Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

^ bez popusta 😀
Primera radi, Crveni Box je sad 5600 bice 6700. Doslo je do velikih promena i na postpejdu pa mora i ovde da se odrazi to.

a stare korisnike ko sisa ostani te na istim brzinama i to je to pa fer do jaja xD
Pa plati novu cenu i dobices veci net 🙂
Bolje opcija nego forsiranje.. 99% ljudi vrvt ne moze ni osnovni net Boxa da iskoristi, zasto da placaju vise automatski?
Hocete opet famoznu "optimizaciju zarade" iz 2012 😉

Zdravo svima,

Da li ima neki mts agent prodaje na forumu koji može da ponudi neke benefite za stare i nove korisnike?

Agnet moze da da ponudu za nove korisnike, za stare daje sluzba telekoma. A najbolji popust stari korisnici dobijaju ako zatraze idp ili migracioni broj.
Tehnicki gledano, agent ne moze da ti da nikakav benefit kao novom korisniku 😀 To je sve unapred odredjeno i agent MORA da ti da ono sto ti sleduje. Sad je npr 14 meseci po 1 dinar, agent ne moze da ti da 6-12 meseci, hteo ne hteo, mora svih 14 😀
S druge strane, agent MOZE da ti da odredjeni broj meseci popusta kako za postpejd tako i za box pakete, samo je pitanje da li hoce 🙂

Imam isti paket na bakru VDSL i placam 2688din sa identifikacijom poziva na fiksnom(koja je oko 70 din).Ako su ti tu cenu naveli u ugovoru trebao si odmah da reklamiraš i ne potpisuješ dok ti ne objasne zašto je suma veća.Ovako....
Nisam baš previše vispren i pri sebi poslednjih dana i slepo sam poverovao da će sve ostati isto, izuzev činjenice da su zapravo ljige. Ali, prelistao sam sad forum i video da od sutra kreće poskupljenje, pa možda je i bolje kad sve stavim na vagu.

Druga ugovorna obaveza za BOX 4, drugi put 50 posto popusta. Doduše i prelazak sa crvenog na plavi lajt ali ko ga šiša, valja ostaviti i bakšiš 😀

Može li i meni da se javi agent za novi box paket na optici (Beograd). Prelazak sa SBB.

Ističe mojima ugovor za neki dan i juče su im ponudili 12 meseci 50% pretplate, što su odbili. Danas zvali nude 16 meseci 50% kao od sutra važe nove cene. Isto su odbili.
A pre neki dan mene su zvali i ponudili mi kao novom korisniku 14 meseci po 1 din ( živimo u različitim gradovima).
Da li se zna šta je najviše što nude starim korisnicima ?

@Milosnis018 ako su postojeći korisnici na optici mogu da izvuku puna 24 meseca 50%. Samo je bitno da na datum isteka ugovorne obaveze ( ili kasnije ) svrate do mts-a i traže zahtev izdavanja IDP broja i ostave mob kontakt. Znači ne pominju raskid već samo zahtev izdavanja IDP broja.

Prelistaj ovu temu unazad 2-3 strane

Mada ako novi paketi budu puno skuplji možda bude isplativije uzeti ovo 16x50% na stare pakete. Naravno pod uslovom da ne diraju stare korisnike

^ pa to mozes jos danas da uradis, sutra ako ti istice ugovor idu novi paketi kao i za nove korisnike

Juče podneo zahtev za izdavanje IDP broja, danas zvali i ponudili 24m sa 50 posto popusta. Stiglo sve na mejl sa tri atačmenta, samo potvrdio i to je to. Optika je u pitanju. Box plavi.

cene boze ti sacuvaj i pomozi ne znam ko ce vise uzimat kod mts .. ista preskupo sine

na MTS sajtu nema nista za sada na super novoj boze ti sacuvaj care digli cene u nebo

Telekom se definitivno izgubio sa cenama hahaha cus boster net ubrzanje neta 150din za 200mb dnevno. 🤣🤣🤣

Prilozi

• Screenshot_20241105_074919_Opera.jpg
    Screenshot_20241105_074919_Opera.jpg
    154 KB · Pregleda: 61
Pretpostavljam da ce cene biti iste ili vece na MTS-u kad objave. Dakle svi Box paketi u proseku cena gore 500+ RSD-a

Ja SuperPlan2L plaćam 3700 (400/200Mbps) sad ekvivalent sa 400/400 i slabijom TV uslugom košta 4800 to je +1100 dinara za srednji paket sa samo dve usluge.

Ako se i Yettel i SBB i ostali kablovski operateri ugledaju na ove gotovi smo, meni podignu li cenu u toku ugovora ćao, iako imam popust u toku cele ugovorne obaveze.

Juče zvali, ističe mi 21.11 BOX crveni. Devojka predložila 1 mesec za dinar, posle negodovanja predložila 3 meseca po 50%. Rekoh nisam zainteresovan, imam bolju ponudu. Ostavila me na vezi da vidi šta može i ponudila 14 meseci po 50%. Rekoh ne hvala. Čujemo se neki drugi put.
Ako se i Yettel i SBB i ostali kablovski operateri ugledaju na ove gotovi smo, meni podignu li cenu u toku ugovora ćao, iako imam popust u toku cele ugovorne obaveze.
Žalba na promenu cena paketa MTS, ako si pod UO, je prolazila početkom ove godine.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno