Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

^ bez popusta :D
Primera radi, Crveni Box je sad 5600 bice 6700. Doslo je do velikih promena i na postpejdu pa mora i ovde da se odrazi to.

a stare korisnike ko sisa ostani te na istim brzinama i to je to pa fer do jaja xD
Pa plati novu cenu i dobices veci net :)
Bolje opcija nego forsiranje.. 99% ljudi vrvt ne moze ni osnovni net Boxa da iskoristi, zasto da placaju vise automatski?
Hocete opet famoznu "optimizaciju zarade" iz 2012 ;)

Zdravo svima,

Da li ima neki mts agent prodaje na forumu koji može da ponudi neke benefite za stare i nove korisnike?

Agnet moze da da ponudu za nove korisnike, za stare daje sluzba telekoma. A najbolji popust stari korisnici dobijaju ako zatraze idp ili migracioni broj.
Tehnicki gledano, agent ne moze da ti da nikakav benefit kao novom korisniku :D To je sve unapred odredjeno i agent MORA da ti da ono sto ti sleduje. Sad je npr 14 meseci po 1 dinar, agent ne moze da ti da 6-12 meseci, hteo ne hteo, mora svih 14 :D
S druge strane, agent MOZE da ti da odredjeni broj meseci popusta kako za postpejd tako i za box pakete, samo je pitanje da li hoce :)

Imam isti paket na bakru VDSL i placam 2688din sa identifikacijom poziva na fiksnom(koja je oko 70 din).Ako su ti tu cenu naveli u ugovoru trebao si odmah da reklamiraš i ne potpisuješ dok ti ne objasne zašto je suma veća.Ovako....
Nisam baš previše vispren i pri sebi poslednjih dana i slepo sam poverovao da će sve ostati isto, izuzev činjenice da su zapravo ljige. Ali, prelistao sam sad forum i video da od sutra kreće poskupljenje, pa možda je i bolje kad sve stavim na vagu.

Druga ugovorna obaveza za BOX 4, drugi put 50 posto popusta. Doduše i prelazak sa crvenog na plavi lajt ali ko ga šiša, valja ostaviti i bakšiš 😀

Može li i meni da se javi agent za novi box paket na optici (Beograd). Prelazak sa SBB.

Ističe mojima ugovor za neki dan i juče su im ponudili 12 meseci 50% pretplate, što su odbili. Danas zvali nude 16 meseci 50% kao od sutra važe nove cene. Isto su odbili.
A pre neki dan mene su zvali i ponudili mi kao novom korisniku 14 meseci po 1 din ( živimo u različitim gradovima).
Da li se zna šta je najviše što nude starim korisnicima ?

@Milosnis018 ako su postojeći korisnici na optici mogu da izvuku puna 24 meseca 50%. Samo je bitno da na datum isteka ugovorne obaveze ( ili kasnije ) svrate do mts-a i traže zahtev izdavanja IDP broja i ostave mob kontakt. Znači ne pominju raskid već samo zahtev izdavanja IDP broja.

Prelistaj ovu temu unazad 2-3 strane

Mada ako novi paketi budu puno skuplji možda bude isplativije uzeti ovo 16x50% na stare pakete. Naravno pod uslovom da ne diraju stare korisnike

^ pa to mozes jos danas da uradis, sutra ako ti istice ugovor idu novi paketi kao i za nove korisnike

Juče podneo zahtev za izdavanje IDP broja, danas zvali i ponudili 24m sa 50 posto popusta. Stiglo sve na mejl sa tri atačmenta, samo potvrdio i to je to. Optika je u pitanju. Box plavi.

cene boze ti sacuvaj i pomozi ne znam ko ce vise uzimat kod mts .. ista preskupo sine

Ja nigde ne mogu da nadjem nove cene.

na MTS sajtu nema nista za sada na super novoj boze ti sacuvaj care digli cene u nebo

Telekom se definitivno izgubio sa cenama hahaha cus boster net ubrzanje neta 150din za 200mb dnevno. 🤣🤣🤣

Prilozi

• Screenshot_20241105_074919_Opera.jpg
    Screenshot_20241105_074919_Opera.jpg
    154 KB · Pregleda: 61
Pretpostavljam da ce cene biti iste ili vece na MTS-u kad objave. Dakle svi Box paketi u proseku cena gore 500+ RSD-a

Ja SuperPlan2L plaćam 3700 (400/200Mbps) sad ekvivalent sa 400/400 i slabijom TV uslugom košta 4800 to je +1100 dinara za srednji paket sa samo dve usluge.

Ako se i Yettel i SBB i ostali kablovski operateri ugledaju na ove gotovi smo, meni podignu li cenu u toku ugovora ćao, iako imam popust u toku cele ugovorne obaveze.

Juče zvali, ističe mi 21.11 BOX crveni. Devojka predložila 1 mesec za dinar, posle negodovanja predložila 3 meseca po 50%. Rekoh nisam zainteresovan, imam bolju ponudu. Ostavila me na vezi da vidi šta može i ponudila 14 meseci po 50%. Rekoh ne hvala. Čujemo se neki drugi put.
Ako se i Yettel i SBB i ostali kablovski operateri ugledaju na ove gotovi smo, meni podignu li cenu u toku ugovora ćao, iako imam popust u toku cele ugovorne obaveze.
Žalba na promenu cena paketa MTS, ako si pod UO, je prolazila početkom ove godine.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno