Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ovaj forum prati jako mali broj ljudi na nivou statisticke greske. Cak clanovi foruma se zbune kad je bilo zadnje poskupljenje , tek kad dosao uvecan racun dosli ovde da se zale.
A bilo bi dobro da prate forum iz Mts-a , nesto bi i naucili ovde , neke dobre poslovne ideje. Ljudi koji rade u Mts-u ne znaju ni sta im firma nudi u asortimanu ponuda a ne nesto van svoje firme. 🤣

Pa šta i da gledaju, ne mogu oni da gataju u pasulj da li sam ja ozbiljan sa prelaskom u Yettel ili nisam.

nece on da pasulja nego ce da procita da ih fatate na fintu kao prelaskom ja cu dobit 50% 24meseca i onda ce to ukinut i to je to

Ne bih rekao da prate/gledaju, niti da bilo k'o iz Telekoma/MTS-a u opšte prati/gleda ovaj forum, ili ovaj Thread.
Iz pouzdanih izvora znam da prate sigurno ovaj deo foruma bar MTS-ovci. Ali kao sto neko rece, mi sa foruma smo samo promil ljudi koji znaju za fore oko 50% i ostalog o cemu javno diskutujemo pa ih to mnogo i ne tangira

@NidzoRS: Kao sto rekoh, ne zanima ih jer smo mnogo mali gotovo nikakav deo kolaca da bi to radili, a i cenim kao i oni da je svakko bolje da im ostane nasih 50% tokom dve godine, nego da im svakako predjemo na Yettel ili A1 pa da ostanu i bez toga

Imam BOX 3 paket (fiksna+tv+internet) koji redovno plaćam i potpaid broj (Omorika 12) koji je deaktiviran zbog dugovanja (BOX 3 i Omorika 12 idu na dva odvojena računa).
Pa me zanima da li to utiče na dalju saradnju sa Telekomom što se tiče BOX 3 paketa (da li može da kad istekne ugovorna obaveza BOX3 paketa od 24 meseca da se sklopi nova...)?
Da li se nastavlja dalje sa pružanjem usluga kad mi istekne ugovorna obaveza BOX 3 paketa bez sklapanja nove i koje beneficije u tom slučaju gubim?

Hvala na odgovoru!
A da li će da mi se nastavi sa daljem pružanjem usluge BOX 3 paketa (fiksna+tv+internet) bez obnove ugovorne obaveze i koje benificije u tom slučaju gubim?

@fontana Nakon isteka ugovorne obaveze plaćaš punu cenu koja je predviđena za one koji ne obnove ugovor. To ti piše na svakim paketu na mts stranici.

Zahtev za IDP lepo radi jos uvek.
Imejl poslat sa zahtevom za IDP (dakle, moze i imejlom). Par sati kasnije, poziv i nude ponudu koja nije odgovarala. Rekli, pozvace me ponovo u vezi sa raskidom.
Sutradan zove osoba i nudi, kao poslednja ponuda, 24 meseca 50%.

Inace, od ponedeljka, 4. novembra, novi box paketi u ponudi sa novim cenama. Pojedinosti ne znam.
4k paket ostaje besplatan do daljneg.

Znači još jedno poskupljenje u toku ugovorne obaveze. Konkretno, box 4 crveni 5200>>>5500>>>.......

^ nije od ponedeljka nego od utorka.
Ne dolazi do povecanja cena i promena za aktuelne ugovore.
Brzine ce postati simetricne u Box paketima (200/200, 400/400 itd) s tim sto ce biti i jedan paket od 10 gbps.
Cene ce skociti kako za postpejd tako i za box i to poprilicno. Konkretno za Box 4 od 6700 pa na gore. Menjanje postpejd tarifa, neke se brisu, neke menjaju naziv, skacu cene, vise neta itd…

That’s all folks ;)

Iz pouzdanih izvora znam da prate sigurno ovaj deo foruma bar MTS-ovci. Ali kao sto neko rece, mi sa foruma smo samo promil ljudi koji znaju za fore oko 50% i ostalog o cemu javno diskutujemo pa ih to mnogo i ne tangira

@NidzoRS: Kao sto rekoh, ne zanima ih jer smo mnogo mali gotovo nikakav deo kolaca da bi to radili, a i cenim kao i oni da je svakko bolje da im ostane nasih 50% tokom dve godine, nego da im svakako predjemo na Yettel ili A1 pa da ostanu i bez toga
Iz cinjenicnih stvari nikakve inforamacije i dezinformacija stanje je sledece:
Zvanicno dokazano samo Yettel ima ovde svoje ljude i deo foruma na kojima prati situaciju i daje informacije korisnicima. Ali kad su nezgodna pitanja o poskupljenju , nema ih da odgovaraju na ta pitanja dok ne prodje rok da se zalis na tu cenu. Onda su opet tu.
Postoje ovde agenti prodaje i MtSa, A1 i Yettela ali ne da citaju i prate forum i prenesu informacije nekim ljudima. Nego ti ljudi imaju targete i traze nove korisnike dali na ulici, ili u fabrici ,ili neki forum , glavesine to ne zanima.
Glavesine iz telekoma zanima gde ce da se najedu i dobro popiju, a ne potrebe i zelje korisnika.
Telekom je retko kad znao svoj pravac (politika poslovanja) . Trebalo je prvog novembra da podignu cene , novi paketi sa vise svega ali ih je zeznula ponuda A1 , kako sad dici cene svega a A1 daje nesto besplatno 12 meseci bez ikakve obaveze.
Toliko prate ovaj forum, da posle godina citanja ipak prepisu od konkurencije i uvedu reciklazu uredjeja i sve ostale sitnice.
Totalno su unistilli pakete da jedino logican isplativ paket koji postoji za korisnike je SokoLite.
Da prate forum znali bi da 90% korisnika blefira kad podnese zahtev za drugu mrezu. Ali 90% od mizerenog broja 0,0001% korisnika Mts-
Na kraju svako je mogao da procita zvanicno saopstenje Telekoma zasto se zaduzio 900 miliona dolara, tj odgovor zasto: "PAMETNO " rfinansiranje postojecih kredita. Sto ce znaciti do sada smo trosili glupo kredite. 😄

nece on da pasulja nego ce da procita da ih fatate na fintu kao prelaskom ja cu dobit 50% 24meseca i onda ce to ukinut i to je to
Kakva "finta"?! Mislis da čovek neki sedi u mts i gleda kako nas 20-30 ima 50% na ugovor pa će sad da ode so CEO-a da mu kaže "šefe ovi nam placaju samo 3-4000 mesečno hajde da ih oteramo pa da nam ne plaćaju ništa". Ti se stavi sad u ulogu tog "mts lika" pa zamisli kako bi prošao. A ako nisi spreman za 60-80 000 uštede na UO da se iscimas i pređeš kod yettel-a , yuneta pa i sbb-a onda i treba da šiša mts.

Ja ne znam kako su iz SBB saznali da sam uveo mts optiku i box 3, a jesu saznali. Kada su me zvali da me pitaju za razlog zašto raskidam sa SBB nakon toliko godina, uzgred su napomenuli da im je jasno da je optika naprednija sto se interneta tiče i da "potpuno razumeju" razloge zašto raskidam jer mi je INSTALACIJA U TOKU, ILI MOŽDA VEĆ ZAVRŠENA(!!!)

Nikada i nikome iz SBB, OSIM OBIČNIM ČLANOVIMA NA OVOM FORUMU, nisam poveravao bilo kakve pojedinosti u vezi sa prelaskom na Box 3 mts optiku. Samo na ovom forumu i to prilično detaljno, najviše u temi mts optika i sbb generalna duskusija. Tako da sam UBEĐEN da i iz SBB čitaju ovaj forum, pogotovo sve sto je vezano za konkurenciju.

Druga opcija je da se međusobno špijuniraju preko zaposlenih.

Naravno pod nikom. Ali cela specifična situacija-kuća u pitanju, teško dovođenje mts optike do nje (dugo nije bilo uslova za optičku inftastrukturu) i sl. Imaju moju adresu u ugovoru i broj mts fiksnog. Imaju mts stranicu za dostupnost optike. Odjednom jedino moja kuća u siroj okolini menja status iz nedostupne i dostupnu optiku. Pogledaju i vide da sam nakon promene statusa zatrazio raskid.

Ili zaista imaju špijune u mts-u 😁

Moguće 🤣 . Ali to ne menja činjenicu da su mi stavili do znanja da je "uvođenje optike u toku ili je možda već uvedeno" iako im se nisam poveravao ;)

Em ce povecati cene VDSL-korisnicima em ce im dodatno to poskupeti ako uzmu box paket. Razlika izmedju Vdsl i optickog interneta je 50% u ceni, sasvim logicno. Ali kad uzimas taj net kroz box paket umesto da bude jeftiniji box paket sa vdsl oni ga dodatno podignu jos 50%. Ali ko pristane da mu deru kozu sa ledja je pristao na to.

Nema kolega, pristanka. Nema opcija, nema konkurencije za one koji su na bakru u 70% slučajeva. A plan ulaganja u optiku van velikih gradova ne vredi ni komentarisati...

Nazad
Vrh Dno