove,sad je 3 milijarde sa ovih 900 bice 4 milijarde duga. Ko ce to vratiti ?Kao uvek do sada svi gradjani Srbije.

Nek im vraćaju malo i građani BiH, Crne Gore, zapadne Evrope posluju oni i tamo :D

Sbb ima mnogo veće dugove, i oni nas sisaju kao i svi drugi pa se ne drami oko prava za premijer ligu. Kada su hteli da privatizuju Telekom protestovalo se na ulicama jer tobože treba ostati državno, eto vam sada. Ćuti i plaćaj ili ne koristi Box pakete, kupi antenu i gledaj 25 kanala besplatno a za net uzmi postpaid i eto ustede.

I gde je taj paket od 10gbit? Koju opremu daju?

I gde je taj paket od 10gbit? Koju opremu daju?
Bice da nema tog paketa.
^ box 3 je od danas u ponudi samo kakav i jeste na sajtu odnosno fixni, net i tv, bez opcije za box 3 sa postpejd brojem
Cek ali Box2 ima sa mobilnom. Ja mislim da oni ne znaju sta rade i da ce biti jos ovde izmena a nema ni taj tvoj 10Gbit net.
Koliko vidim najveca promena je to sto su sad skoro svi paketi sa simetricnim brzinama i kontam da na osnovu toga i dodatnih GB u mobilnoj "traze" da im vise placamo, problem je samo sto to njih nista ne kosta a traze da se vise plati.
Jel su oni to upgade-ovali HW kod njih pa sad daju simetricne brzine koje su bile nezamislive i koje niko nije verovao da ce imati kod nas.
Znas li nesto o tome?

Poslednja izmena:

Sa cenom od 2000 oni imaju bar 10 evra po korisniku
Al ocito idu na to da imaju 20 evra po korisniku, sto ce i dobiti ako nekome uzmu 35+ evra a nekome daju popust i uzmu 15+ evra

Imaju oni daleko preko 10€ od mene 40+ a brdo njih znam koji i vise placaju, sta to imas ispod 10€ sad nista, a da ne pricam koliko fino placaju nasi "Nemci", nasi Austrijanci" ovi iz BiH djene djene ali i oni su preko 10 jevrica, kod nas isto, CG isto imaju oni mesta za spustanje budite sigurni al dal hoce to je drugo pitanje.
"Jedan" se stalno sa TV javlja i prica da je obuzdata inflacija, da je u padu da je manja od 4% itd, ne vidim razlog ovom povecanju ja da mogu trazio bih razlog povecanju, recimo to bi trebala da bude jedna od uloga Ratela kao sto svojevremeno NBS nije dozvolio bankama da povecaju cenu odrzavanja jer nije bilo opravdano, kao sto nije dala takodje pre koju godinu tj vratila premije za osiguranja, tako bi svako od ISP trebao da dobije odobrenje od recimo Ratela za poskupljenje ili ministarstva telekomunikacija sa obrazlozenjem sta je to poskupelo i sa obrazlizenjem Ratela ili ministarstva da li je to zaista opravdano i u kom procentu.
E da sam ja vlast ali zato i nisam jer kod mene nikakve kradje nisu dobrodosle a ovi(svi oni) na tome i pocivaju, al da ne idem u politiku.

U pravu si... Kad čujem tako u neformalnom razgovoru od drugih pod kakvim su sve globama, kakave cifre plaćaju, ne bude mi dobro. Slabo se snalaze, ne dolaze do informacija i na kraju nastradaju.

Ja vidim jednu zanimljivost u novoj ponudi:

Box 4 je indentičan po ceni i ponudi kao Super Plan 4:
Crveni 6.599 = 200/200 + TV sa jednim paketom + Fiksni + Omorika S
Plavi 6.999 = 400/400 + TV sa dva paketa + Fiksni + Omorika M
Beli 7.599 = 600/600 + TV sa tri paketa + Fiksni + Soko Lite
Zlatni 8.199 = 1000/500 + TV sa četiri paketa + Fiksni + Soko Max

Box 3 je identičan po ceni i ponudi kao Super Plan 3:
S 4.599 = 200/200 + TV sa jednim paketom + Fiksni
M 4.999 = 400/400 + TV sa dva paketa + Fiksni
L 5.699 = 600/600 + TV sa tri paketa + Fiksni

Samo razmišljam da li to znači da će Telekom u nekom trenutku da spoji ponudu za mts i supernova-u.

Naravno neće sve biti isto sa tehničke strane: supernova live tv je coax, mts live tv je ip multicast. Supernova internet je noviji sistem, mts internet je originalno SMIN sistem.

Ali sve ostalo: Gledanje TV unazad, VOD možda bude novi Move sistem, a povezivanje na internet će verovatno biti takođe objedinjeno (i možda svi dobiju CGNAT o_O)

Po[tovani,
Da li će trenutne BOX pakete koji su pod UO da prebace na ove nove pakete sa novim cenama?

• Interesting
Reagovanja: M J
Bice da nema tog paketa.

Cek ali Box2 ima sa mobilnom. Ja mislim da oni ne znaju sta rade i da ce biti jos ovde izmena a nema ni taj tvoj 10Gbit net.
Koliko vidim najveca promena je to sto su sad skoro svi paketi sa simetricnim brzinama i kontam da na osnovu toga i dodatnih GB u mobilnoj "traze" da im vise placamo, problem je samo sto to njih nista ne kosta a traze da se vise plati.
Jel su oni to upgade-ovali HW kod njih pa sad daju simetricne brzine koje su bile nezamislive i koje niko nije verovao da ce imati kod nas.
Znas li nesto o tome?
Nema vise ni Box 2 ni Box 3 sa postpejd brojem, ukinuto je.
Sto se tice novog 10gbps paketa bice kroz para dana ako ne i danas (vidis da desno od zlatnog boxa ima prazno polje) jer ima jos novina koje se uvode a koje nisu na sajtu.

Nema vise ni Box 2 ni Box 3 sa postpejd brojem, ukinuto je.
Sto se tice novog 10gbps paketa bice kroz para dana ako ne i danas (vidis da desno od zlatnog boxa ima prazno polje) jer ima jos novina koje se uvode a koje nisu na sajtu.
Ne sa postpaid brojem vec sa mobilnim internetom.

Prilozi

• Screenshot_2024-11-05-17-06-09-746_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-05-17-06-09-746_com.android.chrome-edit.jpg
    91 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_2024-11-05-17-07-24-576_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-05-17-07-24-576_com.android.chrome.jpg
    62 KB · Pregleda: 40
^ korisnik je danas napisao da ne vidi ponudu za box 3 bez tv-a, mislivsi na box 3 sa postpejd brojem jer box 3 nikad nije ni postojao sa mobilnim netom, bila je kombinacija fix+net+tv, fix+net+msat, fix+net+post, fix+tv+post

Zašto su na sajtu cene box paketa u evrima?
U dinarima kao i uvek
Ko zna koju str si gledao.
Ti si verovatno na mtsdoo sajtu gledao tamo jesu cene u € ali to nije sajt za srpsku teritoriju vec inostranstvo.

Prilozi

• Screenshot_2024-11-05-17-33-58-164_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-05-17-33-58-164_com.android.chrome.jpg
    81 KB · Pregleda: 40
1730826860003.png iskreno nije skupo samo ja imam optiku od super nove a voleo bih da predjem na ovo , kod super noveNE DA JE PRESKUPO nego zlej
1730826987821.png oni su krenuli da uniste firmu ili kako sta nije mi sad jasno

Vrh Dno