Meni je otključan BL + custom ROM. Magisk za root + par modula i prolazi Play integracija (strong). Takođe se vraćam plastici ako budem morao da menjam okruženje zarad plaćanja telefonom.čim ne smem da imam otključan bl i custom rom, tako da ne mogu oni meni da određuju kako ću i šta ja da radim sa svojim telefonom.
Ja sam dobio 2 puta, ali MTSNeko iz postanske da je dobio? Vec tri nedelje nista..
Pa i meni racun datira jos iz MTS banke pa prebacen u BPŠ, i nista..Ja sam dobio 2 puta, ali MTS
Meni je leglo tipa 6ti dan, pogledaj u transakcijama za MC, u izvodu na racunu ne pise.Neko iz postanske da je dobio? Vec tri nedelje nista..
pogledaj račun u evrima. pošto ti je multivalutni. trebalo bi da ti je stiglo za svaku nedelju po 8.51ePa i meni racun datira jos iz MTS banke pa prebacen u BPŠ, i nista..
Ne postoji to ogranicenje. Barem ne za Yettelbank dodatne kreditne kartice.Ja kod Postanske (bivsa MTS) imam dve kartice (na razlicito ime) koje su vezane za jedan racun. Kartice su registrovane na dva razlicita telefona (Apple Pay, razliciti nalozi).
Povracaj novca mi je stigao samo za jednu transakciju, iako su u toku istog dana izvrsene dve transakcije sa razlicitih telefona.
Nisam siguran da li postoji ogranicenje da kartice ne mogu biti vezane za isti racun ili mozda samo kasni uplata za drugu transakciju.
p.s. kao sto vec rekose, za bivse MTS naloge povracaj stize u evrima.
Jel si obe registrovao na mastercard sajtu?Ja kod Postanske (bivsa MTS) imam dve kartice (na razlicito ime) koje su vezane za jedan racun. Kartice su registrovane na dva razlicita telefona (Apple Pay, razliciti nalozi).
Povracaj novca mi je stigao samo za jednu transakciju, iako su u toku istog dana izvrsene dve transakcije sa razlicitih telefona.
Nisam siguran da li postoji ogranicenje da kartice ne mogu biti vezane za isti racun ili mozda samo kasni uplata za drugu transakciju.
Ja planiram slican setup (doduse u Intesi, MasterCard Gold, glavna i dodatna), ali jos nisam isprobao drugu/dodatnu karticu jer nikako da je dodamo u novcanik ljepse polovine (vjerovatno nisam normalan, ali etoJa kod Postanske (bivsa MTS) imam dve kartice (na razlicito ime) koje su vezane za jedan racun. Kartice su registrovane na dva razlicita telefona (Apple Pay, razliciti nalozi).
Naravno.Jel si obe registrovao na mastercard sajtu?
Jesi dobio povrat za ovu transakciju? Jel neko drugi možda dobio na ovakvo plaćanje?Pa 4000 podigao kesa i potrošio 100 dinara na kupovinu, al sve na jedan račun, u aplikaciji mi piše 4100 maxi
Nisam jos ništa dobioJesi dobio povrat za ovu transakciju? Jel neko drugi možda dobio na ovakvo plaćanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari