Šta je novo?

Domaci Amiga Casopis??

:wave: :wave: :wave: :) :) !!!

e upravo sam dobio poruku od Tomaza da u Nov93 fale str.47-48, sredicu to sutra..tja
:/

evo sredio sam i tih par strana: ispravka
to je za one koji su juce download-ovali nov93, promenio sam i na onom mini sajtu sa tabelom.
proverio sam jos jednom sve i trebalo bi da je u redu, ako nesto fali javi..

ps. u pitanju su samo dva oglasa koja su, mislim, identicna sa onim u jul94, ali nema veze..

Poslednja izmena:
svaka cast !

Pop Milo je uploadao korice za Amiga Style 1993 - Mart i tako izgleda da je Amiga Style sada KOMPLETAN. Bravo svima koji su sudjelovali, specijalni hvala ide Djordje-u koji je skenirao vecino brojeva i naravno mkovac-u koji je skenirao prvi broj za sajt.

Poslednja izmena:
Bravo! Svaka cast, lep podsetnik na bolja vremena!

edit: mali oglasi su fantasticni :D

Poslednja izmena:
Amiga Svet

PopMilo je uploadao jos jedan ex-YU amiga casopis : AMIGA SVET. Jedini broj je sada online... (i tako ce ostati, jer su napravili samo ovaj jedan broj... i to u crno-bijeli tehniki - ni korice nisu barvne :( )
Hvala Pop !

kad smo vec kod nepoznatih casopisa, skenirao sam neki PLAYJOY
to je jedini broj koji imam. Ima clanaka o igrama za PC, Amigu...

Heh :) imam ja 3 ili 4 izdanja, posto sam bio clan redakcije jel :D

Jos uvek ne :( danas sam imao toliko vremena da preslozim sve i svasta, ali nisam stigao da pogledam ni jednu disketu (a ima ih oko 400 :()..

Jos uvek ne :( danas sam imao toliko vremena da preslozim sve i svasta, ali nisam stigao da pogledam ni jednu disketu (a ima ih oko 400 :()..

Nema problema :) Samo pitam svake toliko vremena ;)

btw. koliko brojeva PlayJoy-a je bilo ukupno ? Ne znam da li napraviti sekciju za ovaj časopisi ili ne? Šta kažete ?

Hm, oko 4 ili 5 komada, nisam siguran.

Hm, oko 4 ili 5 komada, nisam siguran.

Hmm, ovo nije bas veliko... ali dobro tako (nema veliko za skenirati) - ako si bio clan urednistva, mozda poznajes nekoga koji jos ima originalne PS fajlove (ili sta god se upotrebljavao tada ;-) ? Pa onda nece biti potrebe po skeniranju. Ali znam... nema previse nade da jos to neko ima ... :( Ako imas mogucnost - mozes li mi poslati info kad je koji broj bio, pa cu dodati PlayJoy na stranice i dodati Djordje-ve skenove...

btw. dodao sve naslovnice za Moj Mikro [Slo] - u vrlo dobri kvaliteti (godista 1984-86 imam u perfektnom stanju) i 3 nove BIT naslovnice.
Uskoro cu da skeniram moje 3 BIT-ove i pocnem da skeniram Moje Mikre od pocetka (tako da ih i vi ne-Slo vidite :) ).

Poslednja izmena:
Ok, pogledacu za vikend...

Amiga style ... nisu pljuvali po PC .. citao sam sve brojeve, i PC gotovo da i nije pominjan ... u jednom broju je opisivan PC emulator stavise

I ja sam ga citao (po nekad i vise puta) i slazem se sa tobom.

ljudi su znali sta rade, i jos uvek imam nekoliko brojeva

Zbog ovoga imas pivo od mene (ili pintu po izboru ako navratis u ove krajeve) :)

Inace, secam se da je urednik Amiga Style-a bio Daniel Sendula, a imali su i svoj deo u okviru emisije MTVMDZ (male tajne velikih majstora dzojstika) u kojoj se nije pricalo samo o igrama

elem, dodje Sendula, i krene da prica u emisiji o Intuciji (mislim da odgovarajuci tekst postoji i u jednom od brojeva AS-a) ... ako je ono neko shvatio, svaka mu cast ..

Kladim se da ni sam nije znao sta prica. A to vazi i dan danas!

Pozdrav,
Daniel

skoro sam bio na PC.SUX.ORG i svaka cast za skenirane AS!!!

:wave:

e jel imaju negde ovo da se skine u paketima, imam samo dial-u pa mi trebaju sati za jedan broj, jel ima neko sve ovo skinuto da nareze, platicu??

Izvin'te na oživljavanju zombi teme, ali... je l' se našlo? :D
Na netu se može naći samo prva verzija sa svega dva fonta (zapravo jedan, samo razdvojen na ćirilicu i latinicu). Od verzije 3 ni traga ni dan danas...

wow kakav povratak u buducnost :ROFLMAO:

da li neko moze da me podseti sta sam tacno obecao da cu pogledati za vikend 2008me?

Obecao si da pogledas za neke brojeve playjoy koje mozda imas kao clan redakcije casopisa.
Evo ide ti taj vikend :)

wow kakav povratak u buducnost :ROFLMAO:

da li neko moze da me podseti sta sam tacno obecao da cu pogledati za vikend 2008me?
Magic Video Titler III. :)
Ovaj andrak:
FlFOQEs.png

MVT ce morati da saceka sledeci vikend :D

PlayJoy sam pronasao tri broja: 1/95, 2/95 i 3/95

IMG_20241027_181456_1.jpgIMG_20241027_181500_1.jpgIMG_20241027_181503_1.jpg

Nekoliko stotina hladnih i prasnjavih disketa kasnije.... nema nigde MVT-a :(

Nazad
Vrh Dno