Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Uvek ima opcija , mozda u malom delu populacije koji zivi bas u predelima gde nema ni puta (asfalta) , nema skoro nista.
Neki su lepo uzeli kucni net (A1 , Yettel) samo je pitanje ko zeli da se prilagodi i da ga vise ne deru i prave majmunom.

Lako je za mene i tebe, i par promila, kolega na ovom forumu, mi smo poslednji Mohikanci koji jure MIKove i IDPove, pregovaraju, šalju mailove kada jednostrano povećaju cene ili izmene uslove...
Lako ću ja, ako mi Box 3/4 bude skočio tigrovim skokom u nebesa, ja ću kad istekne UO na kombo Orion TV-a (izganjao 55%popusta na paket na 3 Smart uredjaja) i neciji VDSL net (Orion, valjda ce se i Beotel vratiti). Sve te opcije su mi povoljnije ako MTS bezobrazno poskupi a uslugu ne unapredi. Izmedju ostalog i sad mi je zbog posla, last stand back up Kucni net A1 (i kod njih kao dugogodisnji korisnik dobio dobar popust).

Napisao je kolega pre par postova da idu simetrični paketi na optici 200/200, 400/400.....

Napisao je kolega pre par postova da idu simetrični paketi na optici 200/200, 400/400.....
a super nova ko nas sisa P: e jebo ga
^ nije od ponedeljka nego od utorka.
Ne dolazi do povecanja cena i promena za aktuelne ugovore.
Brzine ce postati simetricne u Box paketima (200/200, 400/400 itd) s tim sto ce biti i jedan paket od 10 gbps.
Cene ce skociti kako za postpejd tako i za box i to poprilicno. Konkretno za Box 4 od 6700 pa na gore. Menjanje postpejd tarifa, neke se brisu, neke menjaju naziv, skacu cene, vise neta itd…

That’s all folks ;)
a za super novu jel ima sta?

Koliko box uređaja se može dobiti uz tarifu Box3 (Net600+TV Max) ?

… interesantno koliko su se razmileli na sve strane i zovu neprekidno… kao da im se žuri, da pre tog datuma 5.11., uvale što više mogu…

Koliko box uređaja se može dobiti uz tarifu Box3 (Net600+TV Max) ?
Ako misliš na besplatno uz paket, obično ide jedan dodatni.
U slučaju da pitaš za maksimalan broj, bilo je ukupno 4 STB uređaja. To nisu menjali još od adsl-a koliko mi je poznato. Dobija se switch takođe.
Takođe nisu ni cenu od 150 dinara po dodatnom odavno menjali:

Је л ово нека новина за Соко Лајт?

Prilozi

• IMG_4366.png
    IMG_4366.png
    234 KB · Pregleda: 89
Preminuo mi je roditelj, na koga se vodio BOX 2 paket (internet + telefon), i sada naravno, sledi poništenje starog ugovora i potpisivanje novog na moje ime. Međutim, stari računi su iznosili 2600 dinara (koliko se sećam, to je postignuto "pretnjom raskida ugovora" kad je još bilo najavljeno poskupljenje oko marta?), dok sada u novom ugovoru stoji 2800, iako sam naveo da želim potpuno iste brzine, postavke, opcije, itd.

Da li su me odradili na majmuna, ili postoji šansa da se žalim i plaćam po staroj ceni jer jos uvek nije prošlo 30 dana od potpisa? I da li uopšte vredi raditi to, jer ne želim da im dam ni 1 dinar.

Preminuo mi je roditelj, na koga se vodio BOX 2 paket (internet + telefon), i sada naravno, sledi poništenje starog ugovora i potpisivanje novog na moje ime. Međutim, stari računi su iznosili 2600 dinara (koliko se sećam, to je postignuto "pretnjom raskida ugovora" kad je još bilo najavljeno poskupljenje oko marta?), dok sada u novom ugovoru stoji 2800, iako sam naveo da želim potpuno iste brzine, postavke, opcije, itd.

Da li su me odradili na majmuna, ili postoji šansa da se žalim i plaćam po staroj ceni jer jos uvek nije prošlo 30 dana od potpisa? I da li uopšte vredi raditi to, jer ne želim da im dam ni 1 dinar.
Imam isti paket na bakru VDSL i placam 2688din sa identifikacijom poziva na fiksnom(koja je oko 70 din).Ako su ti tu cenu naveli u ugovoru trebao si odmah da reklamiraš i ne potpisuješ dok ti ne objasne zašto je suma veća.Ovako....

Ako ti je paket fikna+net 50/400 sada je cena 2699 sa eračunom, dodaj 100din. ako ti poštar zvoni svakog meseca. Čini mi se da tu ide sasvim novi ugovor koji nema veze sa prethodnim.

a super nova ko nas sisa P: e jebo ga

a za super novu jel ima sta?
Za SN ce biti simetricne brzine takodje ali samo na optici, za coax ce biti cak i smanjene - do 200 mbps ako su samo televizija i net (sad je 400 max u XL paketu) dok ce 400 mbps biti moguce jedino u najjacem paketu ali uz fiksni telefon.

… da li će se u SN brzine optike promeniti i onima koji su na ugovoru…? Ili tek kada se ugovor za odgovarajući paket obnovi…?

Svi postojeci ugovori ostaju nepromenjeni, odnosi se samo na nove korisnike i za obnove od sutra 5.11.
Tako da ko mora da obnovlja ugovor neka to uradi jos danas :)

… ako danas instaliraju opremu za novi ugovor na optici…? Da li je bolje to da odlože za sutra…? :)

Zavisi da li ti je bitniji isti upload kao i download ili sama televizija.
Televiziju ce usrati samo tako - i SN i MTS ce imati apsolutno istu osnovnu TV i dodatne pakete (4 nova paketa - filmski, deciji, muzicki i dokumentarni raspon cena 200-400 din) i oni standardni koji postoje i sad.
Ogromna novina je sto Superstar nece biti besplatan nego ce biti u dodatnom paketu.
Zlatni Box nece menjati brzinu, ostaje 1000/500, a cene idu u proseku 1000 din gore pa vidi sta ti se isplati :D

wow ako su ovo tacne informacije bas WOW

zvao sam call centar i podrsku oni kazu da nemaju pojma nista o ovome
Za SN ce biti simetricne brzine takodje ali samo na optici, za coax ce biti cak i smanjene - do 200 mbps ako su samo televizija i net (sad je 400 max u XL paketu) dok ce 400 mbps biti moguce jedino u najjacem paketu ali uz fiksni telefon.
bas me zanima ja imam net na optici 100/25 sta ce li tu odradit

Nazad
Vrh Dno