obnovicu ja samo me zanima koju daju za te pare i sta nude vrlo rado cu obnovim ako je 200 ili 300mb^ pa ostaje ti ta brzina sem ako ne obnovis ugovor po novom![]()
obnovicu ja samo me zanima koju daju za te pare i sta nude vrlo rado cu obnovim ako je 200 ili 300mb^ pa ostaje ti ta brzina sem ako ne obnovis ugovor po novom![]()
Pricas o minimalnom poskupljenju od 1000 dinara sa popustom od 50% ili bez popusta? 🤣^ pa ostaje ti ta brzina sem ako ne obnovis ugovor po novom![]()
Pa plati novu cenu i dobices veci neta stare korisnike ko sisa ostani te na istim brzinama i to je to pa fer do jaja xD
A sta sa korisnicima koji placaju brzine kao vi a njima ostaje 20 brzina a nekad je ne dogura ni do 10 brzina. Njih ko j... 🤣a stare korisnike ko sisa ostani te na istim brzinama i to je to pa fer do jaja xD
Agnet moze da da ponudu za nove korisnike, za stare daje sluzba telekoma. A najbolji popust stari korisnici dobijaju ako zatraze idp ili migracioni broj.Zdravo svima,
Da li ima neki mts agent prodaje na forumu koji može da ponudi neke benefite za stare i nove korisnike?
isto ko i nama na optici boli ih apciha. 10 ti je dosta xDA sta sa korisnicima koji placaju brzine kao vi a njima ostaje 20 brzina a nekad je ne dogura ni do 10 brzina. Njih ko j... 🤣
Tehnicki gledano, agent ne moze da ti da nikakav benefit kao novom korisnikuAgnet moze da da ponudu za nove korisnike, za stare daje sluzba telekoma. A najbolji popust stari korisnici dobijaju ako zatraze idp ili migracioni broj.
Nisam baš previše vispren i pri sebi poslednjih dana i slepo sam poverovao da će sve ostati isto, izuzev činjenice da su zapravo ljige. Ali, prelistao sam sad forum i video da od sutra kreće poskupljenje, pa možda je i bolje kad sve stavim na vagu.Imam isti paket na bakru VDSL i placam 2688din sa identifikacijom poziva na fiksnom(koja je oko 70 din).Ako su ti tu cenu naveli u ugovoru trebao si odmah da reklamiraš i ne potpisuješ dok ti ne objasne zašto je suma veća.Ovako....
uzimaj odma xD sta te brigaJuče podneo zahtev za izdavanje IDP broja, danas zvali i ponudili 24m sa 50 posto popusta. Stiglo sve na mejl sa tri atačmenta, samo potvrdio i to je to. Optika je u pitanju. Box plavi
znaci krecemo polako xD
Žalba na promenu cena paketa MTS, ako si pod UO, je prolazila početkom ove godine.Ako se i Yettel i SBB i ostali kablovski operateri ugledaju na ove gotovi smo, meni podignu li cenu u toku ugovora ćao, iako imam popust u toku cele ugovorne obaveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari