Šta je novo?

Master Card akcija

Prvo sam prestao da nosim novčanik i keš, a sada i kartice.

Meni na postanskoj nisu uplatili ni jednom do sada, dok na Yettel sve redovno.

Ne znam da li je povezano.
Evo malopre sam zvao da pitam zašto još nisam dobio Master karticu a Dinu jesam i rekoše mi iz Štedionice da imaju problem neki sa Master karticama, ali nije precizirala...

čim ne smem da imam otključan bl i custom rom, tako da ne mogu oni meni da određuju kako ću i šta ja da radim sa svojim telefonom.
Meni je otključan BL + custom ROM. Magisk za root + par modula i prolazi Play integracija (strong). Takođe se vraćam plastici ako budem morao da menjam okruženje zarad plaćanja telefonom.

Platio sam Yettel račun, MCC 4812. Verovatno je isto i za A1, ali to ću ako uspem da se dogovorim.

Erste, leglo mi je 28.10 na dva racuna. Na oba su mi maznuli oko 20din...

• Like
Reagovanja: BoT

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    10.9 KB · Pregleda: 42
Sto se tice Postanske sve tri uplate legle do sada ali na devizni u evrima.

Ja kod Postanske (bivsa MTS) imam dve kartice (na razlicito ime) koje su vezane za jedan racun. Kartice su registrovane na dva razlicita telefona (Apple Pay, razliciti nalozi).
Povracaj novca mi je stigao samo za jednu transakciju, iako su u toku istog dana izvrsene dve transakcije sa razlicitih telefona.
Nisam siguran da li postoji ogranicenje da kartice ne mogu biti vezane za isti racun ili mozda samo kasni uplata za drugu transakciju.

p.s. kao sto vec rekose, za bivse MTS naloge povracaj stize u evrima.

Ja kod Postanske (bivsa MTS) imam dve kartice (na razlicito ime) koje su vezane za jedan racun. Kartice su registrovane na dva razlicita telefona (Apple Pay, razliciti nalozi).
Povracaj novca mi je stigao samo za jednu transakciju, iako su u toku istog dana izvrsene dve transakcije sa razlicitih telefona.
Nisam siguran da li postoji ogranicenje da kartice ne mogu biti vezane za isti racun ili mozda samo kasni uplata za drugu transakciju.

Ne postoji to ogranicenje. Barem ne za Yettelbank dodatne kreditne kartice.

Legao cashback u OTP.

Jel si obe registrovao na mastercard sajtu?

Ja planiram slican setup (doduse u Intesi, MasterCard Gold, glavna i dodatna), ali jos nisam isprobao drugu/dodatnu karticu jer nikako da je dodamo u novcanik ljepse polovine (vjerovatno nisam normalan, ali eto:ROFLMAO: ). Bas me zanima kakav ce epilog biti kod tebe, tj. da li ce odraditi povracaj i za dodatnu karticu, pa molim te podijeli ako se desi.

Nema veze što je u eur, meni leglo na dinarski, a evo danas 1000 i od PnG.

Takodje i kod mene cashback u OTP 31. 10. (cetvrtak) posle samo 2 dana!

Jel si obe registrovao na mastercard sajtu?
Naravno.
Jos uvek nista za drugu transakciju (ili prvu, jer nemam pojma za koju sam dobio povrat).
Dakle, dve kupovine preko 3K dinara su obavljene u utorak 22. oktobra. Jedna u Lidlu oko 14h, druga na NIS pumpi oko 21h.
Na racun je legao jedan povrat od 8.5 evra 28. oktobra.
Videcemo da li ce stici drugi, mada se sada sve komplikuje jer sam sad u utorak obavio jos jednu kupovinu, tako da ako povrat legne opet necu biti siguran da li je za transakciju od ovog ili proslog utorka.
Ja svakako planiram da nastavim da kupujem sa obe kartice utorkom do decembra, jer meni to sto kupujem treba, sa ili bez popusta. A ako povrat legne tim bolje :)

Update: skontao sam zasto za drugu karticu nije legao povrat. Uporedio sam confirmation email koji smo supruga i ja dobili sa mastercard priceless sajta i video da se razlikuju. Ona je umesto da se registruje na https://www.priceless.com/dan
to uradila na
"https://www.priceless.com"

U oba slucaja se unosi broj kartice i licni podaci, jedina razlika je sto dobijes drugaciju potvrdu na e-mail.

Srecom, ostalo je jos dovoljno vremena da se iskoristi svih 5 popusta i sa njene kartice :)

Koja je banka u pitanju, da nije mozda Unicredit?
Oni su dobili info za cashback bez instrukcija da moraju registrovati karticu (bar je to slucaj kod moje sestre), pa je moguce da je banka to uradila za sve svoje korisnike po automatizmu.

Lupa ona gluposti, sad sam proverio.
Dobila je za registrovani kreditnu iz Raiffeisena, a ne zna debitnu iz AIK koja je neregistrovana...
Izvinjenje za dezinformaciju...

UniCredit 8.50€ i Yettel 1000 dinara za prošli utorak.

Mislim da nećeš ni dobiti. Odnosno, da nećemo dobiti, jer i ja sam u prošli utorak isto tako platio/podigao na NIS pumpi, i ne stiže povrat. Za prethodnu transakciju je u ponedeljak već stiglo, a za ovu juče ništa. Ne znam kako provale da su podignute pare, ali izgleda da provale.

Nazad
Vrh Dno