@mickeyrs obavezno javi šta si uradio
Ništa nije urađeno, na kraju bataljen Telekom, sledeće nedelje dolaze momci iz YUNet-a.
Inače, ceo proces sa Telekomom je na kraju poprimio epske razmere...
Prvo odem u poslovnicu u ImmoCentar, čekam 45 min i kaže batica, ne možeš kod mene, to moraš u Bulevar Umetnosti, tamo je za pravna lica... OK.
Odem sutradan, dam LK, izjavim

(posebno bitan momenat) da želim da raskinem ugovor pošto je istekla UO, kaže lik, evidentirano, dajte kontakt telefon (kao, nemaju u sistemu), ništa ne treba da potpišem, sve OK.
Posle nekoliko dana zove cica iz call centra da mi nudi 50% na prvi mesec i free televiziju za istih 3350 mesečno, reko' neću to, to piše i na sajtu, ne treba mi TV, ne treba mi ni fiksni, samo internet, ako može neki bolji popust kao za nove korisnike... errr, pa to ne mogu ja da vam odobrim. OK, ništa onda, prijatno.
Zatim me zove neka druga teta posle par dana, Vi želite da raskinete ugovor? Želim bolju cenu, neću da plaćam duplo... iz call centra su vam dali ponudu, to je to.
OK, znači nema drugih popusta, onda raskidam ugovor, koja je procedura? Da dođete u poslovnicu... pa bio sam već? Da, izjavili ste želju da raskinete ugovor, sad morate da dođete da potpišete zahtev...
Errrrr... pa zar ta moja 'izjava želje' da raskinem ugovor nije isto što i zahtev da se raskine ugovor? Ne, morate da potpišete... ali pitao sam da li je to sve... ok, nema veze, doći ću.
Onda odem opet u poslovnicu da mi daju papir 'zahtev za ukidanjem servisa' koji sam potpisao.
Posle nekoliko dana opet zove ista teta, evo, vidim da ste potpisali i zahtev, biće potrebno samo još da pošaljete mail na
[email protected] sa zahtevom da se deaktiviraju svi servisi i da razdužite opremu.
Pošaljem mail, sutradan stigne obaveštenje 'primljen je vaš zahtev pod brojem...' i opet kasnije zove teta da konstatuje da su svi uslovi ispunjeni i da ona može da prenese kolegama da deaktiviraju sve servise, da li ste sigurni?
Jesam, aman, gasite više to da mogu da zovem drugog provajdera.
Na kraju odnesoh ruter posle 2 nedelje drndanja i završih s njima. Slepci.